reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku haha padlam to co ja powiem.. przez 5 mc zycia mojej Hanki to bzyknelam sie moze 5 razy;) haha i wlasciwie bez checi tylko z obowiaxku:/

reklama
hejka, zapomniały o mnie wszystkie.. No nic, śpieszę z nowiną. W czwartek 3.04.2014 r o godzinie 8.49 przez CC przyszła na świat moja najukochańsza córeczka Adela. Ważyła całe 2590 gram i mierzyła 48 cm. Dostała 10 na 10 punktów w skali apgar. :-).

Dziś wróciłyśmy ze szpitala, mała w 5 dobie dostała żółtaczki. Dobę była pod lampami. Teraz sobie smacznie śpi. Ciągnie cyca aż miło. Dziś ważyła 2300.

Krowko jejku jaka mala kruszynka !!! I nikt tu o Tobie nie zapomnial kochana ;) ja czekalam na wiesci !! A teraz zekam na zdjecie kruszynki... ;) jak sie czujesz Mamusiu ?

Kasoku Ty masz siłę sie isc myc o 4 rano ?? A co do bzykanka to u nas tez slabo... naszcze dzieci ewidentnie maja radar uwaga mama i tata sie przytulaja... kiedy tylko cos to albo Emil sie budzi albo ktory starszak przychodzi hahaha.

krówko gratulacje!!!!

super, że masz już córeczkę przy sobie!!!

przypomnij mi na kiedy miałaś termin, bo chyba mi się coś pokręciło bo wydawało mi się, że to anabelka miała najpierw się rozpakować a potem Ty byłaś kolejna w kolejce :confused:

Krowko!!!!!!!!!!!! GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!

ja tez myslalam ze Anabelka pierwsza... przepraszam:zawstydzona/y:

co za malenstwo ta Twoja coreczka :*

hej, mała śpi chłopaków nie ma więc i ja mam chwilę dla siebie.

A no Anabelka pierwsza miała się rozpakować. Jednak ze względów okulistycznych (obrzęk wysiękowy pod siatkówką) wskazanie do CC było na już. I tak we wtorek wizyta u okulista, telefon do gina, w środę na oddziała w czwartek jako pierwsza miałam cięcie. mała 3 tygodnie przed czasem urodzona. Dostałam dwie dawki celestonu przed cc. Mała od samego początku radziła sobie rewelacyjnie, jednak musiała iść na dobę do inkubatora w celu obserwacji (wcześniak). Miała niższy cukier, podali kroplówkę z glukozą i wszystko wróciło do normy. Mała od samego początku super sobie radziła z cycem choć bolało na początku. A teraz to wygląda jakby już co
najmniej od miesiąca cycowała.
jest spokojna, kochaniutka. A wiecie, że mam najcudowniejszego synka na świecie?! Kocham te moje dzieci nad życie!!!! DSCF0181.jpg

Załączniki

• DSCF0181.jpg
    DSCF0181.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Kroweczko moja Kochana wszystkiego najlepszego, moje GRATULACJE, Malenka sliczna a i szybko nabierze ciałka, tak jak mój grubasek, tak Tili na cycu tyle przybral, nie wiem czy to dobrze, podobno na cycu może tak przybierać, no nic ja podobno tez tak zarlam :tak:, no to czekamy na Anabelke i potem Karole. Ciekawe co ze Smerfikiem???

zalozylam fb dodawajcie mnie kasia okupniarek katowice

Ostatnia edycja:
Do góry