reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Missiiss - :(
ja tez wlasnie mialam takie napady, krzyki, wybuchy, placz, depresja
a moj pms to w ogole z kijem nie podchodz
a to wszystko popieprzenie hormonalne
ale odpukac od zeszlego cyklu odkad zaczelam brac wszystkie witaminy w tym B6 i B12 i wiesiolek i teraz ta amitryptyline to moje libido i ochota do zycia jest niesamowita!!

bierzesz jakies witaminy?

a ja meliske tez popijam ale na mnie nie za bardzo dziala :p

reklama
tilli
biore tylko magnez i b6. nic więcej. zastanawiam się nad tą melisą bo te napady wnerwienia rozdzierają mnie od środka... mam ochote iść i się pociąć poważnie mó∑ie... piznąć rzeczami o podłoge sciane... aż mnie samą one przerażają. a jak już wybuchne i się wyżyje to na kilka dni mam spokój a później znó∑ się we mnie zbiera i zbiera aż do kolejnego wybuchu emocji... jeszcze ten mój maż ciągle siedzący w tym zakichanym ipadzie i grający w te swoje gierki strategiczne. to to już do szało i białj gorączki mnie doprowadza. kiedy człowiek przyjdzie z pracy chce się przytulić, wspólnie z dzieckiem pobawić a ten siedzi w tym ustrojstwie... i tak to właśnie jest

die ja nie mam pojęcia ciemna masa ze mnie jeśli chodzi o takie szczegóły
a co do ogrzewanka to juz mam piecyk naprawiony poszło po kieszeni bo panel główny poszedł i 1000 nie swoje :/ no ale cóż

limonka
o matko ale wydatek :szok:

die
ja na szyjce sie kompletnie nie znam :no: moja teraz jest bardzo wysoko, ja rozpulchnioną miałam przed okresem i w sumie nisko była z tego co kojarze to taka była mięciutka. a tak to zazwyczaj nie sięgam. ale nie wiem kiedy jaka powinna być

o kurczaki Limonko to fest ;/ ale dobrze ze choc naprawili...

mam nadzieje ze to nie jakis stan zapalny piczy ;/ nalozylam se farbe na wlosy bo mi sie wyplukala jakos ostatnia:p

przyszlo moje zamowienie apteczne wiec chwale sie co w sypialnianej "aptece pre prokracyjnej posiadam"
1. Kwas foliowy 5 mg
2.Jod 200 mikro gr.
3.Magnez z witaminą b12 i b6
4,Biofem
5. zel wspomagajacy poczęcie PRE SEED

MASAKRA...JESLI ZAJDE TO URODZE LEKOMANA:p

Die - ja rozpulchniona mam albo przy dniach plodnych albo przed okresem

a pomiedzy mam twarda i zamknieta
u mnie jakos baardzo latwo wyczuc wszystko
po jednym cyklu badania juz potrafie rozszyfrowac co i jak

mialam wczesniej jeszcze problemy z wyczuciem zamknieta/otwarta bo po 2 dzieci ta szyjka ma otwor wiekszy i bardziej wyczuwalny ale teraz latwo wyczuc kiedy jest zaczopowana :tak:

Limonka:szok: uwielbiam takie 'ekstra' wydatki:baffled:

Die hehehe
no u mnie nie gorzej i w pracy smieja sie ze mnie:sorry2: bo nosze specjalne pudeleczko na wszystkie witaminy

Ostatnia edycja:
PROBLEM jest w tym ze ona nie jest miękka i otwarta jak przed okrewsem czy w dniach plodnych- tylko taka spuchnieta jakby- nie wiem jakby to opisac- ciasno tam sie zrobilo strasznie a jej twardosc taka posrednia ;/

reklama
Tili kochana wrocilas do nas.... ale sie ciesze....

W koncu sie tu ruch zrobilam...juz nie moge sie doczekac az zaczniecie testowac... a ja nadal czekam na okres... niech ze juz przychodzii

Do góry