reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Miciurko skarbie po pierwsze gdyby to byla ciaza pozamaciczna zapewne bys plamila..... ja na poczatku nie mialam zadnego bolu , bol sie pojawil jak bylam w 8 tc i tego samego dnia co pojawil sie bol mialam operacje, wiec napewno nie jest u ciebie to cp.... a tak po za tym bol okresowy to bol normalny , mnie tez boli czasem jajnik , raczej kluje i sie tym nie martwie bo wierze i jestem dobrej mysli ze musi byc dobrze.... i nie mysl tak negatywnie bo stres nie sluzy ciąży.... Musi byc dobrze i bedzie dobrze.... a po za tym Twoj ciemniejacy test jest przeslicznyyyy

Missiiss ja testowałam podobnie kolo 11 dpo :) Testuj :)

Karotka co z Tobą ?

reklama
Hej wam.Test niestety negatywny :-(. Nie wiem,8 dni spóźnienia już powinno wyjść,no chyba że nie wiem...coś tam się opóźniło albo po prostu to hormony i niebawem @ nadejdzie. Hmm...No nic,nie załamuję się.Dopóki @ nie ma,jest nadzieja.:-p Tylko kurde tak bym chciała,żeby Sara miała rodzeństwo...I dostanie ode mnie w pysk każdy,kto powie,że "robienie dzieci" to żadna sztuka!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:

missiiss- napewno maz cos znajdzie za niedlugo ale raczej juz w nstepnym roku ;), a z jakiej dziedziny szuka pracya jak mozna wiedziec? - jesssuuu toz to on pali jak smok szoksmiley ! noo a co do testowania to mysle ze jutro czy pojutrze powinno wyjsc - mi wyszlo 13dnia po owu,

tulichna - to dobry system macie opracowany :)) no i na bak Olivia juz bedzie czytala sama wiec problemu noe bedzie hihi bo w koncu juz taka duza pannica ze hoho :)

karotka- kurde! dziwne .... a jak u Ciebie ze stresem itd.?

smerfiku- dzieki Ci za twojego posta! czlowiek glupi bo czyta za duzo ... no ale ja nie mialam nigdy problemu z droznoscia jajnikow wiec sobie mowie ze wszystko ok, ale nie raz na tych baby stronach samo wskakuje na 1 stronie przed oczami i mimowolnie cos tam wpadnie :/ -- no mysle pozytywnie ale wiesz martwie sie/boje sie .. ale chyba dlatego ze jest to moja pierwsza ciaza i sie trzese o to wszystko jak ratlerek ;) w sumie w szoku bylam ze sie udalo :) juz po takim czasie sie przyzwyczailam do jednej krechy itd. - z niecierpliwoscia czekam na sprawozdanie z twojego usg a potem na moje :)), teraz jestem spokojniejsza bo krechy sa jakie powinny a na tamtych tanich testach byl caly czas bladzioch ;), buziaki i dzieki :* - strrrasznie jestem ciekawa na kuedy bedziesz miala oficjalny termin :) no i ja to samo ! :)))

witajcie
jestem załamana ledwo tydzień temu zrobiłam test a już zaczynają się problemy , pojawiło się plamienie co prawda nieduże ale to pewnie dopiero początek... leże w łóżku i modlę się żeby nie skończyło się tak jak ostatnio:-(

Cześć wszystkim :-)

Pandorka - leż, odpoczywaj. Musi być wszystko dobrze!
Karotka
- ja tam byłam pewna, że ujrzysz dziś 2 krechy...
Missiiss - coś mi się wydaje, że będziesz następna z pozytywnym testem ;-) Co do bólu z jednej strony, to chyba pisałam już, że ja w pierwszej ciąży miałam kłucia jakby w jajniku właśnie tylko po jednej stronie

A ja chyba będę chora, czuj że coś mnie rozkłada...Boli mnie głowa, boli mnie gardło. W sumie nie byłoby to nic dziwnego, bo u mnie w pracy jakiś pogrom, ponad połowa dzieci chorych...I w dodatku wszystko tak mnie dziś wkurza, że najchętniej bym wszystkich rozszarpała :wściekła/y:

pandorka- lez i ani sie wazz przemeczac kobieto!! a bierzesz dupka lub lutke???

basik- tak! jest dzieki Ci! :* - to nic nie pisalam ?! wyslalam ci liscik ;)

wiecie co kuedys tulichna mowila jak to zapomniala pinu i sie okazalo ze byla w ciazy z synkiem i sie z tej opowiesci tak brechalam ze hej - a jak sie okazuje to mam podobnie hahha- ostatnio pojechalam po M do pracy a sie okazalo ze przeciez ma wolne i sam mi mowil i zostawal w domu jak ja wychodzilam :O, plus biore witaminy a potem za doslownie za 3 minuty nie pamietam czy je bralam :D

reklama
domi - ja juz chora od kilku dni :/ gardlo, ucho, smarkata itd. leze w lozku wlasnie i mam blogostan z mandarynkami hahahah, z pierwszym dzieckiem w ciazy jest fajnie mozna polezec odpoczywac z 2 juz troszke ciezej z tym niewstawaniem ;) itd

Do góry