reklama
anabelka
Fanka BB :)
Anabelka- nie miałam jeszcze,naprawdę przeraża mnie to co piszesz. Ja zawsze miałam dość obfite @, a jak miałaby jeszcze zwiększyć swoją objętość to załamka po całej linii.
ja miewałam różne,po Kubie miałam mniej bolesne i od 5 do 7 dni a wcześniej 7 dniowe
tylko teraz taki hard core ;-)
Anabelko moze to krwotok jaki ?? Moze do gina dzwom ?
no też mi to przez myśl przeszło,zobaczę jak będzie jutro,jak nie będzie poprawy tzn mniej tamponów nie zużyję i na dłużej mi jeden nie wystarczy to zadzwonię,bo najgorsze to te 2 doby bo okres się rozkręca a potem powinno być mniej,u mnie tak jest.
No ale od nocy w niedzielę zużyłam już ponad 20 tamponów a wymieniam jak już bulgocze ;-) i po nitce krew płynie
anabelka
no karola może już ? :-)
wiesz teraz już nie wiem co to było,taki wodospad trwał u mnie 1,5 dnia potem nagle zaczęło się kończyć teraz spokojnie pół dnia tampon bym mogła nosić ale zmieniam bo wiadomo trzeba,gdy miałam wodospad kupiłam dziewczyny tampony Ob super plus hehe otwarłam opakowanie i się przeraziłam hehe takie wielkie że szok nawet nie próbowałam włożyć haha bałam się że nie wyjmę nasączonego hehe :-)
Byłam wczoraj z Julcią u neurologa,wcisnęłam się za osobę która nie potwierdziła swojej obecności :-) szczęście że mamy wakacje może wyjechała :-) no i Julcia ma przykurcz w szyjce i wnm, a co najważniejsze żadnych objawów jak po krwawieniu,nie ma opóźnionych reakcji,fakt nie rozgląda się gdy ją się podniesie jakby się chciało robić samolot ale jej tak wygodnie z powodu przykurczu,ale oczami przewraca w różne kierunki :-) więc jestem spokojna,płaski łepek ma 3 lata na wyrównanie się,mała dzięki ćwiczeniom już często trzyma główkę prosto lub w przeciwnym kierunku do przykurczu,w nocy preferuje spanie na równej stronie główki więc druga strona już może zacząć się prostować.
No i upały wróciły i mojemu małemu zdechlaczkowi znowu odparza się szyjka...też macie ten problem ?
Anabelko moze to krwotok jaki ?? Moze do gina dzwom ?
wiesz teraz już nie wiem co to było,taki wodospad trwał u mnie 1,5 dnia potem nagle zaczęło się kończyć teraz spokojnie pół dnia tampon bym mogła nosić ale zmieniam bo wiadomo trzeba,gdy miałam wodospad kupiłam dziewczyny tampony Ob super plus hehe otwarłam opakowanie i się przeraziłam hehe takie wielkie że szok nawet nie próbowałam włożyć haha bałam się że nie wyjmę nasączonego hehe :-)
Byłam wczoraj z Julcią u neurologa,wcisnęłam się za osobę która nie potwierdziła swojej obecności :-) szczęście że mamy wakacje może wyjechała :-) no i Julcia ma przykurcz w szyjce i wnm, a co najważniejsze żadnych objawów jak po krwawieniu,nie ma opóźnionych reakcji,fakt nie rozgląda się gdy ją się podniesie jakby się chciało robić samolot ale jej tak wygodnie z powodu przykurczu,ale oczami przewraca w różne kierunki :-) więc jestem spokojna,płaski łepek ma 3 lata na wyrównanie się,mała dzięki ćwiczeniom już często trzyma główkę prosto lub w przeciwnym kierunku do przykurczu,w nocy preferuje spanie na równej stronie główki więc druga strona już może zacząć się prostować.
No i upały wróciły i mojemu małemu zdechlaczkowi znowu odparza się szyjka...też macie ten problem ?
krowkabordo
Anabelka- super wiadomości! :-) U nas to samo szyjka non stopa odparzona, chyba jedyne co się sprawdza to mąka ziemniaczana,
anabelka
mąki nie testowałam ale polecają bardziej niż puder dla dzieci,ja po kąpieli i po dokładnym osuszeniu przesmarowałam sudokremem,następny dzień jako tako,potem ładnie to się zasusza no ale do następnej kąpieli gdy ten białawy wyschnięty krem zmywam,a wiadomo z 2 podbródkami nie ma tak łatwo hehe robiło się jej odparzone jeszcze po lewej stronie gdzie zapinam pieluchę na bioderku ale tam poradziłam sobie maścią antybakteryjną tą samą co używałam do pępka by się wygoił,ale ta szyja,no bądźmy szczere śmierdzi to
anabelka
ten pierwszy ciekawy :-) no i oczywiście świetnie zrobione :-)
krowkabordo
Akuku- dumnam z Ciebie! A powiedz mi jaka masę używasz? I czy sama ja robisz???
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
no karola może już ? :-)
anabelka jakie już? przecież ja rodzę dzień po terminie, zapomniałyście?
najlepiej gdyby akcja zaczęła się 8.07 wieczorem bo moja położna ma nockę z 8 na 9 lipca
a jak nie 8 wieczorem to dopiero 12.07 bo wtedy położna ma kolejny dyżur, hehe
przebiegły mam plan, nie?
akuku torty superanckie!!!!!! zrobisz mi jakiś fajny na chrzciny Córy i wyślesz?
reklama