reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hej dziewczyny

missiiss - dzwon do lekarza im to trzeba sie niestety narzucac no i trzymam kciuki ze cos poradzi!!- &&&& !!

karotka- ty wiesz ze ja tez wczoraj zapomnialam ze jest niedziela i juz slalam mojego do pracy hahhah :zawstydzona/y:ups, ale nieciekawy mialas powort od mamy widze :no: ja podobnie dzis urzeduje - jakies maseczki czy cos :tak: hihi

zaczelyscie tutaj pisac o progesteronach i innych to juz juz google i jade z tematem hahahah :-D massakra - ciekawskie nasienie nooo...

kasoku - a robilas jakies badania hormonalne? - nie wiem czy juz o to Ciebie pytalam ... - no chociaz masz coreczke wiec jak raz dalas rade to dasz i drugi !! nie martw sie bedzie gut! moze idz sciemniac ginowi ze juz dlugo sie starasz i nic to cie wspomoze ;), ja to tez nie moge sie wyluzowac na 100% a teraz to juz w ogole bo np. niby wczoraj mialam miec @ - nie mam i juz mam nadzieje - ale chyba jestem glupia bo z cyklu na cykl i zawsze ta nadzieja jest a tyle juz staran ;/;/...

reklama
Witam:)

no to u mnie chyba juz po ptokach
dzisiaj robilam test owu i ta druga kreska jest praktycznie niewidoczna kiedy to wczoraj jeszcze ciemna byla
sluzik ciagliwy, sporo
jeszcze dzisiaj maz mi juz na wieczor wybral zestaw bielizny wiec juz wiem co sie swieci ;-) wiec poprawimy i potem to juz tylko czekanie...

w ogole to nie wiem czy cos wyjdzie w tym cyklu bo przeciez w srode mialam zdejmowana spiralke
wiec z tego co wychodzi bylo to dzien przed moimi dniami plodnymi
no zobaczymy
a jak nie to przeciez mamy kolejny miesiac :tak:

zauwazylam, ze moj maz baaaardzo chce bym zaciazyla
na prawde instynkt sie w nim odezwal :szok:

a teraz poczytam co tam u Was:-)

co do alko
ja baaaaaardzo malo pije
teraz juz w ogole bo antybityki ;-)
ale tak to sporadycznie raz na 2 miesiace szklanke wina
ja chyba sie napilam za wszystkie czasy w czasie studiow LOl:-D

karotka - ale mialas przeprawe!!! kapiel jest najlepsza na wszystko
to moj ulubiony rodzaj relaksu
autentycznie jak ide do wanny to na minimum godzine :tak:
biore ksiazke, mam pelno piany..mhhh..i woda az wrzatek :-)

Missiiss - nie moga cie kochana wywalic za to ze wzielas wolne!! no cos ty :) to juz ich problem zeby znalezli kogos na twoje zastepstwo
ja tez mam podobnie - ale jak mnie nie ma kto zastapic to mnie to tuturutu - ich obowiazek! ja mam takie samo prawo (i Ty) do wziecia wolnego jak inni :)
odpocznij sobie - ja wyznajje jedna zasade - zdrowie najwazniejsze :tak:

kasoku - mialam podobnie w pierwszej ciazy, jak tylko wzielam kwas foliowy to wymiotowalam jak kot po musztardzie wiec lekarka powiedziala, zeby to odstawic - wymioty wieksza szkode spowoduja jak niebranie witamin :)

dziewczyny, niedobrze mi, boli brzuch, piersi dalej.. a brzuch mam jak kamien w ogole :-(

Hej, dzisiaj u mnie pogoda pod psem, jajnik napieprza i zaczynam sie tym martwic...Badanie robila na poziom hormonow trzy miesiace temu i bylo wszystko ok, ale moj gin stwierdzil, ze za nerwowa jestem i moze mi sie gospodarka hormonalna chrzanic, no i sie chrzani niestety, ale jak tu byc spokojnym, zawsze choleryczka bylam, wiec tego nie zmienie, Miciur-ka testuj kochana i podziel sie z nami radosnymi nowinami, trzymam kciuki.

Hejka laski!

Wiecie co, potrzebny tu test z dwoma tłustymi krechami bo widzę, że nadzieje odchodzą..
Miciurka- trzymam kciuki!

Na dworze chyba jako tako z tego co widzę bo nie byłam. Małż w domu i przeszukuje allegro z działem hydraulicznym. Jaśko właśnie zasnął, przed spaniem kazał sobie piżamkę założyć hehe:szok:. A u mnie nadal jakoś tak skąpo. Wczoraj z przytulanek nic bom zasnęła. A dziś się zobaczy.

Kasoku - może zrób coś co CI sprawia mega przyjemność i zapominasz o świecie:-)
Tiluchna- eee może jeszcze nie wszystko stracone &&&&:tak:
Karotka - współczuję przygody. Ja też byłabym zła jak osa!

Miłego dnia :-)

jejku
siedze i zamiast pracowac to ja czytam ciagle o owulacjach, testach, pierwszych objawach itd :szok:
co sie ze mna dzieje :eek:
:-)

krowkabordo - popieram popieram!!!
to ktorej sie zbliza teraz termin testowania?????

ja dopiero 1 grudnia :wściekła/y:

Kasoku - ty nerwowa?? na zdjeciu widze dwa usmiechniete aniolki ;-)

dalej dziewczyny? gdzie sie podziewacie ?:rolleyes:

Ja tez zamiast pracowac ,tro ciagle wracam do kompa i klikam, a no nerwowa jestem , najgorzej ,ze wszystko tlumie w srodku i zaczynam po czasie miec schizy, powinna tyle zrobic dzisiaj, a szczerze powiedziawszy jeszcze nic nie zrobilam, bujam sie tylko z kata w kat, zly ma dzisiaj dzien, ponury smutny i z moja schiza. No nic wroce do Was jak skoncze robote, buzki.

Miciurka - waczoraj mialas miec @ i jeszcze nie testujesz???
dziewczyno!! poklon :-)

a moge wiedziec czemu nie?

hahahha... nooo jeszcze nie testuje - a bo po co mam sie nakrecac niepotrzebnie - drugi przewidywany termin na @ to 15.11(z racji tej ze nieregularne mam to zobaczylam srednia z paru cykli wstecz) wiec moze po tym terminie cos pomysle - mialam dzis rano minimalne doslownie plamienie i to tyle narazie wiec czekam ale cos mi jak by jajnik pulsowal - hmm nie podoba mi sie to ... :no:

kasoku - meliske pij! ;-) hihi - testuje jak cos dopiero po 15 o ile @ nie przyjdzie ;)

krowkabordo - dzieki - no nie wiem nie licze na siebie az tak bardzo (z II KRECHAMI) ale ktoras z nas zaraz zaciazy ;))) ktos musi zaczac nasza forumowa dobra passe hihi

ja mam lenia maksymalnego dzisiaj - leze w szlafroku i opierniczam krowki i delicje - dobrze ze moj piekny mnie teraz nie widzi :-D haha niechhh ktoras da mi kopa na rozped bo chyba nie wstane :dry:, z reszta co tu sie dziwic jak spac poszlam o 2 -3 dopiero.. ;/

reklama
Miciurka :-)
ja tez pisze, ze testuje 1 grudnia ale pewnie od polowy listopada bede obsikiwac testy codziennie :tak: LOL

eeee to ja cie pobije
zjadlam juz paczka urodzinowego, garsc rodzynek w czekoladzie, garscpistacji .. o! tak zdrowo mam dzisiaj :sorry2:

i czekam na przerwe ktora mam za 10 minut bo mi sie siiiikaaaccc chce jak nie wiem ;-)

a tak przy okazji - kop w dupcie na prosbe :tak:

Do góry