reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Limonko - implantacja?:-);-)

co jestem bardzo zmeczona
mam tyle rzeczy do uporzadkowania jeszcze w tym roku!
musze zrobic sobie liste i krok po kroku
uwielbiam wkraczac w nocy rok z porzadkiem w glowie, w sercu, w domu i w dokumentach :-D

ahh tak patrze jak macie regularne te cykle i az mi sie smutnawo zrobilo, ze przed wami zaraz kolejna owulacja:zawstydzona/y: tzn dla was super hehe :D (bo tak dziwnie to napisalam)

a ja zaczne testy w poniedzialek, tak zeby z wprawy sikania nie wyjsc ;-)
zawsze to jakos milo ze sie cos obsikalo hehehe:-p

reklama
Jestem. Juz po egzaminach wkoncu wolne. na policji bylam gosciu mily rzeczowy. mam im przyniesc statment z banku na ktorym widneja te transakcje i wtedy piszemy raport i wyslaja do Dublina i oni beda szukac. Do boanku dzwonilam oni wysla mi list do podpisania ze zglaszam kradziez i wtedy w wiagu 10 dni kasa jest spowrotem i oni tez beda szukac. Zablokowali moja karte i wysla mi nowa z nowym numerem i nowym pinem. Puki co musze czekac na statmenty bo te transakcje sa jeszcze nie zrealizowane wisza wiec pewnie dopiero w poniedzialek beda widoczne. Jedyne co to ze ja w poniedzialek bede u rodzicow wiec bede mogla isc na garde dopiero po swietach ale mysle ze tez dobrze. Gosciu powiedzial zeby przyjsc jak beda statmenty a czasem i tydzien sie na nie czeka.... uff rozpisalam sie ale mam pewnosc ze nic mi juz z konta nie ucieknie.
Ja online nie place jedyne co zaplacilam to za prad.... place karta tylko w duzych znanys sklepach typu Aldi Tesco Lild Smyk... a w mniejszysz osiedlowych gotowka... naprawde nie wiem jak to sie mogla zdazyc moze jak bylam na uczelni jak zostawilam plecak w lokerze ktos otworzyl (latwo sie otwieraja) i sobie zrobil zdjecia... nie wiem... ale wyjasnia napewno....
Jeszcze mi pan policjant powiedzial ze jak go znajda a znajda napewno bo beda szukac komputera i numeru telefonu (jedna z tranzakcji to doladowanie na telefon) wiec nie bedzie problemu to wtedy sprawa idzie do sadu i moge sie sadzic o zadosc uczynienie i gosciu normlanie za kratki pojdzie....

Wkoncu ostatni egzamin napisany teraz juz wolne do 4 a potem znowu egzaminy.... uff ciesze sie jak nigdy.

Rozpisalam sie strasznie... sorki :sorry2:

pam no to życzę Ci by złodziejaszka szybko złapali a Tobie pieniążki wróciły na konto!!!

śmiać mi się chciało wczoraj z mojej mamy, ja temperatura prawie 40 stopni, brzuch boli, stawy i kości bolą, wymiotować mi się chce a ona chyba z 5 razy w ciągu całego dnia się pyta czy w ciąży nie jestem czasem. I po 3 godzinach znów "ale na pewno nie jesteś w ciąży?" na co ja "jeśli w ciąży ma się 40 stopni gorączki, kaszel i ból kości to wychodzi na to, że jestem!" ech, ta moja mama....

Napisalam dlugiego posta ale mi go wcielo :wściekła/y:

Pam najwazniejsze ze zglosilas kradziesz, jestem pewna ze znajda zlodzieja,a mozna placic czyjas karta nie znajac pin-u ???

Karotka i jak tam ??

Karola w ciazy rozne infekcje sie lapie :-p;-)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki,uwagaaaa, mój P. właśnie przyniósł ze skrzynki teściory....Hmmm...Czekam tylko aż mi się siku zachce :-D:-D...wiadomo,że najlepiej rano robić,ale no kurde nie wytrzymam!!
Dobra...trzymajcie kciuki...ja jestem cały czas na BB :-D:-D Dżizassss...no w sumie nawet jak wyjdzie negatywnie,to i tak nadzieja jeszcze jest ;-) w 1 ciąży robiłam betkę tydzień po terminie @ i nie wyszło nic,a ok 5-6 dni później już był ładny wyniczek.Echh....no dobra....siedzę jak na szpilkach. Sikanie- przybądź!! :-D:-D:-D:-D:-D

edyta w sumie to miałam dziwną @ po odstawieniu Luteiny, normalnie po Lutce to wodospad był a teraz lekkie plamienie, kilka kropli krwi, a reszta to brązowawy śluz.... ale robiłam test przed braniem Lutki (27 listopada i był negatywny). pewnie to wahania hormonalne, a teraz to zwykłe grypsko się przplątało, ja rozumiem, że w ciąży jest podwyższona temperatura no ale aż do 39.5 to chyba nie :-D

Hej dziewczyny :-) 2 dni mnie nie było i oczywiście napisałyście tyle, że dałam radę tylko mniej więcej przejrzeć, a już i tak zapomniałam o czym pisałyście przez te kilkadziesiąt stron :-D

Limonka
- ja trochę Cię chyba rozumiem, bo z moim mężem też jest czasem bardzo ciężko rozmawiać o ważnych rzeczach. Zwykle rozmowa to mój monolog, potem ja się wkurzam, że on mnie nie słucha albo że nie chce ze mną rozmawiać, że ma wszystko gdzieś i tak się to kończy :-p W kwestii posiadania drugiego dziecka też nie mogliśmy się najpierw dogadać. Mówił czasem coś o drugim dziecko ale w jakiejś nieokreślonej przyszłości. A kiedy ja stwierdziłam, że chciałabym już i mu o tym powiedziałam to za pierwszym razem aż się pokłóciliśmy. Dopiero po którymś z kolei podejściu użyłam tak trafnych argumentów, że udało mi się go przekonać :-p Chociaż wydaje mi się, że on wtedy już sam dorósł do posiadania kolejnego dziecka :-D

Karotka - widzę, że teraz Twoja kolej na testowanie, trzymam kciuki za 2 kreski :-) I pewnie rób nawet teraz jak juz jesteś kilka dni po terminie @. Ja robiłam dzień przed terminem o 19 i wyszły 2 krechy więc Tobie na pewno już wyjdą :-)

Ja byłam w środę u gina. Termin tak jak mi się wydawało mam na 13 sierpnia :-) Stwierdził, że macica jest powiększona, co jak najbardziej wskazuje na ciążę :-) ale jest trochę za twarda i w dodatku mam bóle brzucha więc kazał brać nospę 3 razy dziennie. Wypisał mi jakie badania mam zrobić i kazał przyjść po nowym roku na kolejną wizytę. Zdziwiło mnie tylko, że stwierdził, że nie ma potrzeby na razie robić usg. W pierwszej ciąży potwierdzeniem było właśnie usg, które miałam robione jakoś w 5/6 tygodniu, a teraz lekarz mi powiedział, że dopiero około 12 tygodnia.

Dziewczynki,uwagaaaa, mój P. właśnie przyniósł ze skrzynki teściory....Hmmm...Czekam tylko aż mi się siku zachce :-D:-D...wiadomo,że najlepiej rano robić,ale no kurde nie wytrzymam!!
Dobra...trzymajcie kciuki...ja jestem cały czas na BB :-D:-D Dżizassss...no w sumie nawet jak wyjdzie negatywnie,to i tak nadzieja jeszcze jest ;-) w 1 ciąży robiłam betkę tydzień po terminie @ i nie wyszło nic,a ok 5-6 dni później już był ładny wyniczek.Echh....no dobra....siedzę jak na szpilkach. Sikanie- przybądź!! :-D:-D:-D:-D:-D

Aaaaa Karotka no to czekamy ,ale jestem pewna ze beda II krechy :-)

reklama
Do góry