anabelka
Fanka BB :)
hej Niunie :*
ojjj Anabelko - to lez lez i jeszcze raz lez!!! jeszcze do tego 36 tyg pliissss
Kasoku - jest tyle mozliwosci... a zawsze o tej samej porze? czy krzyczy ciagle? jak kupki i prykanie? moze kolki? a moze po prostu chce bliskosci mamusi...karmisz piersia?
u nas dobrze Mala dalej grzeczniutka juz umie sama zasypiac w lozeczku( i w nocy i w ciagu dnia), spi cala noc , 2 razy karmienie w nocy.. w dzien dwa razy daje butelke i daje odpoczac cycom bo w ciagu dnia co 2h chce jesc.. a ja jestem zmeczona ciaglymi karmieniami wiec ulatwilam sobie troszke i o 7.30 i o 16 daje butelke a jak sie trzesie az ze szczescia na butle ;-)zaczela sie obracac iz brzuszka na plecki i na boki i obkrecac sie i chichotka z niej jak nie wiem co
oprocz tego wszyscy zdrowi i jakos leci tylko tego czasu brak... dni leca jak szalone
jak w 36tc się rozsypię to urodzę naturalnie,mam nadzieję hehe
Anabelka- nogi zaciskaj!
tiluchna- no to bosko, że mała taka grzeczna :-)
Kasoku- nie denerwuj się bo mały pewnie przejmuje emocje od Ciebie. Daj mu jeszcze czas a wszystko się ułoży :-)
Kamilka- zwal marudzenie Hani na przesilenie wiosenne ;-)
A ja dziś też wizytę zaliczyłam. Szyjka miękka ale zamknięta i cały cm dłuższa niż Anabelki. hemoglobina znów podskoczyła, więc dziewczyny nic innego tylko pić POKRZYWĘ hehe. Dziś doktorek pobrał GBS, odbiorę w środę. Również w środę jadę do niego na oddział i zrobi mi KTG. Przytyłam niecały kg w tym mała 800gram!!!! Ma już całe 1800 :-). Pomierzona, wymacana ta moja córa była i wszystko jest ok.
Karola- a co Ci gin na ten guzek powiedział?
fajna waga :-) na moje oko trochę ponad 3 kg może będzie miała przy narodzinach więc chyba lajtowy poród :-) moja koleżanka miała mniejszego malucha w 31 tc i urodził się 2800g a ja hehe moja ma dupę tak wysoko,że jak stoję bokiem do lustra to wyobrażam sobie jaka jest duża hehe ale i czuję jej wagę i skoro Twoja mała przybrała 800g to wyobraź sobie ile mojej przybyło ,no u Nas jakieś 3 kg bynajmniej będzie ale ja za to w 2 tygodnie przytyłam tylko 1 kg dziewczyny robi mi się ciężko,ale chociaż nogi będę miała umięśnione od noszenia takiego ciężaru a teraz grzecznie idę się kąpać i do łóżeczka poleżeć aż zachce mi się spać,jutro morfologia i wymaz bakteryjny z pochwy czy cosik takiego,moje kochane dziecko u lekarza dzisiaj mi zamki w butach odpięło i chciał mi jeszcze buty zdjąć zanim weszłam na wagę-bo przecież mama nie może się przemęczać
Akuku otwórz bar mleczny dla niemowląt ale ja bym się cieszyła jak nie wiem z takiej ilości mleka,teraz nie dam im luzu,będę odciągała gdy tylko mała nie będzie dłużej jadła by mieć produkcję na pełnych obrotach bo bym chciała jeszcze Kubie pocisnąć trochę do mleka sojowego jakie pije by coś bardzo pożytecznego jeszcze dostał i zdrowego (poleciła mi gastrolog,zobaczymy czy pomoże mu to jakoś)
Ostatnia edycja: