reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hej Emalia!
Mój to prawie w wieku Mamolinki hehe. On w ogóle uważa się, że jest stary i zaraz zejdzie z tego świata. Jednak jurny chłopak, że hej;-).
Ja to bym nawet z kraju wyjechała, jednak bariera językowa mnie ogranicza (albo strach :confused:).
Karotka- współczuje ale, ale listopad jeszcze się nie kończył hehe:-D. Dobre piwko nie jest złe.
A właśnie może bym sobie lampkę winka wypiła;-).
Dziś byliśmy wybrać drzwi do domu. Kurna te koszta mnie przerażają. No ale co się zaczęło trza skończyć:-)
Jaśko zdrowieje, inhalacje pomagają. Z czystym sumieniem polecam nebulizator i wziewy a nie syropy:tak:.

No to jak dziewczęta, która w "płodny" chodzi a która testuje?:-)

reklama
krowkabordo to faktycznie stary jak w moim wieku Ty juz powinnas mu pomnik zaczac stawiac a nie na dzieci namawiac :D Normalnie rozbroilas mnie, to ciekawa jestem co mu bedzie za pare lat hihi pewnie powie, ze juz dziadkiem moglby zostac :D

Nam na szczescie pomagaja syropki na goraczke Nurofen a na kaszel Flegamina ;)

Ale narobilyscie mi ochoty na winko, a nawet nie mam zadnego w domu :(
Jutro przychodza chyba do nas znajomi ehh nie za bardzo cieszy mnie to no ale coz, czasami trzeba ;) Tym bardziej, ze poznanie mialam nie za ciekawe z partnerem kolezanki (mechanik mojego P.) .... Spotkalam go w barze jak bylam na babskim wieczorze z kolezankami,, a on chyba myslalam, ze ja ucieklam staremu z domu i stwierdzil, ze mu powie ze mnie widzial :D A na drugi dzien sie troszke zdziwil jak moj P. podziekowal za odwiezienie mnie do domu :-D

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki:-D

kasoku- nie zazdroszczę akcji z autkiem:-(

karotka- a to złośliwa małpa z tej @, kurde ale jeszcze pół listopada przed Tobą- jeszcze zdążysz:tak:

emalia 82- witaj:-D

a ja mam dziś kiepski dzień, jakiś mega dół:no: pewnie zły humor przywlekła @:-(

heja, ja juz pol butelki winka mam za soba mniam pycha, chcica dominuje, a M wcale nie jest skory do bra bara. jutro jade w gory po corcie, bo prawie na dwa tygodnie Jaq wywioalam i dzisiaj zadzwonila do mnie i powiedziala z pretensja w glosie, ze jutro mam juz na pewno po Nia przyjechac :-)siedze teraz po kapieli i czekam na rozwoj wydarzen z moim starym.he

ale mnie juz wczesnie naszla przed winem jeszcze :) cos dzisiaj od rana mam chcice, co sie czesto nie zdarza, tzn dawno dawno temu jak bylam piekna i mlodka to bywalo ,ze chcice mialam prawie codziennie, a teraz ???moge policzyc na jednej rece, zwalam na mase obowiazkow i zmeczenie;-)

reklama
Do góry