reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
die gratuluje i trzymam kciuki super... ja sie tak ciesze jakby to ciozowy był... fajnie no to dziiaj dzialaci:):)

Mam chyba grype jelitowa ;( Kasoku czyzbs mnie zarazila? W nocy mnie mdliło troszke ,a teraz mam biegunke:-(

działam dalej zatem- bez przerwy a co! nie bede patzrec na pauzy- codziennie! az sie zatre:p

kochane lece cos porobic- podjaralam sie ajk dziki osiol jakby to faktycznie ciazowy byl- ale dostal jakaiegos kopa pozytywnej energii...mam nadzieje ze na dniach tempka potwierdzi wystapienie owulki...modle sie!!!

buziaki:*

anabelko - ze tak z ciekawosci zapytam - nie wiem jak zapytac hahah... :-D ile po skoku - (w jakim przedziale czasowym )sie postaraliscie o synka ? w sensie wiem ze dziwne pytanie haah - alee proboje studiowac moj wykres w ktorym zaszlam i sie zastanawiam czy tzw. zloty strzal byl przed skokiem temp. czy jeszcze szansa jest ze z dnia skoku jak byly rano przytulanka - bo tak mysle o plci co tam u mnie moze byc ;))
- ale np wyczytalam gdzies ze skok temp jest juz po owulacji bo jajeczko wydziela progesteron i pod wplywem tego ze on rosnie wzrasta temp. czyli jakby wykrywalne jest to dopiero po czasie - hmmm juz sama sie zakrecilam ;-)

u mnie tak jest,jestem pewna bo miałam 2 razy monitoring cyklu i cykle wtedy miałam w miarę fajne,najpierw rwało mnie w piersi,potem mocno jajnik przez pewien czas,ale był to dzień jeszcze z podstawową temperaturą,następnego dnia rano miałam skok i o 8 się... (był to jeden stosunek w tym cyklu) Więc po pęknięciu pęcherzyka się staraliśmy :-)

co do dziewuchy u mnie jest ciężko bo musi to być bynajmniej 2-3 dni przed owulacją,a wiadomo ciężko trafić przy nieregularnych cyklach prawda,a jeśli jeszcze plemniory okazałoby się że są słabe to takie 3 dni przed byłoby ryzykowne,no ale ryzykowałam w tym cyklu i te 2-3 doby mam nadzieję że plemniki dały radę we mnie przeżyć ... :-)

die no to miłego zacierania życzę :-)

Ostatnia edycja:
działam dalej zatem- bez przerwy a co! nie bede patzrec na pauzy- codziennie! az sie zatre:p

kochane lece cos porobic- podjaralam sie ajk dziki osiol jakby to faktycznie ciazowy byl- ale dostal jakaiegos kopa pozytywnej energii...mam nadzieje ze na dniach tempka potwierdzi wystapienie owulki...modle sie!!!

buziaki:*

Hahaha ja tez dzialam bez przerwy znaczy jedna byla hehe a tak 3 dni jeden przerwy I teraz codziennie.
Smieje sie ze sie zatarlam haha
Ale najwazniejsze ze chce nam sie I nie jest to produkcja bobasa..hehe

Wlasnie sie piecze serniczek teczowy na urodzinki mojego Vikiego bedzie pycha :-)

reklama
Do góry