reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

kasoku- czyż przytulanko nie jest dobrym sposobem na godzenie??:-D młoda jesteś- a na avatarku młodziej ode mnie wyglądasz:-D
a co do doła nie jesteś sama u mnie też kiepsko i to od dwóch dni:wściekła/y: jeszcze głupia dziś się dobiłam- czytania forum majówek mi się zachciało:no:

reklama
Kasoku- spokojna Twoja głowa ja tez 30 skończyłam, co prawda chwilę temu ale tez już jest PO:-D A może tak przytulanko na zgodę? Olej fochy małża..nie warto. Człowiek się sam później niepotrzebnie nakręca.
Pandora- nie mozna się dołować! No co Wy dziewczyny! Głowa do góry!

krowka- no staram się:tak: ale jutro mija miesiąc odkąd nie ma z nami mojego aniołka, i tak jakoś wszystkie smuty mi wróciły... w dodatku nakręciłam się na te staranka a tu jakiś czort we mnie wlazł:wściekła/y:

pandora - chol**ra wie, wszystko sie moze zdarzyc - ja juz mialam pelno akcji przeroznych ale jak okres ma sie rozkrecic to zwykle dzien dwa i juz ale to zalezy od organizmu - wiesz moglo ci sie poprzestawiac lekko

tiluchna - oby sie owulka nie opoznila bo kurcze ile mozna czekac!

swoja droga to sie zastanawiam czy ja w ogole mialam owulacje i kiedy :-D tez chora bylam w tym mies. wiec hmmm ciekawa jestem oj ciekawa

kasoku
nie doluj sie - rozlewaj winko i poprawiaj sobie humorek to zawsze dziala:tak:

Aj moj maz nie jest taki skory do lozkowych godzen, ja zawsze lubilam sie porzadnie poklocic a potem godzic w wyrku, teraz mam trudny okres, moj stary w srode egzamin specjalizacyjny zdaje, wiec nie ma o czym mowic, moze dlatego jestem taka rozgoryczona????

kolejna butla wina za mna, w glowie mi sie kreci...dol mocniejszy, przypominam sobie czasy studiow, zabawy, mlodosci... przegladalam zdjecia i chyba sobie poplacze i jeszcze w ta ciaze nie umiem zajsc.

Pandorka ja tez mialam czyszcenie i tez pierwsza miesiaczka po byla pofyrtana, wszystko bedzie dobrze, no i wspolczuje jezeli chodzi o strate, chodz poplaczemy razem.

w sumie kawałek mam tyle że już mi się nawet ryczeć nie chce:no:

spać idę, może w poniedziałek będzie lepiej:zawstydzona/y:

dobranoc kochane

Kasoku - jak już zaczniesz edytować sygnaturę to nie usuwaj suwaczka. Po niżej w tabelce masz - dodaj zdjęcie w sygnaturze. Spróbuj tak...

reklama
Ale wam sie nudzi :)
Kasoku- mi też już 30 pykła :) i 3 dzidzI sie na starość zachciało :)
Pandora- ja majówki czytam codziennie, bo chwilowo nią byłam :( teraz bym była w 15-16 tc :( ehhh ale cóż trza walczyć dalej

Do góry