reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

kasoku :D:D:D tylko na owulke cie bierze? ;-)
moze po prostu masz ochote i tyle..
to czemu sie nie poprzytulacie?
nam plamienie nie przeszkadza :tak:

reklama
sory dziewczyny ze tak od razu bez czesc ani nic pisze ale od razu odpisuje i nardrabiam a pozniej jak juz skoncze to od siebie cos dam - co tam u mnie ;), hm wiecie co ja tez czekam na ok 15-16 listopadajak @ nie przyjdzie to moge miec powolutku nadzieje :-), kurcze dzisiaj bylam u kolezanki ma 9 m-cy coreczke, ale fajna taka spokojna usmiechnieta ehhh... od razu jak wsiadlam do samochodu z moim to mowie - idziemy do domku robic dziecko - a on no przeciez caly czas robimy ! :-D hahah dobry jest agencik z niego - on oczywiscie na silowni a ja mam czas zeby sobie popisac do was :tak:

oj zazdroszczę Wam tych rozpoczętych staranek:-) u mnie niby w czwartek @ ale w sumie skończyło się plamieniami:-( i nic więcej się nie rozkręca:-(

tiluchna- to może tak co drugą sobotę wpadałabyś i do mnie??:-D

pandora to zaznacz sobie to moze to byl mega skapy @, ja bym juz zaczela liczyc dc w razie w , ;) bo raczej juz wiekszego nic z tego nie bezie wiec moze to to ;)

tiluchna, no wiem wiem ze szkoda cyklu, ale niby nie powinno sie nic brac - no wiesz jak jest ale moze zalezy tez kiedy ty bedziesz miala te dni plodne skoro tak nieregularnie to wszystko ;-), albo zapytaj lekarza jak bedziesz na kontroli :)

witam tez nowe forumowiczki i zapraszam do dyskusji ! :)

tiluchna- u mnie plamienie przed to standard ale nie aż tyle dni, no i mam dokładnie tak samo jak Ty przez pierwszy jeden-dwa dni:-( w sumie to może jeszcze jakieś zaburzenia po zabiegu:wściekła/y:... ja chce już się starać!:sorry2:

miciur-ka- myślisz że tak może być? jeszcze nigdy tak nie miałam- ale młoda jestem i jeszcze niewiele wiem:-D

Ostatnia edycja:
Tiluchna-jak ładnie ten Twój mężulek mówi:-):-D Ja mam troszkę okien do mycia ale zapraszam w przyszłym roku jak sie wprowadzimy hehe
Pandora- rozkręci się, zobaczysz!
Ale koleś wymiata kostkami rubika...szok.Paluszki ma cudne :-D:zawstydzona/y:

Ile postów opuściłam, aż edytować trza było:-D To chyba przez te paluszki hehe
Kasoku
-olej plamienia i do dzieła!
Miciurka - rozgarnięty chłopak hehe

Ostatnia edycja:
Miciurka - przewertowalam pana Google i antybiotyk nie ma wplywu na starania sie o dziecko
ewentualnie moze opoznic owulacje (no patrzcie patrzcie ;-))

inaczej jest kiedy juz ciaza jest, to powinno sie skonsultowac z lekarzem

zdaje sie na los :tak: nigdy mnie nie zawiodl

krowkabordo - do okien powiadasz? hehe:-D

Pandora - jestes moj rocznik :tak:

Sek w tym, ze poklocona jestem z M i nie wiem jak to bedzie dalej, niestety bzykac mi sie tylko chce jak mam owulke, wiec pewnie ten cykl spisze na straty :(, antybiotyk nie przeszkadza w tworzeniu dzidzi, moze oczywiscie rozlegulowac cykl, ale tylko ten , w ktorym jest brany. Aj dzisiaj jestem nie do zycia, wszyscy mnie wkurzaja, jajnik mnie boli i w ogole bez kija nie podchodz.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Jak widze, mlode dziewuszki jestescie, ja to stara dupa juz jestem po 30 i to trzy lata :no:, jezu kiedy to zlecialo, zawsze bylo przed 30 ,a teraz ...leci mi czas niesamowicie. Kurde zle sie dzisiaj ze mna dzieje...Mam big DOLA

Do góry