krówka też słyszałam do tej Medeli elektrycznej, ma bardzo dobre opinie ale to wydatek min 430 zł
akuku no właśnie nie wiem jak to będzie po porodzie ale ten nawał jest jakoś w pierwszych dniach, tak? no niby nie wiem czy laktator będzie mi potrzebny ale jak będę miała ten nawał, zamówię laktator przez neta i będę czekać na niego kilka dni to pewnie cycory mi pękną do czasu aż on przyjdzie, laktator przyjdzie a nawał się skończy, hehe, znając przewrotność losu to tak właśnie będzie. :-)
kasoku,
anabelka i co, jestescie zadowolone z tego ręcznego Aventa? bo właśnie nad nim się zastanawiam ale spotkałam się z opinią, że boleśnie zasysa pierś i że trzeba się sporo namachać, żeby ściagnąć pokarm. Potwierdzacie to, czy to jakieś bujdy wypisują w tych opiniach.
limonka fajnie, że się odezwałaś!!!! ale synuś Ci rośnie!!!! a co to za specjalny usypiacz?
domi juuupi!!! Ty też o nas nie zapomniałaś!!! super, że watek odżywa i wracają do nas dziewczyny, które są już Mamusiami z większym stażem!
limonka, domi- dawać nam tu foty swoich dzieciaczków, i to migiem!!!!
ciekawe co u
Miciurki, Pandorki, Lorelain i Die perle
ps. jejku ale nam się pociąg krótki zrobił!!!!!!
JEZUSICKU, właśnie dotarło do mnie, że JA JESTEM NASTĘPNA w kolejce do rozpakowania się!!!! OMG!!!!!!