reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Satchkat spoko chciałam tylko pomóc ;-) wiem że od psychiki duzo zależy :-) kazda z Nas mysli i się przygotowywuje ... tylko niektóre z kobietek myślą za bardzo za mocno i wtedy nie koniecznie wychodzi to na dobre ;-) ale najważniejsze że się nie stresujesz , życzę powodzenia i czekam na dobre nowinki :-)

reklama
Satchkat cos mi nie wychodzi pojawia mi sie ciagle jakis blad na BB :/

Karotka, no ale jednak bylo przytulanko :D Nie chce Cie nakrecac, ale nadzieja jednak jest.

Elayna, wiem wiem, rozumiem i doceniam. Spoko, wiem, ze fajnie by bylo od razu zajsc, no ale nie ma tak dobrze ;)

mamolinka, a gdzie wklejasz? tzn jak? jak skopiujesz ten caly kod do miniaturki na forum, to poznie wchodzisz w edycje sygnatury i w to biale puste pole wklejasz, tak?

Elayna, wiem wiem, rozumiem i doceniam. Spoko, wiem, ze fajnie by bylo od razu zajsc, no ale nie ma tak dobrze ;)

mamolinka, a gdzie wklejasz? tzn jak? jak skopiujesz ten caly kod do miniaturki na forum, to poznie wchodzisz w edycje sygnatury i w to biale puste pole wklejasz, tak?

Tak wklejam to pod innymi sygnaturami, ktore mam i caly czas pojawia mi sie blad:

Natknęliśmy się na następujące problemy
Your signature contains too many lines and must be shortened. You may only have up to 6 line(s). Long text may have been implicitly wrapped, causing it to be counted as multiple lines.

Nie ma za co :) Sama sie umeczylam, zeby znalezc gdzie ten kod w ogole, takze rozumiem bol ;)

Tak patrze na rezulaty testow w porownaniu do odczuc - a nie pijesz 2h przed testem i robisz po 10-11?

Tak staram sie nie pic nic od porannego siusiania a test robie miedzy 11 a 12. Mysle, ze test wyjdzie mi dopiero miedzy 14 a 16 dniem. Zaczelam za wczesnie robic, ale tylko dlatego, ze to jest moj drugi cykl po poronieniu i nie potrafie wyczuc kiedy mam owu.

Mamolinka współczuje :( ale tym razem będzie wszystko wporządku tego Tobie życzę :tak:

spróbuję wstawić swoje suwaczki :) też się je wstawia tak jak opisałyście wyżej ? sorki za może głupie pytanie ale nigdy nie robiłam tego jeszcze hihi

reklama
hello
jak zwykle mnie krew zalewa ze musze iść do pracy:wściekła/y: tak nawiasem pracuje w salonie orange i dzisiaj mnie nawiedzi pan ktory sobie sam nabroil i naknocił i ktory okupuje mi salon dzien w dzien ze myslalam ze ostatnio na policje bede dzwoniła. dzisiaj mąż pojechał na rozmowe ciekawe jak mu pójdzie a ja postanowiłam że się zwolnie jak test okaże sie negatywny. do końca listopada popracuje i niech mnie pocałują w dooope ide dzisiaj z takim humorem wisielczym do pracy że kosmos jakiś....

maciurka
z testu raczej nici bo tempka 4 dzien niska ja nie wiem najpierw rosła testy owu wydawały się dodatnie a teraz co 5 dni rosło 4 dni spadło szlak mnie chyba jakiś trafi zaraz :no::zawstydzona/y: płakać mi sie chce a klientów to pozagryzam dzisiaj .... jeszcze pracuje sama bez nikogo w całym salonie więc naprawde idzie sie wściec. godz pracy mam od 9-17 a najczęsciej jestem od 8-19 tej bo samej sie nie ogarnie wszystkiego w 8 godzin....

ehh ide :( może w pracy zaglądne do was jak będe miała chwilunie.... miłego dzionka!

domyslam sie jak ta praca cie dobija, ludzie sa marudni wiecznie niezadowoleni itd. a samemu ogarnac wszystko to zapierdziel ostry! wiec obys w takim ukladzie z niej uciekala jak najpredzej :-)!!

ile juz sie starasz?? nie pamietam czy wspominalas :D

ja dzis mialam urwanie glowy, pelno spraw do zalatwienia dopiero do domu wpadlam ufff... chwila odpoczynku to pomyslalam ze napisze potem biegne dalej heheh ;)

Do góry