reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku - a ja ci mowie, ze twoj M jest zdrowy i ze mial takie plemniki od zawsze i ze zaszliscie z Matylda od razu bo tak mialo byc! byl ten jeden silny plemnior, byl szalenczy szeksz, zero stresu, blokad i poszlo!
i teraz tez tak bedzie
tylko zacznij w to wierzyc!!!!!!!!

reklama
Edyta - mojego jak nie polozyli spac w przedszkolu to potrafil zasnac z buzia w talerzu w czasie podwieczorku:szok:

a ostatnio w porze czytania bajek oparl sie o kolezanke i zasnal na niej :-D

dobry wieczór:-D

no u mnie dziś ciut lepiej, chociaż bałam się bo trzeba było do pracy iść....

die_perle
- witaj!! powodzenia!!!
akuku- gratulacje! a z tą głową faktycznie uważaj!!
karotka- przykro mi, trzymam kciuki w tym cyklu:tak:

Akuku - tak po cichu powiem ze taki banan ma czasem wiecej kalorii niz batoik - uwazaj ;-) winogrono i gruszki tez sa bardzo kaloryczne

moj maly sposob na slodkie to byl jogurt naturalny zalany cieplym miodem z rodzynkami i zurawina :tak:

kochana oj bananow to ja nie jem :) gruszek tez nie :)
mandarynki kiwi jablko i kilka kulek winogron :)

kasoku moze pomieszali wyniki ?? hmm

edyta ja az sie sobie dziwei ze mi tak wszystko smakuje :)
ja uwielbia mmm platki z mlekiem, zjesc konkretny obiadek hmm
a teraz zjadam surówki warzywa na parze i owoce, a ja nei pamietam kiedy ja jabłko tknelam;/ bo mi sie slodkiego chcialo to bralam cos ze slodkiej szafeczki :)
wiec mowie dumna jestem ze swojej silnej woli i oby przetrwala jeszcze te kilka-nascie kg :)

Edyta - mojego jak nie polozyli spac w przedszkolu to potrafil zasnac z buzia w talerzu w czasie podwieczorku:szok:

a ostatnio w porze czytania bajek oparl sie o kolezanke i zasnal na niej :-D

hahaha slodziak maly :)

ide sie poloze i bede z tel. zagladac :)

a i ja przedewszystkim nie chodze glodna bo u mnie to nie wchodzi w gre, nie dalabym rady sie glodowac. jem do syta ale malokalorycznie puki co ...a pozniej jak juz zgubie to przejde na zdrowe odzywanie tzn.. bede jesc wszystko po trochu i male porcje :) a teraz musze najpierw zgubic kg :)

Ostatnia edycja:
Tili,oby nie byla to prawda,ze zawsze mial w gaciach slabo :),
missiiss kochanie nawet tak nie pisz,ale jak twój da sie przekonac,moze niech zolnierzyki zbada?
akuku śliczni chlopcy i choinka,
no i pozostalym dziewczynom dziekuje i postaram sie nie czytac zlych rzeczy,ale kusi kusi.
jestem u m na dyrzurze i z jednej str.ucieszylam sie,ze hormony u morfo ma dobra,a z drugiej zastanawiam sie dlaczego ta budowa jest tak slaba,jak tili ma racje nalezy dziękować Bogu,ze mati zdrowa sie urodziła. Jutro kolejne badania zobaczymy.

witaj, die perle :)

kurcze pogubiłam się co miałam której odpisać... za szybkie tempo kochane narzuciłyście! :-)

ja jeszcze nie wyzdrowiałam ale musiałam niestety dziś iść do pracy, ciężki tydzień przede mną, loteria fantowa na mojej głowie, akcja góra grosza, wigilia w pracy i jeszcze jakieś szkolenie w czwartek... o dzizas ale będę padnięta w piatek... ale powiem Wam, że nie chcę zapeszyć ale mam dobre przeczucie, 2 dni z rzędu grube (moje pierwsze w życiu) krechy na teście owu, potem dużo, ciągnącego się śluzu (raz zauważyłam w śluzie dwie żyłki krwi, hmm plamienie okoloowulacyjne?). Przytulanki były więc jestem dobrej myśli. Cieszę się bardzo, że moje jajniki wróciły na właściwy tor, testy owu pierwszy raz w życiu wyszły pozytywne i ciągnący śluz nawet był :tak: juuuupiii!

przytulanki były blisko owulacji więc gdyby się udało to mam nadzieję, że będzie chłopak :D :-) :tak:

jestem dobrej myśli, oczywiście nie nakręcam się bo może testy owy wyszły pozytywne, śluz był ale pęcherzykł nie pękł i z mojej owulacji nici.

zobaczymy 27 grudnia :) (wtedy będzie to 14 dni po pierwszym pozytywnym teście owu)

a właśnie, owulacja jest 14 dni przed @ ale od kiedy się liczy? od pierwszego pozytywnego testu? czy od momentu jak testy wychodzą negatywne?

reklama
Dobra moje domostwo nakarmione- Młoda, Jużmąż i jej Wysokośc kot PIPKA...a ja dalej mam doła i skryłam sie w sypialni- bo mi w salonie za jasno, za gwarno, za głośno, za wesło..nie chce mi się siedzieć z własnymi miłościami- do dupy lekko co???

Kasoku- po jakim czasie i czy na wskazanie lekarza zaczęliscie się badać?? moja lekarka od podwozia na wstępie powiedziła norma to 2 lata staran - potem będziemy się martwic....a ostatnio powiedziła- ze za 6 miesiecy możemy coś tam zacząć sprawdzać- hormony, spermiki- ale ze teraz to stanowoczo za szybko- może kuwa dla niej..

Karola- widze że u Ciebie też problem ze sluzem....co Ci pomogło??? jakies leki??

Do góry