reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

jeszcze cos dla NAS WSZYSTKICH i lece na BALET :)
dlakama.png

reklama
smerficzku- dziękuję, pomalutku jakoś do przodu :)
Kasoczku- ty top masz wyobraźnie. Pewnie masz ich pełno w brzuszku :-D
Die- no ja właśnie w tym cyklu macał se szyjkę i w trakcie tego widziałam jaki sluz jest w środku. A w dzień owulki to wyciągając palec pociągłam za sobą takie gluta ,że szok. Rozciągał się w palcach na 5cm. Już wiem jaki jest sluz płodny i w tym cyklu takiego będę szukać:-D Tak patrząc na to z boku, to my obleśne jesteśmy:-D Ale fajnie mieć z kim pogadać sobie o śluziku, przy obiadku albo kawce :-D

emalia kochanie no pewnie mam ich mnostwo w brzucholu, ale pierony do celu nie smigaja i tu jest problem.

jak na razie jestem pod wrazeniem nart, wczoraj kupilam kask i rekawiczki, kombinezon i kurtka pozyczona, moze za rok sobie kupie, kurna ile kasy trzeba wydac, narty plus buty plus kombinezon plus kurtka razy dwa:szok:

Krówko - jak miło, że o mnie pamiętasz :)

Ja jestem, podczytuję Was trochę ale niekoniecznie mam co pisać ;-) Planowałam zajrzeć jutro po usg genetycznym żeby jakąś fotką się pochwalić tak, jak Wam kiedyś obiecałam :tak:

hej domi, jak brzuchol??/rosnie???super, ale ci zazdroszcze :)trzymam kciukasy za badanie i wklejaj zdjecie jutro i zagladaj do nas, my co prawda dalej sie staramy niestety :( ale pogaworzyc o brzuszkach mozemy

Kasoku - tak mi teraz w ciągu kilku dni wywaliło brzuch, że aż jestem w szoku:szok: W nic sprzed ciąży już nie wchodzę. Zaglądam do Was i wszystkim Wam kibicuję. Liczę na to, że niedługo wszystkie tu będziemy o pisać o brzuszkach :-)

Heheh piszecie tu o sluzach itd hahaha :-)
Emalia wiesz ja w zeszlym miesiacu mialam 3 razy wiecej sluzu plus bol.owulacyjny I bzykanko co chwila... A w tym miesiacu prawie sluzu nie bylo...w porownaniu.

Kasoku usmialam sie ze plemniory sie w kolko kreca :-) ja tam jestem pewna ze wszystkie sie proboja przebic :-) I na pewno jeden da rade w koncu :-)

Ja mam bol prawgo jajnika dzisiaj... Hehe dobra koniec bo znowu bede wyszukiwac haha :p

Die ja zdjecia z telefonu wysylam bo z telefonu tez pisze.

Emalia ja przewaznie zapominam odpisc komus-pewnie tobie tez ale ja nie widze co czytalam I zapominam.

Zlozylam dzis papiery o przyjecie Alexa do szkoly w innym rejonie niz mieszkamy... Boziu jak te dzieci rosna :-)

Dobra ide na obiadek.

kasoku gdzie śmigałaś na nartkach? ano drogie hobby, drogie, coś o tym wiem, tyle, że ja "parapeciarz" jestem, no ale wydatki te same, sprzęt ciuchy, karnety, my oprócz kasków jeszcze ochraniacze na nadgarstki mamy (takie specjalne rękawiczki z wkładkami sztywnymi), ochraniacze na kolana i "pancer-majtki" czyli takie spodenki z ochraniaczem na dupsko i uda :D

akuku, diefajnie, że macie owulkę u mnie niestety lipa w tym cyklu... przestaje robić testy owulacyjne bo i tak wychodzą cały czas negatywne. Trudno trzeba się pogodzić, że owulki nie było i fasolki w tym cyklu też nie będzie.

coś mnie (.) (.) pobolewają... (?)

reklama
Karola.ale tempke mierz mi tez sie owu spoznila.
Mi test.wyszed dzien przed owu. A masz jakas druga kreske??
Bo u mnie nawet cienia nie bylo a pozniej chyba z 3 dni I byl pozytyw ;-)
Trzymam kciukk mimo wszystko

Do góry