reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
jeju ale popedzilyscie :szok:czytam pobieznie z farba na glowie, ktora mnie piecze, aj:baffled:
akuku dziekuje za pociesenie,
karotka sikaj jutro z rannego moczu,
karola super ,ze owu jest to juz polowa sukcesu jak nie wiecej:-D.
pam, ale mendy pieprzone z tych zlodziei, tulam,
smerfik to normalne, macica sie rozciaga pachwiny moga bolec i macica tez jak na @, spoczko
wypoczywaj.
miciurka poszlo do ciebie to co obiecalam :blink:;-):tak:

akuku ale ty masz fajnie z tym dobieraniem meza, ale wy mlodzi jeszcze jestescie,wiec hormony buzuja, ja gdy mialam 23 lata hen hen temu moglam zawsze i wszedzie hahaha
obiecalam sobie, ze w nocy tak kolo 4, 5 sie podobieramy do siebie-jasne-o 5 otworzylam oko zobaczylam ktora godzina i dawaj na drugi bok...dziad ze mnie...

Akuku no wlasnie jak jest dwojka maluchow to na poczatku jest ciezko,miedzy moimi jest roznica 2,4mies takze tez nie bylo latwo,bo mlody uciekal a ja za nim ganialam,bylo ciezko czasem nawet bardzo ,a teraz ? teraz to pikus :-D

Jutro moj maz caly dzien spedzi w Londynie ,dobrze ze niedziele ma wolna .

Domi sliczny ciazowy suwaczek ;-)

Ostatnia edycja:
Kasoku ja mloda ale miedzy mna a moim m jest duza roznica wieku, ale ja w sumie mloda ale fizycznie wymiekam wiec chyba tak mialo byc. bo ja ani na imprezy ani nic nie moge. Wiec chyba dobrze ze sie tak dobralismy.

kurcze ciężko was nnadrobić tak pobieznie przeleciałam bo zaraz mi komp wysiącie a nie mam przy lózku gniazdka zeby podładowac.

karotka
ja myśle że brak @ też coś oznacza :tak: czekam na jutrzejsze wieści :)

kasoku
a co wam lekaż w ogóle powiedział?? już ta k całkiem spaleni jesteście ?? ja w to nie wierze, Matyske macie i nagle mąż prawie bezpłodny niieeeeeee :no: powtarzacie wyniki ??

kurcze wiecie co ... bolą mnie sutki, mam mnustwo śluzu białego i boli mnie brzucho i pachwiny dokładnie takie objawy jak w ciążach ostatnich , niepokoi mnie tylko jedna rzecz że głównie boli mnie zprawej strony... boje sie ze po cesarce moge mieć niedrożne jajowody i zeby nie było jakiejś ciąży pozamacicznej bo ten ból z jednej strony mi sie nie podoba :no::confused: dobra może postarams ie≥ o tym nie myśleć. w niedziele mam 10 dpo ciekawe czy już ewentualnie by coś wyszło....
padnie mi komp ale jutro rano przed praca nawiedze was i nadrobie :tak:

reklama
missiis co sie sie wydaje ze u Ciebie fasoleczka:),bol piersi,brzusia,duzo sluzu..czasami 10 dni p.o. juz wychodza II kreseczki,testuj w niedziele:tak:

Do góry