reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dziendoberek porannie Dziewczyny :)
Oj ale wy jesteście nocne marki :tak: dla mnie godzina 22 to już środek nocy a Wy widzę pełne energii :-)
Dla dopełnienia formalności napiszę jeszcze że mam na imię Adriana, mam 28 lat. "Dorobiłam" się już córki (Julcia lat 8) i synka (Pawełek 31 grudnia skończy 3 latka) :)
A poza tym jestem też mamą Aniołka - miałam być kwietniówką 2013 ale się nie udało.
Dlatego rozumiem każdą Aniołkową mamę!!! Ale dziewczyny nie poddawać się i nie smutać bo to źle wpływa na nasze jajeczka :-p Bierzmy się lepiej za robotę żeby efekty były jak najlepsze.

Miłego dzionka i więcej uśmiechu na dziś :-)

reklama
hej kochane:)

musze was nadrobić ale tak zarobiona jestem ze makabra...

chodziłam w tamtym tyg do gina z rana przed pracą i się do niej spóźniałam :p w piątek potwierdziłam pęknięcie pęcherzyka najprawdopodobniej z czwartku na piątek w nocy bo dopiero wczoraj tempka ruszyła do góry ale dzisiaj nie mierzyłam ale mam potwierdzenie zdjęciem że pękło więc za dwa tygodnie odliczam do zrobienia testu ahhh ...

mamolinka
ja widze na twoim wykresie też piękna owulka była ? :) czyli mniej wiecej w jednym czasie testujemy !!! :-)

lece do WRO kupić młodemu nawilżacz... bida znów chory :(
miłej niedzieli !!

emalia82- ja też byłam majówką:-( a teraz mam nadzieję być wrześniówką no góra listopadówką:-D chociaż październik jest dla mnie ciążowo-pechowy i wolałabym go ominąć:tak:

mały mi się rozchorował:wściekła/y: liczę jeszcze że katar pojawił się przy ząbkowaniu....zobaczymy:wściekła/y: póki co okupuje huśtawkę a ja delektuje się kawką:tak: miłej niedzielki dziewczynki:-)

Dzień dobry z rana kochane wy moje :-)
Ojjj musiałam nadrobić wasze wczorajsze posty,bo ładnie się rozpisałyście. Co do majówek,też chciałam nią być,ale nie wyszło.Nie wchodzę tam,żeby się nie dołować,ale fakt faktem,są tam naprawdę super babeczki.mamolinka i emalia coś o tym wiedzą ;-)
Powiem wam,że dość źle spałam. Muszę jeszcze potem po młodą do matki jechać,a jaaak mi się nie chce.:dry:
Generalnie czytam was i każda testuje w okolicach 15-20 listopada,a ja dopiero 19 będę mieć dni płodne.:zawstydzona/y: Czyli testowanie w grudniu dopiero.No,ale nieważne.Trzymam cały czas kciuki,żeby się udało.No bo ,cholera,przecież kiedyś musi,prawda??
Wysłałam P. do polskiego sklepu,bo tylko ten jest czynny w niedzielę,po bułeczki i barszczyk.Wprawdzie taki z kartonu,ale napadło mnie.:-p
Meldować się dziewczynki porannie.
mamolinka proszę natychmiast wstawać!!:-D
Ach,no i witam nowe staraczki :) Robi się nas coraz więcej,super.

Dzien dobry Kochane :*

Karociu
Serce przywolalas mnie telepatycznie :* Ja wierze , ze bedziesz miala wspaniala niespodzianke na swieta Bozego Narodzenia ;) Grudzien w koncu nie ot tak jest nazywany magicznym mmiesiacem ...

missiiss1301 chyba jednak cos tam bylo z ta owulka, tylko gorzej bylo z przytulankami w tym czasie, wiec jakos staram sie nie nastawiac,zeby to rozczarowanie za bardzo nie bolalo...

Pandora i ja tez mialam byc majowka, ale niestety... Jak sie nie uda to maxymalnie mam nadzieje na pazdziernik a pozniej dopiero po nowym roku ....
A ja dzisiaj hmm... chyba sie nie wyspalam... Jakos nie mam sily i znowu od rana tylko wszystko mnie denerwuje :/

Emalia Kochana gdzie Ty ?

hejka, ja mam owulke dopiero 16 listopada, ale dalej mam chcice, jajnik mnie boli, czyli moze jest teraz???aglupialam juz na dobre.

hej!!
ja wlasnie odprawilam swoja ferajne na caly dzien :D
mezus w prezencie urodzinowym zabiera dzieciaki do innego miasta to parku rozrywki a ja mam dzien dla siebie:tak: jupiii
siedze sobie z puddingiem czekoladowym i mam w planach nic nie robienie oraz malowanie paznokci ;-)

sluchajcie ja tez nie wiem co tam sie u mnie dzieje z ta owulacja
testy nie wiadomo jakie wychodza
a sluz sie pojawil
i piersi napierniczaja mnie jak nigdy :szok:
strasznie mnie bola, jeszcze tak chyba nie mialam..

ja tez testuje dopiero na poczatku grudnia bo nie ma sensu wczesniej w mojej sytuacji
chyba ze @ przyjdzie do tego czasu bo to tez mozliwe
dzisiaj rano mialam typowe objawy PMS ale jak ma przyjsc @ skoro niby jeszcze owu nie bylo :confused:

hehe, zwariowac idzie

kasoku - ja nie pomoge, widzisz, sama ze soba nie wiem co i jak :-D

Hejka laski:-)
Kasoku
-Ty sie nie zastanawiaj kiedy ta owulka tylko działaj kobieto:-D
Mamolinka- poprawy humoru życzę!:tak:
Karotka- grudzień czy listopad co za różnica byleby byłby plus:-)
Pandora- zdrówka dla Antosia!
Missiiss- ja to myślę, że w brzuszku maleństwo już sobie rośnie:tak:
Ardianka- racja, bierzmy się lepiej za robotę:-p
Tichulinka- jak nic nie robienie..A malowanie paznokci to co?;-)

A mnie coś głowa boli choć piękna pogoda. Byliśmy z małym na spacerku, wyhasał się i teraz smacznie śpi. Ciekawe jak długo?
Miłego dnia!

hej

mamolinka
dasz rade ;)

krowkabordo
właśnie coś nie jestem pewna....

mam ból od kilku godzin z lewej strony tam gdzie owulka była i mam plamienia :( ciągnie mnie po pachwinach jak nie wiem a tego w pierwszej ciąży nie miałam. wyczytałam że implantacja jest dużo później więc to ona napewno też nie jest... może ja miałam owulke tuż przed okresem ?? ehhh to jak mi się okres pojawi normalnie to już nici że mi się to jajeczko zagnieździ. cholercia znów będe miała dołka :-(

reklama
krowkabordo- hehe LOL, no tak, sie namecze :tak:
choc ja wprawy nie mam wiec bedzie pewnie malowanie, zmywanie, malowanie, zmywanie ;-)

boze dziewczyny jak mnie cyce bola, tak w srodku :baffled:

missiiss - a kiedy zamierzasz testowac ?:-)

Do góry