reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Missiiss - :(
ja tez wlasnie mialam takie napady, krzyki, wybuchy, placz, depresja
a moj pms to w ogole z kijem nie podchodz
a to wszystko popieprzenie hormonalne
ale odpukac od zeszlego cyklu odkad zaczelam brac wszystkie witaminy w tym B6 i B12 i wiesiolek i teraz ta amitryptyline to moje libido i ochota do zycia jest niesamowita!!

bierzesz jakies witaminy?

a ja meliske tez popijam ale na mnie nie za bardzo dziala :p

reklama
tilli
biore tylko magnez i b6. nic więcej. zastanawiam się nad tą melisą bo te napady wnerwienia rozdzierają mnie od środka... mam ochote iść i się pociąć poważnie mó∑ie... piznąć rzeczami o podłoge sciane... aż mnie samą one przerażają. a jak już wybuchne i się wyżyje to na kilka dni mam spokój a później znó∑ się we mnie zbiera i zbiera aż do kolejnego wybuchu emocji... jeszcze ten mój maż ciągle siedzący w tym zakichanym ipadzie i grający w te swoje gierki strategiczne. to to już do szało i białj gorączki mnie doprowadza. kiedy człowiek przyjdzie z pracy chce się przytulić, wspólnie z dzieckiem pobawić a ten siedzi w tym ustrojstwie... i tak to właśnie jest

die ja nie mam pojęcia ciemna masa ze mnie jeśli chodzi o takie szczegóły
a co do ogrzewanka to juz mam piecyk naprawiony poszło po kieszeni bo panel główny poszedł i 1000 nie swoje :/ no ale cóż

limonka
o matko ale wydatek :szok:

die
ja na szyjce sie kompletnie nie znam :no: moja teraz jest bardzo wysoko, ja rozpulchnioną miałam przed okresem i w sumie nisko była z tego co kojarze to taka była mięciutka. a tak to zazwyczaj nie sięgam. ale nie wiem kiedy jaka powinna być

o kurczaki Limonko to fest ;/ ale dobrze ze choc naprawili...

mam nadzieje ze to nie jakis stan zapalny piczy ;/ nalozylam se farbe na wlosy bo mi sie wyplukala jakos ostatnia:p

przyszlo moje zamowienie apteczne wiec chwale sie co w sypialnianej "aptece pre prokracyjnej posiadam"
1. Kwas foliowy 5 mg
2.Jod 200 mikro gr.
3.Magnez z witaminą b12 i b6
4,Biofem
5. zel wspomagajacy poczęcie PRE SEED

MASAKRA...JESLI ZAJDE TO URODZE LEKOMANA:p

Die - ja rozpulchniona mam albo przy dniach plodnych albo przed okresem

a pomiedzy mam twarda i zamknieta
u mnie jakos baardzo latwo wyczuc wszystko
po jednym cyklu badania juz potrafie rozszyfrowac co i jak

mialam wczesniej jeszcze problemy z wyczuciem zamknieta/otwarta bo po 2 dzieci ta szyjka ma otwor wiekszy i bardziej wyczuwalny ale teraz latwo wyczuc kiedy jest zaczopowana :tak:

Limonka:szok: uwielbiam takie 'ekstra' wydatki:baffled:

Die hehehe
no u mnie nie gorzej i w pracy smieja sie ze mnie:sorry2: bo nosze specjalne pudeleczko na wszystkie witaminy

Ostatnia edycja:
PROBLEM jest w tym ze ona nie jest miękka i otwarta jak przed okrewsem czy w dniach plodnych- tylko taka spuchnieta jakby- nie wiem jakby to opisac- ciasno tam sie zrobilo strasznie a jej twardosc taka posrednia ;/

reklama
Tili kochana wrocilas do nas.... ale sie ciesze....

W koncu sie tu ruch zrobilam...juz nie moge sie doczekac az zaczniecie testowac... a ja nadal czekam na okres... niech ze juz przychodzii

Do góry