reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hejka laski!
Limonka- nie stresuj się, będzie dobrze:tak:
Tiluchna- ciąża jak nic!!!!!
Adrianka- kciuki za synka!

U mnie chyba się jednak owulka przesuneła ale do przodu. Kolejny dzień śluz białka kurzego aż miło. Piersi nadal bolą (pewnie i z tego powodu) więc jakoś tako... No ale, jestem jeszcze pełna nadziei że coś się wydarzy;-).
Dzień ogólnie do bani. Ciągle coś. Nerwy mam na maksa. Mieszkanie na "kupie" nie sprzyja związkowi JA CHCE DO SIEBIE!!!!! Co mnie cieszy to fakt, ze zamówiliśmy wszystkie drzwi do domu:-).

Jaśko spał całe 30 minut. Jest marudny a ja razem z nim. Oj co za dzień..

reklama
Podobno jak wysoko to dobrze, a jak nisko to na @, ale nie wiem, ja z achiny nie naucze sie tam badac,moj gin powiedzial mi zebym za czesto sie tam nie macala, zostawic w spokoju, moze dlatego, ze ja mam bardzo krotka szyjke i w ciazy nawet chcial mi krazek zalozyc, ale taka moja uroda podobno.

Wrocilam, odwiedzila mnie kumpela i troszke poplotkowalysmy ;)

Ja dzisiaj wypilam rano kawke i cos mnie zmulilo po niej, jakos tak ciezko na zoladeczku bleee :/

Limonka
to Ty chyba z powolaniem sie minelas, ginastyczka powinnas byc skoro takie wygibasy potrafisz :D
Tempka w okolicy 37 dobrze swiadczy, ale po jednorazowym pomiarze nie mozna niczego stwierdzic... Ja rano mam okolo 37 a juz po 10 lub po poludniu 37,3. Ale temperatura wyzsza utrzymuje sie do @ a pare dni przed lub w dzien @ spada, no chyba ze jest lokator to sie utrzymuje ;)
Jak szyjka wysoka, miekka in otwarta to dni plodne, a jak nisko, twarda i zamknieta to nieplodne ;)

czas na lunch
glodna jestem a tylko paluszki mam
obrze ze jutro mam wolne i siedze z cora w domu
wszystko to wyglada mi na jakies chorobsko
slabo mi, kreci mi sie w glowie itd
to wkitramy sie pod koldre i caly dzien bedziemy sie kurowac :tak:

dziekuje za wiare :-D buziaki dla Was

a co do szyjki
a kiedy wiem ze jest wysoko a kiedy ze jest nisko?

ja wczoraj zbadalam sie po kapieli tak jak niby trzeba
czyli kucnac , dwa palce, po dotknieciu szykki rozstawic palce i zebrac sluzik i wysunac palce
mam sporo mlecznego kleistego
ale nie wylewa sie na majtki tylko ostadzony na szyjce :confused:
co w sumie dalej mi nic nie mowi:baffled:

Hihi ja tez nie umiem szyjki badac :D A cos tam jak probuje macac to i tak nic nie wychodzi dla mnie ona caly czas zamknieta no fakt czasami wyzej a czasami nizej i tyle. Tiluchna, ja tez sluz mam osadzony w srodku, nie wylewa sie ze mnie , ale po badaniu osadza sie na paluszkach :D I teraz tez mam juz taki mleczny, nie kleisty.... Niewiem co on oznacza :D

Miałam się już pytać gdzie Kasoku...
Mały mi kompa wyłącz, wredna matka się z nim nie bawi..

Tiluchna- bardzo dobrze, ze taki śluz, bardzo dobrze:-)

Ale mnie nerwy ponoszą MASAKRA

mamolinka90 :-D:-D:-D a tam z powołaniem się minęłam czasem robię takie wygibasy( ale nie ąz takie zeby sie tam całować) hahahaha mój G patrzy na mnie jak na świra i mówi że gorzej już byc ze mną nie może :D :-D noo to co do tej moje temp. kiedyś mierzyłam temp. tak dla hecy żeby sprawdzic jak sie to tam robi i dwa razy dziennie i wychodziła 37.4, 37.8, 37.6, 37.3 wiec pewnie miałam owulacje no ale to było jakiee 2 tyg. po odłożeniu tab. wiec nawet nie próbowaliśmy bo to początki wiec sie bałam. dzisiaj tak z niczego wziełam termometr i zmierzyłam koło 10 rano i wyskoczyło 37.0 przy czym szyjka nisko i śluz biało-przeźroczysty zobaczę tak za godz. jaka temp. jest
ja sprawdzam jednym palcem wiec zmienię taktykę na 2 :-D jakoś humorek mi się poprawił bo coś nerwus jestem aaa zapomniałam sie pochwalić że mój G dzisiaj bez mojego ględzenia od nie pamiętnych czasów umył gary :D no byście musiały widzieć moją mine :szok::szok::szok::szok:z niedowierzania

nie umiem przeslac zdjecia na kompa, cos komorka jest do d...aj jaka jestem na nia zla ide przedluzyc umowe i nowa kupic, a chcialam wam pokazac moj ostatni pasek owu , no nic jak zwykle w czasie owu glupieje, moj M dzisiaj powiedzial mi, ze miesiac temu to bylo miesiac temu a w tym owulka jest i bedzie inaczej, tylko,ze ja w to nie wierze:crazy::crazy::crazy:

reklama
Do góry