reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
przepraszam, ze jestem monotematyczna, ale wlasnie zauwazylam sluz plodny i mam owulke pelna para w 5 dc, Jezu i co jeszcze???? dlaczego tak wczesnie, czyli co???okres dostane w 16 dc????Mialyscie moze tak???kurcze jak zaczelam obserwowac siebie dziwne rzeczy sie ze mna dzieja, a moze po prostu zwracam na to uwage???

Ja też jestem. Cały dzień przeleżałam w łóżku z powodu mega kaca:baffled:

kasoku- a nie robisz testów owu? ja mam dzisiaj 13dc i dalej wychodzi negatywny ( w zeszłym cyklu wyszedł już pozytywnie).

Przepraszam ,że nie odpisuje ale jeszcze nie moge mysli zebrac :)

Emalia zamowilamten elekrtroniczny test owu i nim bede testowac, bo te zwykle paski z apteki w zeszlym cyklu mialam dwie grube krechy od 9 dc az do okresu i tzw dupa, a dwa cykle temu w ogole wg tych testow owulki nie mialam, ja po prostu nie umiem sie polapac na nich, wiec bede sie opierac na mojej chcicy na sluzie poki co a potem na usmiechnietej buzce na testerze elektronicznym...

kasoku
ja pewne rzeczy zaczelam zauważać jak zaczęłam się obserwować więc zmierz sobie tempke teraz te dni i zobaczysz czy rośnie :) jaka tam monotematyczna przeciez t wątek do tego stworzony :tak:

tiluchna
ja zamierzam testowac za dwa tygodnie w piątek... miałam owulke około czwartek-piątek potwierdzone u gina a dzisiaj mam jakaś masakre w brzuchu ....

w ogóle napierdzielają mnie jajniki jak jakieś chore a na dodatek mam te plamienia leciutkie brązowe ale są i mnie denerwują :zawstydzona/y: mam nadzieje że się to w @ nie przerodzi tylko sie jutro skończy i będzie teścik piękny za dwa tygodnie ... ehh marzenia jakoś mi sie w to nie chce wierzyć tak myśląc logicznie co jest grane ale wiadomo nadzieja zawsze jest (nadzieja matką głupich niestety często prawdziwe ):-(
na dodatek cały dzien mam tempke podwyższoną do 37 stopni a kilka ostatnich dni w dzien taka słaba byłam bo na termometrze w ciagu dni miałam 36,25 nie wiem co się dzieje ze mną ale strasznie mnie to niepokoi

kasoku
co ty mowisz ze wszystkie testy owu miałas pozytywne?? dechy.... ja kupiłam kiedyś amil testy owu i w sumie byla ta druga ale jasna a ponoc to sie nie wlcza i jakas ciemna byla ale nie bylo owu wiec do bani ....

poprzedni cykl tak mialam, ze mialam barzdo dlugo dwie krechy jednego koloru, juz myslalam, ze zaciazylam, bo przeczytalam, ze jak test owu tuz przed @ jest pozytywny to moze (ale nie musi) byc to ciaza, ale kij w oko, nie znam sie na mierzeniu temp, nie jestem systematyczna, wiec w moim przypadku sie to nie sprawdzi, nie wiem jaka mam temp wyjsciowa, wiec ja sobie teraz zmierze to i tak nic mi to nie powie, jakos nie umiem sie przekonac do tego sposobu, ale nie mowie nie.

spróbuj w nastepnym cyklu chociaz zycze zeby sie w tym udało !!! i zebys sprawdziła dopiero przy nastepnych staraniach o dzidzie :)

a ja sie naczytałam ze moje plamienia moga byc od niedomagania ciałka zółtego czyli niewystarczajacej produkcji progesteronu co uniemozliwia czy tam utrudnia zagniezdzenie sie zarodka wiec tylko chyba mi modlitwa zostaje . jutro znow do pracy cos mi sie wydaje ze chyba ostatni miesiac do niej chodze bo psychicznie juz wysiadam... wnerwiaja mnie ci wszyscy ludzie z pretensjami.

reklama
Do góry