reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku- u mnie jednego dnia była bladz, a na drugi dzień mega mocna, więc wszystko przes tobą ( ja też już miałam załamkę i myślałam ,że nie będzie owulki). trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&
Pandora- zleci jak z bicza :)
Tiluchna- ja w poprzednim cyklu miałam jeden test mega, na drugi dzień bladzy, a na kolejny i jeszcze 4 były znowu pozytywne. To dopiero coś :) Teraz sie mocno przygladałam, poukładałam jeden pod drugim i patrzyłam na minimalną różnice. Podobno ciut bledszy to już negatywny :)

reklama
Kasoku - myślę, że zadziała:rofl2::-D:szok::-D
Tiluchna- robimy ogrzewanie w domu, znaczy małż. By zaoszczędzić kilkanaście tysięcy na hydraulika robi wszystko sam.

Ostatnia edycja:
a nie odmówię sobie zbiorowego sikania:-D
kasoku- daj spokój analizom- działaj!!! działań nigdy za wiele:-D

emalia- wiem, wiem:tak:

Ostatnia edycja:
dzisiaj dzialaniom czas zaczac, wiec moje Drogie Kochane, ja sie powolutku bede zegnac, ide sie wyszykowac w stare reformy wskakiwac i do roboty, trzymajta za mnie, papapapaaaa

CZYTAJĄC WAS PRZYNAJMNIEJ MI SIE HUMOR POPRAWIŁ!! jeszcze chwile w pracy posiedziałam zdalnie zeby się oderwać a tu wchodze na forum i sikańce, reformy, zwierzaki ;-) ja dorzuce swoje dwie chichuachuy długowłose ale fotke może jutro wrzucem.

ja tez dię dopisuje do sikania 21 go ale okresu nie wiem kiedy ostatnio miałam bardzo dawno temu i nie prawda tylko jakies plamienia były w międzyczasie. mąż siedzi i przegląda demotywatory i ryje a ja siedze obok w wyrze i się nie odzywam. na szczęście u mnie plamienia się kończą (chyba) na to wyglada przynajmniej , tempka rośnie może coś urośnie coś mnie teraz tylko kłuje lekko wszyjce? ehh może te dzisiejsze lekko krwiste to implantacja? jak ja bym mu pokazała jakbym jednak była w ciąży ! całą ciąże bym się do gada nie odzywała :no: jestem z wami do 21 jeśli do tej pory nic mi sie wynegocjować nie uda albo będzie jedna krecha to spadam-co by mi serce ze smutku nie pękło :zawstydzona/y:

reklama
emalia
dzięki kochana za wiare !! nie wydaje mi się już chyba no ale może to przez to przygnębienie po kłótni. ciekawe tylko dlaczego moje cycki mniem mylą i bolą już ze 3 tygodnie tego to pojąć nie moge. fajnie by było jakby 21 okazało się że wszystkie mają dwie kreski ahh jaka bym była szczęśliwa.... nawet sobie tego wypbrazic nie potrafie :happy:

Do góry