reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
kasouku zdjecia w poscie akurat latwoo sie wkleja w drugim rzedzie piata ikonka od lewej :D
Pierd***** kanibale... Ja bym chyba ich zjadla,albo rzucila wilkom w lesie na pozarcie !!!! Jak mozna kota zjesc ?! W sumie w chinach tez niewiadomo co oni tam jedza :/

o f***, ale mendy jedne! jak można coś takiego zrobić kotkowi???? w głowie mi się to nie mieści! :wściekła/y: :no:

klikasz, odpoweidz i nad polem do pisania masz znaczki, klikasz w znaczek który wygląda jak obrazek (obok niego jest coś jak taśma filmowa a za taśmą jest dymek jak z komiksu, klikasz ten obrazek i tam dalej ładujesz zdjęcie z komputera.

dziekuje za przyjecie w grupie zawsze razniej :) cykle mam 30dniowe wiec 25.11 pierwsze testowanie..aj teraz trzeba uzbroic sie w cierpliwosc trudno bedzie..ale moze dam rade :) wszystkim dziewczynom zycze tego samego czyli cierpliwosci i silnej woli przede wszystkim :)

DSCF5999.jpg a to moje cuda :D

mamolinka - macie jeszcze papuga??? ale numer :D
a gada cosik???
zdjecie super:)

Karola hehe - dla sportu :-D

Kasoku - zjedli?????? w glowie mi sie nie miesci:szok:

Milka - i tobie silnej woli :tak:

witam nowe staraczki:-)

Drugi dzień senna, co za pogoda. Mgła, zimno i w ogóle do bani. Jaśko wariuje w łóżeczku. Na tapecie kichanie hehehe. M jak zwykle dział hydraulika a zasoby konta się kurczą z godziny na godzinę.

Ło manio aż mi się włosy zjeżyły jak przeczytałam, ze Ci kotka kochanego zjedli. MASAkRA!!!!!
Mamulinka- piękny kot, a jak cudownie umaszczony hehee, Jak dla mnie jak znalazł!
Karola- Twój czarnuszek też niczego sobie. Miałam takie dwa!
Swego czasu miałam na stanie sporo kotków, obecnie są dwa. Typowe dachowce. Mama z synem. Ciągle ich nie ma. Przychodzą się na jeść i dalej w siną dal. Kiedyś miałam kota, który polował tylko i wyłącznie na ptaki. Skowronka z klatki!!! wyjadł sąsiadce! Oraz kilka sztuk gołąbków pocztowych wsunął sąsiadowi. ten był nie zadowolony i potraktował go trutką! Byłam taka zła i nieszczęśliwa, że szkoda gadać. Był szary w czarne pasy, końcówki uszu jak u rysia i UWAGA prawie 10 kg. Taki wypasiony był.Wabił się bardzo ładnie- TYFUS:-)

Tiluchna jakie piekne kocury, ten rudy hmmm.... cudo !!!!
Tak mamy papuga Kakadu rozowa , morde tylko drze od rana az glowa peka ( ale papug to mojego P. musialam sie zgodzic, bo on zgodzil sie na kocurke,a nie przepada za kotami, jednak nasza kocurka odmienila i szaleje za nia)

krowkabordo
dziekuje :D

reklama
Tiluchna a no zjedli, zjedli, a byla naprawde fajnym kotem, niech im sie flaki przewroca ch...jedni, jeszcze jak pomysle o tym teraz to scyzoryk mi sie w kieszeni otwiera, ja w ogole jestem malo tolerancyjna osoba jezeli chodzi i zuli pijakow nierobow smierdzieli zwal jak zwal, ja bym ich do gaszonego wapnia wrzucala, nie dosc ,ze robic sie im nie chce ,to jeszcze MOPS daje im wiecej kasy niz samotnym matkom, ktore maja do wykarmienia 3 dzieci i gdzie tu w tej Polszy sprawiedliwosc??? aj szkoda pisac nawet.

Do góry