reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Anabelko-test miał prawo wyjsc neatywny- 68% to nie jest tak duzo! 13 dzien cyklu...tyle z eten spadke faktycznie nie wyglada jakos obiecująco :( niemniejednak- poki nie ma@ jest nadzieja, a jak @ przyjdzie to znowu jest nadzieja bo nowy cykl....i tak w kolko:p ale nic innego nam nie pozostaje tylko starc sie wierzyc!!! mimo to ja trzymam kciuki za Ciebie jeszcze w tym cyklu! a potem w nastepnym1 i zawsze jak bedzie taka potrzeba :*

dzisiaj już 80% było,teraz robię przerwę bo mój prawdopodobnie wyjeżdża za granice w najbliższym czasie,w środę dowie się dopiero dokładnie kiedy wyjeżdża,więc przerwa będzie

reklama
Anabelko nadzieje trzeba miec do konca nie poddawj sie :)

Monisia dlatego ja po monitoringu czuje sie pewna i bezpieczna ze ta owulacja napewno wystapila ,pozniej dowiauje sie ze jajeczko napewno peklo... ale temperature bede badac w tym miesiacu tak dla wlasnej kontroli a monitoring i tak musze odbyc... kiedy dostane ten okres ....... buuuu... juz nie moge wytrzymac.... maakra

Smerfik TRZYMAM KCIUKASY ZEBY @ PRZYSZLA JAK NAJSZYBCIEJ i zaczął się nowy cykl- i to udany!!

Anabelciu takiwyjazd tez dobrze robi- jak sie zobaczycie po chwilowym rozstaniu- jak sie dpadniecie...ech nawet nie chce myslec co to będzie:D Fasolka jak nic!

a ja dalje nie wiem o co chodzi z tym ovufriendem...ale w dupe z tym nie bede rozkminiac jakiesj tabelki, kochalismy sie ile mielismy ochoty, w dniach plodnych, mam nadzieje ze cos zakielkowalo i tyle , a jak nie no to dalej bedziemy walczyc...moze sie skusze na ten monitoring wtedy??

ale wiecie co....kurde jakos mam w srodku takie uczucie ze sie udalo - napewno teraz wlasnie zapeszylam i dupa blada z tego bedzie...ale gdzies tam w srodku mam taka pewnosc ze sie udalo- nie ze nadzieje tylko pewnosc....i nie wiem co to- czy juz calkiem mi odbilo...ech

die ja bym powiedziala ze owu mialas w 17 dniu cyklu :)

Anabelko bardzo mi przykro ze tempka spada :( wiem jak to jest :( ahh wykresy wykresami, przytulanki sa wszystko jak nalerzy a i tak nic nei wychodzi :(:(
no neiktorym wystarczy jeden raz i wpadka a inni meczo sie miesiacami/latami :(

die to prawda na poczatku staranka to spontan :) a pozniej zmieniaja sie wlasnie na wyliczenia i faceci sie blokuja :)

karola jak ja mojemu cos pokazywalam/mowilam to i tak nie kumal wiec juz mu nic nie mowie, ale czem mowie jak sa nieplodne, bo pozniej mi mowi ze ja tylko w plodne chce haha :) tzn. mysli jakbym miala plodne non stop :)
albo sie pyta czy jeszcze jest szansa- bo dzidzia wazniejsza. Ale juz mu powiedzialam ze nie ma staranek na sile, chcemy razem to dzialamy a jak nie to nie dzialamy :)
Wiec moja rada kochana nic nie mow :) o zadnych testach tempkach itd. nie ma sensu a faceci maja takie glupie myslenie "onma sie ze mna nie kocha tylko produkuje dziecko...jestem tylko reproduktorem itd) no tak juz jest ze to jest ich meskosc i nie lubia wiedziec ze robia to bo... wiec lepiej by nie wiedzieli :)

mi na ovufriend pokazuje ze owu byla 3 dni temu...
kurde tempke mam zaburzona bo zmierzylam tempke o 6 ale zasnelam, a termometr sie wylacza :( i nie wiem ile bylo o 6 ale o 6.35 bylo 36,6... tak czy siak tempka rosnie :)
i oby sie utrzymala juz :)

Milego dnia

die spojrz na moj wykres ja mam gruba kreche ty przerywana...nie wiem moze sie zmieni :) ale owu mialam 17 dc. :)
kurcze ja tez mam przeczucie ze mis ie udalo...juz dzis myslalam hmm no musi sie udac :) taka pewnosc ze za kilka dni zobacze dwie kcechy.. ale po chwili ogarnal mnie smutek ze co jak jednak nie :(
ale kurde wszystki znaki pokazuja ze tak mialo byc :) no czemu owu sie o tydzien spoznila ?? bo m przy mnie nie bylo :p :D

Monisia witaj, a mi znowu jeszcze wczoraj test pokazywal 2 krechy...hehe kolo 14 dzis zropbi i zobacze czy dalej beda :p
ale fakt testy testami, a tempka wazneijsza, ja neistety monitoringu nie moge :)

Akuku no slicznie u Ciebie na tym wykresiku- i ovu łądnie zaznaczyl- ja nie wiem czemu u mnie tak dziwnie to zrobil ;/ bez sensu zupelnie ;/ no nic pisaly dziewczyny ze to sie moze jeszcze zmieni- ale tak jak piszesz - teraz nic tylko czekamy i oby szla do gory i do gory i sie piela nie spadala!!!

Co do "staran" to ja tam uwazam ze to czyste szalenstwo...to nienaturalne zeby tak swirowac - te pomiaray, badania, sluzy, wysokisci szyjek macicy- no obled- a jednak to robimy- jak ja o tym mysle to mi az niedobrze .... no naprawde dziewczyny nie tak sobie to wyobrazalm nie tak :( myslam ze to bedzie poprostu cudownie bez zabezpieczenia sie kochac sponatnicznie namietnie i w pierwszym gora 2 cyklu bedziemy mieli owoce naszej sponatnicznej namietnej milosci...a tu CEHAUJOT! i ja sie w ogole nie dziwie ze sie faceci blokuja..ja sama sie blokuje- widze po tym jak teraz jest- ze ten seks jest inny- ja sie w nim inaczje czuje...seks przestaje byc erotyczny a zaczyna byc prokkreacyjny...niepodoba mi sie to :( ale nad tym sie poprpstu nie da zapanowac no:(

z drugiej strony...gdyby faktycznie ta owulka byla 15 dc - czyli 24 stycznia to w moje urodziny :D i jesli sie uda to!!! kurde wtedy bym mogla mowic ze poczęlam me dziecię (znaczy my poczelsimy) w moje urodziny:p

ale i tak uwazam ze owulka byla 17 dn cyklu czyli 26 stycznia! koniec kropka!!!!! tak czy siak termin @ mam na 14 lutego!!!! kur-wa no musi sie idac po prostu musi!!!!!!

cześć laski!

O matko co tu tak markotno???

Anabelka- dobrze Die mówi, jak się dorwiecie do siebie to nie bata fasolka będzie!
Akuku- Ty tu nie uprawiaj czarnowidztwa! (ostatnio ładne sformułowanie tu na wątku się powtarza:-D). Będzie git, tyle gorącego seksu, ze musi z tego być dzidzia!
Die- wiesz co, ja znam to odczucie. W pierwszej i drugiej ciąży (o pierwszą walczyliśmy 2 lata o drugą dwa cykle) od razu wiedziałam, że jestem w ciązy. Nie wiem jak to nazwać bo to nieprawdopodobne ale tak było. Dwie kreseseczki na teście upewniły mnie w moim przekonaniu. Może to ta słynna kobieca intuicja?
Smerfik- no niech ta @ przychodzi wreszcie!!!
Monika- witaj i pozostań z nami:-)

Dziewczyny jak mi się marzy maluszek no masakra normalnie. Rozpływam się jak widzę takie małe bobo. A z naszymi starankami też mozemy być do tyłu. Nic nie idzie tak jak miało iść. DUPA BLADA normalnie.

die mi ovufriend pokazuje ze @ powinna by 7 luty...ja mysle ze miedzy 5-6, a 5 sa moje imieniny i urodziny Victorka :)

No MUSI SIE UDAC !!!!!

krowka bordo to starajcie sie ile wlezie :) i postaraj sie odpuscic...wiem latwo mowic, bo mi tez to nie wychodzi :):p

Smerfiku ja jestem wywolywaczem @ :) przyjdz ze tu do naszego smerfika @ jedna :p
czary mary hokus pokus ...no i nie zrymuje hehe :p
mam nadzieje ze zadziala :D

dobra ide sie czyms zajac :) co by nie myslec :)

reklama
Do góry