reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Anabelko-test miał prawo wyjsc neatywny- 68% to nie jest tak duzo! 13 dzien cyklu...tyle z eten spadke faktycznie nie wyglada jakos obiecująco :( niemniejednak- poki nie ma@ jest nadzieja, a jak @ przyjdzie to znowu jest nadzieja bo nowy cykl....i tak w kolko:p ale nic innego nam nie pozostaje tylko starc sie wierzyc!!! mimo to ja trzymam kciuki za Ciebie jeszcze w tym cyklu! a potem w nastepnym1 i zawsze jak bedzie taka potrzeba :*

dzisiaj już 80% było,teraz robię przerwę bo mój prawdopodobnie wyjeżdża za granice w najbliższym czasie,w środę dowie się dopiero dokładnie kiedy wyjeżdża,więc przerwa będzie

reklama
Anabelko nadzieje trzeba miec do konca nie poddawj sie :)

Monisia dlatego ja po monitoringu czuje sie pewna i bezpieczna ze ta owulacja napewno wystapila ,pozniej dowiauje sie ze jajeczko napewno peklo... ale temperature bede badac w tym miesiacu tak dla wlasnej kontroli a monitoring i tak musze odbyc... kiedy dostane ten okres ....... buuuu... juz nie moge wytrzymac.... maakra

Smerfik TRZYMAM KCIUKASY ZEBY @ PRZYSZLA JAK NAJSZYBCIEJ i zaczął się nowy cykl- i to udany!!

Anabelciu takiwyjazd tez dobrze robi- jak sie zobaczycie po chwilowym rozstaniu- jak sie dpadniecie...ech nawet nie chce myslec co to będzie:D Fasolka jak nic!

a ja dalje nie wiem o co chodzi z tym ovufriendem...ale w dupe z tym nie bede rozkminiac jakiesj tabelki, kochalismy sie ile mielismy ochoty, w dniach plodnych, mam nadzieje ze cos zakielkowalo i tyle , a jak nie no to dalej bedziemy walczyc...moze sie skusze na ten monitoring wtedy??

ale wiecie co....kurde jakos mam w srodku takie uczucie ze sie udalo - napewno teraz wlasnie zapeszylam i dupa blada z tego bedzie...ale gdzies tam w srodku mam taka pewnosc ze sie udalo- nie ze nadzieje tylko pewnosc....i nie wiem co to- czy juz calkiem mi odbilo...ech

die ja bym powiedziala ze owu mialas w 17 dniu cyklu :)

Anabelko bardzo mi przykro ze tempka spada :( wiem jak to jest :( ahh wykresy wykresami, przytulanki sa wszystko jak nalerzy a i tak nic nei wychodzi :(:(
no neiktorym wystarczy jeden raz i wpadka a inni meczo sie miesiacami/latami :(

die to prawda na poczatku staranka to spontan :) a pozniej zmieniaja sie wlasnie na wyliczenia i faceci sie blokuja :)

karola jak ja mojemu cos pokazywalam/mowilam to i tak nie kumal wiec juz mu nic nie mowie, ale czem mowie jak sa nieplodne, bo pozniej mi mowi ze ja tylko w plodne chce haha :) tzn. mysli jakbym miala plodne non stop :)
albo sie pyta czy jeszcze jest szansa- bo dzidzia wazniejsza. Ale juz mu powiedzialam ze nie ma staranek na sile, chcemy razem to dzialamy a jak nie to nie dzialamy :)
Wiec moja rada kochana nic nie mow :) o zadnych testach tempkach itd. nie ma sensu a faceci maja takie glupie myslenie "onma sie ze mna nie kocha tylko produkuje dziecko...jestem tylko reproduktorem itd) no tak juz jest ze to jest ich meskosc i nie lubia wiedziec ze robia to bo... wiec lepiej by nie wiedzieli :)

mi na ovufriend pokazuje ze owu byla 3 dni temu...
kurde tempke mam zaburzona bo zmierzylam tempke o 6 ale zasnelam, a termometr sie wylacza :( i nie wiem ile bylo o 6 ale o 6.35 bylo 36,6... tak czy siak tempka rosnie :)
i oby sie utrzymala juz :)

Milego dnia

die spojrz na moj wykres ja mam gruba kreche ty przerywana...nie wiem moze sie zmieni :) ale owu mialam 17 dc. :)
kurcze ja tez mam przeczucie ze mis ie udalo...juz dzis myslalam hmm no musi sie udac :) taka pewnosc ze za kilka dni zobacze dwie kcechy.. ale po chwili ogarnal mnie smutek ze co jak jednak nie :(
ale kurde wszystki znaki pokazuja ze tak mialo byc :) no czemu owu sie o tydzien spoznila ?? bo m przy mnie nie bylo :p :D

Monisia witaj, a mi znowu jeszcze wczoraj test pokazywal 2 krechy...hehe kolo 14 dzis zropbi i zobacze czy dalej beda :p
ale fakt testy testami, a tempka wazneijsza, ja neistety monitoringu nie moge :)

Akuku no slicznie u Ciebie na tym wykresiku- i ovu łądnie zaznaczyl- ja nie wiem czemu u mnie tak dziwnie to zrobil ;/ bez sensu zupelnie ;/ no nic pisaly dziewczyny ze to sie moze jeszcze zmieni- ale tak jak piszesz - teraz nic tylko czekamy i oby szla do gory i do gory i sie piela nie spadala!!!

Co do "staran" to ja tam uwazam ze to czyste szalenstwo...to nienaturalne zeby tak swirowac - te pomiaray, badania, sluzy, wysokisci szyjek macicy- no obled- a jednak to robimy- jak ja o tym mysle to mi az niedobrze .... no naprawde dziewczyny nie tak sobie to wyobrazalm nie tak :( myslam ze to bedzie poprostu cudownie bez zabezpieczenia sie kochac sponatnicznie namietnie i w pierwszym gora 2 cyklu bedziemy mieli owoce naszej sponatnicznej namietnej milosci...a tu CEHAUJOT! i ja sie w ogole nie dziwie ze sie faceci blokuja..ja sama sie blokuje- widze po tym jak teraz jest- ze ten seks jest inny- ja sie w nim inaczje czuje...seks przestaje byc erotyczny a zaczyna byc prokkreacyjny...niepodoba mi sie to :( ale nad tym sie poprpstu nie da zapanowac no:(

z drugiej strony...gdyby faktycznie ta owulka byla 15 dc - czyli 24 stycznia to w moje urodziny :D i jesli sie uda to!!! kurde wtedy bym mogla mowic ze poczęlam me dziecię (znaczy my poczelsimy) w moje urodziny:p

ale i tak uwazam ze owulka byla 17 dn cyklu czyli 26 stycznia! koniec kropka!!!!! tak czy siak termin @ mam na 14 lutego!!!! kur-wa no musi sie idac po prostu musi!!!!!!

cześć laski!

O matko co tu tak markotno???

Anabelka- dobrze Die mówi, jak się dorwiecie do siebie to nie bata fasolka będzie!
Akuku- Ty tu nie uprawiaj czarnowidztwa! (ostatnio ładne sformułowanie tu na wątku się powtarza:-D). Będzie git, tyle gorącego seksu, ze musi z tego być dzidzia!
Die- wiesz co, ja znam to odczucie. W pierwszej i drugiej ciąży (o pierwszą walczyliśmy 2 lata o drugą dwa cykle) od razu wiedziałam, że jestem w ciązy. Nie wiem jak to nazwać bo to nieprawdopodobne ale tak było. Dwie kreseseczki na teście upewniły mnie w moim przekonaniu. Może to ta słynna kobieca intuicja?
Smerfik- no niech ta @ przychodzi wreszcie!!!
Monika- witaj i pozostań z nami:-)

Dziewczyny jak mi się marzy maluszek no masakra normalnie. Rozpływam się jak widzę takie małe bobo. A z naszymi starankami też mozemy być do tyłu. Nic nie idzie tak jak miało iść. DUPA BLADA normalnie.

die mi ovufriend pokazuje ze @ powinna by 7 luty...ja mysle ze miedzy 5-6, a 5 sa moje imieniny i urodziny Victorka :)

No MUSI SIE UDAC !!!!!

krowka bordo to starajcie sie ile wlezie :) i postaraj sie odpuscic...wiem latwo mowic, bo mi tez to nie wychodzi :):p

Smerfiku ja jestem wywolywaczem @ :) przyjdz ze tu do naszego smerfika @ jedna :p
czary mary hokus pokus ...no i nie zrymuje hehe :p
mam nadzieje ze zadziala :D

dobra ide sie czyms zajac :) co by nie myslec :)

reklama
Do góry