Anabelko gratulacje!!!!!!! przepiekna Niunia
hej Domi:-) milo ze wpadlas, a coreczka slodziutka
ja mam laktator elektryczny TT i jest suuuuuuuper.. choc juz nie karmie...i wystawilam na sprzedaz
kupilam dopiero jak wiedzialam ze skorzystam i skorzystalam az 2 miesiace lol;-)
moja jest taki jadek niejadek hehe
bo je na raz malo jak na swoj wiek powinno byc 210 a ona ledwo 150 ml ale za to czesciej
i tak w nocy mamy juz ustabilizowane - 19 (idzie spac) 24, 4.30 i 8...wiec chcac nie chcac 2 razy wstaje i ide no niej do pokoju...ehh..meczace troszke
jedzonko tez wprowadzilismy juz, na razie po pol sloiczka dziennie jednoskladnikowych i ladnie szamie z lyzeczki
ogolnie jest smieszka i narzekac nie moge w ogole mi nie placze
no a z innych rzeczy to dostalam list ze moje stanowisko jest zagrozone ..
przenosza mnie do innej firmy i nie wiadomo co bedzie dalej
sekcja 'retail' w ktorej jestem production planner - zostala sprzedana innej firmie :/ wiec i mnie sprzedano
a jak bedzie tam to .. sie okaze..
najgorsze ze jestem na macierzyskim i trudno mi byc w centrum wydarzen
najwyzej mnie zwolnia .. a juz na 99% jestem przygotowana w koncu na zaczescie czegos sama dla siebie
u mnie tez waga stoi .. mam jeszcze 5kg do sprzed ciazy i raz sie tym marwie a raz mam to gdzies
hej Domi:-) milo ze wpadlas, a coreczka slodziutka
ja mam laktator elektryczny TT i jest suuuuuuuper.. choc juz nie karmie...i wystawilam na sprzedaz
kupilam dopiero jak wiedzialam ze skorzystam i skorzystalam az 2 miesiace lol;-)
moja jest taki jadek niejadek hehe
bo je na raz malo jak na swoj wiek powinno byc 210 a ona ledwo 150 ml ale za to czesciej
i tak w nocy mamy juz ustabilizowane - 19 (idzie spac) 24, 4.30 i 8...wiec chcac nie chcac 2 razy wstaje i ide no niej do pokoju...ehh..meczace troszke
jedzonko tez wprowadzilismy juz, na razie po pol sloiczka dziennie jednoskladnikowych i ladnie szamie z lyzeczki
ogolnie jest smieszka i narzekac nie moge w ogole mi nie placze
no a z innych rzeczy to dostalam list ze moje stanowisko jest zagrozone ..
przenosza mnie do innej firmy i nie wiadomo co bedzie dalej
sekcja 'retail' w ktorej jestem production planner - zostala sprzedana innej firmie :/ wiec i mnie sprzedano
a jak bedzie tam to .. sie okaze..
najgorsze ze jestem na macierzyskim i trudno mi byc w centrum wydarzen
najwyzej mnie zwolnia .. a juz na 99% jestem przygotowana w koncu na zaczescie czegos sama dla siebie
u mnie tez waga stoi .. mam jeszcze 5kg do sprzed ciazy i raz sie tym marwie a raz mam to gdzies