reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

domi mi lekarz też powiedział ze dopoki nie boli zbyt mocno to nie m sie czym martwic.... a zawsze jakaś nospe mozna zazywac jdnak ja unikam jakichkolwiek lekarstw....

Miciurko ja pierwsza swoja ciąże miałam pozamaciczna ..... i niestety zeby spedzic spokojne swita chciałabym zobaczyc chociaz czy fasolinka dotarła tam gdzie powinna wtedy będę spokojniejsza :)

Akuku czytając to co napisałaś ze idziesz spac i masz ochote to potem Twoje ciało wysyła jakieś sygnały bo w nocy M robi ci pobudka :) Zauwazyłam ze tez tak mam :) hehehe

Kasoku tak wlasnie mi sie wydawało ze tak ma byc :) jak tam sie miewasz? lepszy juz nastroj?

Mississ nie wmawiaj sobie zadnej ciazy pozamacicznej... Mowisz ze masz bol z jednej strony , ale to są uklucia? jak okreslilabys ten bol ? a po za tym tak wczesnie chyba nie ma objawow cp ;/ nie denerwuj się :) jestem po cp i u mnie nie bylo zadnych objawow ciazy, pojawil sie okres a pozniej caly czas plamilam .... dopiero pozniej pojawil sie nagle ostry bol w jednym jajniku taki ze nie moglam sie dotknac w brzuch.... Bedzie dobrze glowa do gory:) Nic sie stresuj i testuj nie bawem :) buziaki

reklama
akuku- no jak ja moge to latam zawsze do Gdanska bo mi najblizej jestem ze Slupska, troche drogi jest - tym razem lecimy do Berlina bo bilety byly takie drogie ze hej i bardziej sie tam oplacalo

smerfik- ja wlasnie tez sie boje zy fasolka dotarla tam gdzie powinna - dlatego bije sie ze soba czy isc wczesniej czy pozniej, bo tez chcialabym wiedziec ze jest ok na 100% i we wlasciwym miejscu przedewszystkim to moje pierwsze zajscie w ciaze w 'karierze' a moglabys opisac jaki to byl bol w tej ciazy pm? mnie tak jakby boli jak na okres ale czasem mam takie uczucia napiecia jakby mi ktos reka scisnal jajnik czy cos ...

hej, ja sie miewam raz lepiej raz gorzej, missiiss nie wiem,ale z tego co pan dr powiedzial mojemu, to spaleni jestesmy na calej linii, mamy corke, ale podobno mozna sie stac w kazdej chwili niwplodnym, zwazywszy, ze moj m sie nie oszczedzal, co prawda nie pije i nie pali, ale zle zyl, mowie mu coz z vtego, ze tak podchodziles to istotnych rzeczy, teraz lbem walisz tylko o co???jak mu mowilam nie grzej jajek, chodz spac, zjedz cos odpusc to tylko egzamin, daj spokoj mamie tym nie pomorzesz, echo, to ma...oby skonczylo sie na tym, a nie na czysm gorszym twu twu...

powtorzymy wyniki za 2-3 m-cy, tymczasem bedzie mnie skrecac na widok ciezarnych, zaczynam brac moje leki, bo pesymizm mnie pochlonal, niestety NIE WIERZE W CIAZE MOJA, chyba, ze postanowimy in vitro, ale to bardzo drogie jest, albo insemilacje (czy jakos tak) ale ze spermy dawcy, tzn,ze moj m nie bedzie biologicznym ojcem. K U R W A M A C.

Edyta oj tak moje dzieci sa codziennie w lozkach miedzy 19 a 20. Same usypiaja wiec. Ja mam codziennie wieczory wolne.

Edyta oj tak moje dzieci sa codziennie w lozkach miedzy 19 a 20. Same usypiaja wiec. Ja mam codziennie wieczory wolne.

Moj maly tez sam zasypia ,ale jakis czas temu wstawal wczesnie a zasypial bardzo pozno,i za nic nie moglam go przestawic :no: ale juz wszystko wrocilo do normy i wieczorki mam dla siebie ,lubie ta cisze :-D teraz siedze na ebay-u i przegladam co tam ciekawego maja...zamowilam sobie nowe paski ph bo tamte co wczesniej zamowilam jeszcze nie doszly,i nie wiem czy dojda ,a jednak niedlugo bede chciala zaczac mierzyc ph...a Ty zamowilas ten sylk co Ci przeslalam linka ???

reklama
No ja tez uwilbiam spokojne wieczory. Tez mielismy okres ze malchy szybko sie budzily. Znaczy oni zawsze chodza wczesnje spac...ale budzili sie kolo 6 a teraz kolo 7-8.
Nie zamowilam bo nie wiem jakie mam ph jak bedzie zle to zamowie:-)

Do góry