anabelka
Fanka BB :)
anabelko no rosniecie,ale i tak zgrabnie wyglądasz.
Kubusiowi spadło z 4200 na 4030 w 3 dobie,nie ma to jak cyc :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
anabelko no rosniecie,ale i tak zgrabnie wyglądasz.
Hejka laski!
Cały czas Was czytam ale czasu brak na odpisywanie. Wieczorami jestem tak padnięta, że nie ogarniam co się dzieje. M wrócił i ciągle coś, ciągle gdzieś. Masakra ile rzeczy i spraw trzeba załatwić. Ale co najwazniejsze to wyprawka prawie skończona :-). Cieszę się, że już mam to prawie za sobą. Wczoraj byliśmy z Jasiem kupić mu buty, muszę przyznać że to nie lada wyczyn dla ciężarnej nonstop kucającej matki! Masakra jednym słowem. Do tego z niezliczonej ilości par podobały mu się 3 . Na szczęście trampki kupione i sandałki zabudowane takie trzewiki z dziurami hehe też. Udało się kupić ze skóry za rozsądną cenę. Na jakiś czas spokój. Oby!!!!
Anabelka- jakieś trzy dni temu miałam 102 cm w obwodzie. Wczoraj myślłam, że mała mi gardłem wyjdzie. Chyba soro urosła bo sprawia mi ból jej przemieszczanie. Brzusio masz piękny, uwielbiam go:-).
Kasoku- cieszę się, że sobie radzisz ;-). Ale CI stracha narobili z tą chorobą. Masakra!!! Najważniejsze, że wszystko jest dobrze :-)
Akuku- Emiliek rośnie jak na drożdżach, super!
Ale tu cisza???chyba watek po malu umiera, szkoda , a u mnie zle dni Mlodego, nie spi ryczy, był lekarz wszystko ok z nim, a on się drze...a co u Was???
Kasoku chyba pomyslalysmy w jednym czasie...
U nas ok Hania marufna jak nie wiem... maz ostatnio sam nie wie co chce.. taka sams glinda jak dzieciaki:/