reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola wiedziałam, ze dziewuszka, super,
kamilka super pannica już,
a u mnie...wczoraj przezylam maly horror i caly dzień przeplakalam, otoz dostałam list polecony z poradni leczenia wad noworodkow, jak z Mlodym wychodziłam ze szpitala po porodzie pobrali mu krew na dwie choroby genetyczne i wczoraj dostałam list, ze moje dziecko jest zagrozone choroba (ale nie wymienili skubani jaka choroba) i mam niezwłocznie się zglosic na drugi pobor krwi, wiec w trymiga do przychodni splakana jak bobr, pobrali Mlodemu krew i kazali czekac do dzisiaj do godziny czternastej, oczywiście poinformowali mnie co to za choroba genetyczna jakas Fenyloketonuria, jednym słowem mowiac miałam przesrana noc i dzisiejszy dzień do 14. Okazalo się,ze ma wyniki w normie i odsapnelam, ale od wczoraj nic nie jadlam, mam odruch wymiotny jak popatrze na jedzenie i ogolnie leb mi peka, to tyle.

reklama
tylko Ci w głowie namieszali pajace

ja dzisiaj byłam na kolejnych zakupach,piżamy w końcu kupiłam hehe :-) no i podpaski i takie tam duperele,no i weszliśmy z Kubą do sklepu z ubrankami dla dzieci,stwierdziłam że już go nie biorę na żadne zakupy jeśli będę kupować coś dla malucha :-) on jest gorszy niż ja,wszystko mu się podoba,co prawda gust ma ale umiaru nie ma hehe :-D :-) nawet rozmiarem dobrze się kierował bo powyżej 68 nie brał :-) no ale z ok 20 sztuk jakie mi wrzucił do koszyka kupiłam 9 :-)

kasoku no to najedliście się strachu, ech, nie zazdroszczę... no ale grunt, że koniec z końcem dobrze się skończyło!

anabelka pochwal się co kupiłaś :tak:

Kasoku to sie najadlas strachu...ale dobrze ze jednak sie pomylili.

Moj m znalazl prace na 6 tyg tylko ale zawsze cos. Niestety na nocki I 12 godzin pracy ale tak naprawde 14 go w domu nie ma a jak jest to spi..wiec ja sama z dziecmi non stop... najgorsze to pilnowanie zeby nie obudzili taty.. dzisiaj nie spie od 5... o 7 juz obiad mialam zrobiony..bo sprzatac I gotowac musze rano zeby m nie obudzic ..maskra na jakich obrotach jestem caly dzien.teraz wykozystalam czas kiedy karmie Emisia I pisze... zaraz jade z dziecmi na disco w szkole...oby Emis byl hrzeczny bo z rwguly wieczory sa lipne.

Emis juz wazy 5040! !! 1200 przec 3 tyg. Przybral.. hehe

Dobra juz musze uciekac

Kasoku to sie najadlas strachu...ale dobrze ze jednak sie pomylili.

Moj m znalazl prace na 6 tyg tylko ale zawsze cos. Niestety na nocki I 12 godzin pracy ale tak naprawde 14 go w domu nie ma a jak jest to spi..wiec ja sama z dziecmi non stop... najgorsze to pilnowanie zeby nie obudzili taty.. dzisiaj nie spie od 5... o 7 juz obiad mialam zrobiony..bo sprzatac I gotowac musze rano zeby m nie obudzic ..maskra na jakich obrotach jestem caly dzien.teraz wykozystalam czas kiedy karmie Emisia I pisze... zaraz jade z dziecmi na disco w szkole...oby Emis byl hrzeczny bo z rwguly wieczory sa lipne.

Emis juz wazy 5040! !! 1200 przec 3 tyg. Przybral.. hehe

Dobra juz musze uciekac

to sporo ale chyba 4040g a nie ponad 5kg :-D
pamiętam jak Kuba w pierwsze 6tyg przybrał 2 kg i to na samym cycu :-)

Zjadłam 3 pączki :-) w sklepach jakiś szał z tymi pączkami,masakra :-D

krowko co tam u Was,my rośniemy :-)

sgqv4m.jpg

34opow3.jpg

dzisiaj pierwszy raz od dawna przysnęłam w południe :-) robię się zmęczona i ociężała

A spadl do mniej niz 2800 bo w 3 dobie tyle mial a w 5 powini go zwazuc I nie zwazyli a ja w 6 dobie pokarm dostalam..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry