reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Pam m jest w pracy sasiadki nie ma a obcym nie dam. Znajomi wszyscy w pracy. Moglam zamowic taxi ale nie bylo juz czasu a nie moge sie spoznic...

reklama
Die_Pearl - dobra palcoofka nie jest zla:-D:-D:-D:-D

oo no to ja mam nadzieje ze i mi castagnus skroci cykl
pam pa ram pam :tak:

Akuku
- dobrze, ze sie odezwalas, ale kompletnie mi sie nie podobaja, te objawy:no: na twoim miejscu bym sie polozyla do lozka i pal licho pierogi
do lodowki miesa nie mozesz wstawic>? Twoja mama nie moze zrobic?

Tiluchna ja nawet się naczytałam całe mnóstwo informacji że ów castangus vel biofem vel niepokalanek mnisi- pomaga zajść w ciążę- ponoć mnóstwo kobietek po nim zaszło- w pierwsze drugiej lub trzeciecj cyklencji...
Może zatem niech nie skraca tylko wydłuży na 9 mieszków
:p
dziś zrobię se palcówke :p

Akuku- a co to się Tobie stanęło? zasłabłaś, niedoczytałam ale w ciąży nie jesteś chyba jak dobrze zrozumiałam- co to tam Ci podłoge spod stóp zabrało??

die-perle - nom, ja to sobie takie placebo tworze :-D

Edyta - jaki kochany chlopiec!!! no moj tez jeszcze spi ok godziny w ciagu dnia, mial juz okres kiedy nie spal.. ale teraz uwielbia polozyc sie w salonie (w czasie weekendu) kocyk sobie zarzuci i zasypia ;-)
w przedszkolu klada go jeszcze po 13 na godzinke:tak:

Akuku - dobrze, ze sie odezwalas, ale kompletnie mi sie nie podobaja, te objawy:no: na twoim miejscu bym sie polozyla do lozka i pal licho pierogi
do lodowki miesa nie mozesz wstawic>? Twoja mama nie moze zrobic?

mieso ugotowalam juz wczoraj,a le jak mi nie przejdzie do wieczora to rodzinka zje na obiad jutro a ja kupie i ugotuje jeszce raz (bo ja robie z miesa z kurczaka) a mama i tak mi dzis okna pomyla wiec juz jej prosic nie bede :)

ja wlasnei zajadam owoce bo mi sie slodkiego chcialo :)

gotuja sie wrzywka na parze na obiad dla mnie :) dzieci zajadaja rosolek :) o tyle dobrze ze sie nie polamalam.
i mam nadzieje ze do jutra mi przejdzie.
zla jestem ze nie moge zrobic co sobie zalozylam :)

a i jestem z siebie dumna bo wczoraj znajomy przyniosl takie wafle toffi takie twarde ciezkie nie wiem czy wicie o co mi chodzi. To sie kladzie na kubek z goraca herbata i on wtedy mieknie i to sie tak je. No i ja dotrzymalam swojego postanowienia :) i od 5 dni bodajze nie tknelam nic slodkiego :) mam juz ok 2 kg mniej :) jeszcze tylko 18 hahaha

die perle a no szlam po chodniku a lodowisko nam sie zrobilo i sie przewrocilam i zeby ochronic moje stare biodra polecialam na kolana i rece ale glowa bezwaldnie poleciala do przodu i do tylu ( bo nie pamietam zebym wchodnik walnela) i teraz chyba bab wstrzasnienie ;/;/
jak jutro nie minie to pojde do lekarza.

jezu jem te owoce i konca nie widac hehe, jak to mozna sobie pozwolic na slodkie i o ile mniej kaloryczne niz patonik haha

Edyta - jaki kochany chlopiec!!! no moj tez jeszcze spi ok godziny w ciagu dnia, mial juz okres kiedy nie spal.. ale teraz uwielbia polozyc sie w salonie (w czasie weekendu) kocyk sobie zarzuci i zasypia ;-)
w przedszkolu klada go jeszcze po 13 na godzinke:tak:

moj Viki kocha kocyk, caly czas go za soba ciaga :p:p ale spac w dzien nie chce... no chyba ze w aucie. Ale jak juz usnie to spi jak kamien (po mamusi) mozna go nosic rozbierac przebierac i sie nie budzi :p
A Alexa wystarczylo dotknac i zaraz sie budzil hehe

Akuku - tak po cichu powiem ze taki banan ma czasem wiecej kalorii niz batoik - uwazaj ;-) winogrono i gruszki tez sa bardzo kaloryczne

moj maly sposob na slodkie to byl jogurt naturalny zalany cieplym miodem z rodzynkami i zurawina :tak:

Witajcie,pisze z kom.u mojego m wszystkie wyniki badań idealne,wiec o co chodzi????
juz nie wiem...

witaj die-perle, ja tez staram sie od lipca i okazali sie,ze mój m niedomaga z nasianiem,wiec moze niech twój sie zbada?wieczorem na norm.kompie napisze wiecej.

reklama
Akuku wiem o jakich waflach mowisz ,uwielbiam je,jak one tak zmiekna mmm,chyba powiem mezowi zeby wpadl do Lidla jak bedzie wracal z pracy :-p

Co do wagi to szybko zrzucilas kg...ja nie lubie warzyw robionych na parze,ale Tobie zycze smacznego ;-)

Moj to nie spi juz w dzien,ale widocznie dzisiaj ma slabszy dzien :-p

Do góry