reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Edyta przez internet mozna bo trzeba tylko znac numer karty i Cv (3 ostatnie cyfry na odwrocie) pinu nie trzeba a wszystkie te tranzakcje byly robione online

reklama
Pam juz rozumiem ;-)

Karola ja nie chce nic sugerowac,ale jak ja bylam w ciazy to mialam normalna @ ...:-p

Domi to teraz brac no-spe i sie nie przemeczac :tak:

edyta jak mi jeszcze powiesz, że miałaś gorączkę, nie mogłaś patrzeć na jedzenie, bolały Cię stawy i łamało w kościach to chyba polecę zatestować :-D :-)

Pam tak wlasnie teraz sobie mysle ze jak ja place przez neta ,to zawsze na koncu transakcji musze podac moj kod zabezpieczajacy...a moze to zalezy od banku ?? sama juz nie wiem :zawstydzona/y:

Karola ja nie wiedzialam ze jestem w ciazy i poszlam z chlopakami do parku,bo przyjechal moj brat cioteczny a chcieli sobie pograc w pilke a ze nie bylo dzieciakow na placu zabaw to sobie pomyslam ze nie bede tak stac tylko usiade sobie na hustawke i jak sie lekko pobujalam to od razu mi sie niedobrze zrobilo...ale pomyslalam ze to moj zly dzien,a to byl ... nie zly dzien a moj synek :-D

Ostatnia edycja:
hahaha siedze siedze i nadrabiam ... doszłam do moementu testu karotki, mysle sobie juz podekscytowana że zaraz zobacze dwie kreseczki a tuuu............ znok! ... hahah posty się skonczyły a testu jak nei ma tak nie ma, a ja specjalnie cały dzień nadrobiłam żeby się dowiedziec :-D:-D:-D

pam - no oby go złapali ! ... nei wiem do końca cos sie stało, ale chyba Ci okradli tak?

domi - no ja bym do 12 nie wytrzymała, ale trzymam kciuki za wytrwałość!

no i znowu poważne tematy dzisiaj poruszane :)

limonka - no ja chłopaka nei znam, ale jak to generacja facetów pewnie wolniej to trawi i potrzebuje jeszcze czasu zanim dotrze do niego że znowu beda pieluchy :) ... może kup jakieś słodkie małe śpioszki i przypilnym głosikiem go namawiał" zobacz jakie malusie słodziusie, chcesz w nie ubrac małego pachnącego mleczkiem dzidziusia?" ... ja bym coś takeigo zrobiła. On ma pewnie znowu wizje przed oczami nieprzespanych nocy, ryku, kolek, ulewań i śmierdzących pieluch. Musisz mu przypomnieć tą przyjemną stronę :tak: ... malutkie paluszki, pierwsze uśmiechy, pierwsze kroczki etc ... chlopak pewnie chce tylko się boi bo wie co go czeka ;-)

a ja weekend w robocie na inwentaryzacji :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

ja jak placilam za prad to musialam tylko numer abonenta numer karty kwote i te CV to jest ten numer zabespieczajacy ale on jest na karcie... te ostanie 3 cyferki. Jak robie przelewy z mojego konta online to owszem musze podac kody moje z takiego malego czytnika. ale coz... kase odzyskam a to najwazniejsze.

Karotka...sikaj!!!!

Lori tak kase z konta mi ukradli...

Ktos pisal cos o @ w czasie ciazy... ja przy pierwszej ciazy mialam krwawienia w terminie @ przez 3 miesiace... o ciazy sie dowiedzialam na usg na sprawdzenie torbieli...

edyta jak mi jeszcze powiesz, że miałaś gorączkę, nie mogłaś patrzeć na jedzenie, bolały Cię stawy i łamało w kościach to chyba polecę zatestować :-D :-)

Haha, Karola ja miałam takie objawy :-D Miałam grypę, potem niby mi przeszło, ale jakoś tak nie do końca, ciągle było mi słabo, kręciło mi się w głowie. Po tygodniu jakoś zrobiłam test i 2 krechy :-D

reklama
Do góry