domi mi lekarz też powiedział ze dopoki nie boli zbyt mocno to nie m sie czym martwic.... a zawsze jakaś nospe mozna zazywac jdnak ja unikam jakichkolwiek lekarstw....
Miciurko ja pierwsza swoja ciąże miałam pozamaciczna ..... i niestety zeby spedzic spokojne swita chciałabym zobaczyc chociaz czy fasolinka dotarła tam gdzie powinna wtedy będę spokojniejsza
Akuku czytając to co napisałaś ze idziesz spac i masz ochote to potem Twoje ciało wysyła jakieś sygnały bo w nocy M robi ci pobudka
Zauwazyłam ze tez tak mam
hehehe
Kasoku tak wlasnie mi sie wydawało ze tak ma byc
jak tam sie miewasz? lepszy juz nastroj?
Mississ nie wmawiaj sobie zadnej ciazy pozamacicznej... Mowisz ze masz bol z jednej strony , ale to są uklucia? jak okreslilabys ten bol ? a po za tym tak wczesnie chyba nie ma objawow cp ;/ nie denerwuj się
jestem po cp i u mnie nie bylo zadnych objawow ciazy, pojawil sie okres a pozniej caly czas plamilam .... dopiero pozniej pojawil sie nagle ostry bol w jednym jajniku taki ze nie moglam sie dotknac w brzuch.... Bedzie dobrze glowa do gory
Nic sie stresuj i testuj nie bawem
buziaki
Miciurko ja pierwsza swoja ciąże miałam pozamaciczna ..... i niestety zeby spedzic spokojne swita chciałabym zobaczyc chociaz czy fasolinka dotarła tam gdzie powinna wtedy będę spokojniejsza
Akuku czytając to co napisałaś ze idziesz spac i masz ochote to potem Twoje ciało wysyła jakieś sygnały bo w nocy M robi ci pobudka
Kasoku tak wlasnie mi sie wydawało ze tak ma byc
Mississ nie wmawiaj sobie zadnej ciazy pozamacicznej... Mowisz ze masz bol z jednej strony , ale to są uklucia? jak okreslilabys ten bol ? a po za tym tak wczesnie chyba nie ma objawow cp ;/ nie denerwuj się