reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Satchkat mi sie wydaje, ze z tym sluzem jest roznie... Ja np. nigdy nie mialam tak, ze u mnie byl widoczny sluz. Czasami tak poprostu jest, ze on nie wyplywa na zewnatrz.

reklama
Wiecie,ja też bardzo tęsknię,chciałabym móc wrócić i normalnie żyć w PL.Ale nie mam takiej możliwości,naturalnie chodzi oczywiście o kasę :wściekła/y:. No i warunki życia (zwłaszcza z dziećmi) też zupełnie inne.
Słuchajcie,ja jeszcze @ nie mam,a na pewno nie jestem w ciąży i coś mi się wydaje,że mi się trochę cykl rozregulował,chociaż normalnie mam prawie zawsze idealnie co 28 dni,ew. bardzo rzadko ok.1 dzień różnicy.:no:
Ja też mam lenia cały dzień...Zamówiliśmy pizzę i teraz P.śpi,młoda się bawi,a ja przy herbatce na BB.:-D

Kartota witaj Kochana,

Dzien sie jeszcze nie skonczyl, wiec mozesz dostac. No a jak nie lec do apteki po test, wiesz ze natura lubi robic psikusy :D

OMG tyle się napisałam i szlag ! :wściekła/y:
tak w skrócie ... Witam wszystkie dziewczyny , które doszły do listopadówek :) chwilę mnie nie było a tu super się rozwineło :-)

zyczę owocnych starań :-)

Rzecz w tym, ze ja zawsze mialam sporo sluzu, a jakos tak z czasem wzial i skubaniec znieknal... Generalnie suchar jestem, nie wiem, dlaczego sie tak porobilo. Kupilam w aptece mix oleju z wiesiolka i ogorecznika, bede brala tak, jak laski w innym watku kazaly (od 5 dnia do owulacji - to tez u mnie masakra) i zobaczymy, co z tego wyjdzie... Zaszkodzic nie zaszkodzi.

Jasne nie zaszkodzi a sprobowac mozna, jest jeszcze mnostwo ziol na plodnosc i na poprawienie sluzu. Jak dowiem sie wiecej to napisze ;)

Elayna witaj po nieobecnosi ;) Rozkreca sie ladnie, pewnie bedzie nas jeszcze wiecej :) I oby tylko wszystkim sie udalo.

Satchkat mozesz mi podpowiedziec jak dodac wykres cyklu pod postami?

Ostatnia edycja:
Najwazniejszse chyba też jest to aby się rozlużnić ...tak bardzo nie myśleć o tym że już by się chciało być w ciąży ... to powuduje blokade ...

mamolinka dzięki za miłe słowa :-) Ale raczej na 100% ciąża niet,bo serduszkowania w poprzednim cyklu prawie nie było,więc musiałabym być wiatropylna.:-D Aczkolwiek,wiadomo,byłabym baaardzo happy...
Elayna mi też tak czasem wcina posty :wściekła/y: Naskrobiesz się,prawie praca mgr,a tu dupa i musisz pisać od nowa.:no:
Chyba idę wziąć kąpiel. Wprawdzie młoda nie śpi,ale ona lubi tam mnie podglądać,jak te wszystkie peelingi,maseczki i inne badziewia robię.:-D No cóż,w końcu kobieta.

Mamolinka Witaj również :) o tak było by wspaniale gdybyśmy wszystkie zaciążyły :)

Karotka dokładnie :) ale juz nie mam ochoty 2 raz tego wszystkiego pisać hihi

Ostatnia edycja:
reklama
Mamolinka, wchodzisz w moje cykle i tam masz u gory kody, pozniej na BB w ustawienia i edycja sygnatury i tam wklejasz kod.
Ja biore jeszcze witaminy na wspomaganie zaciazenia.

Elayna, ja sie nie nakrecam, ze juz teraz, zaraz musze, tylko mysle o tym i sie po prostu przygotowuje - ale nie stresuje sie :) To 3 cykl, bedzie to bedzie, nie bedzie to bedzie pozniej - i git ;) Tyle, ze sluzu nie mam, no to wiadomo, trzeba to jakos "naprawic", bo bez zajsc ciezkawo.

Do góry