reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Male dziecko moje juz spi ;) Duze zaraz idzie sie kapac i nareszcie bedzie czas tylko dla mnie ;)

Karotka, Kasoku ma racje chlopy to duze dzieci. My jak jestesmy chore goraczka, bol miesi, gardla, glowy i wszystko co mozliwe to musimy mimo wszystko gotowac, zajmowac sie dziecmi, bo przeciez my przesadzamy, ale jak oni maja chociazby bol gardla to sie zachowuja jak by byli na ostatniej drodze zycia- umierajacy :-D

reklama
Bo my super baby jestesmy, ale cos w tym jest,najlepszy jest mojej kumpeli maz, ma katar to juz na zwolnienie idzie, mierzy co chwile temperature i lezy jak zewlok, a tymczasem kumpela z goraczka, z potwornym zapaleniem oskrzeli nie rezygnuje z pracy, no a w domu juz inna para kaloszy, no chyba, ze ktos mieszka blisko mamy, ktora jest chetna i gotowa, no i ma sile przede wszystkim. Aj, ja wlasnie skonczylam antybiotyk, mialam angine w zeszlym tygodniu, zlapal mnie taki bol gardla, ze otworzyc buzi nie umialam, masakra, u mnie juz Mloda spi, M cos tam grzebie przy aucie, a ja w necie .

No tak biorac sobie chlopa musimy wiedziec, ze mamy duze dziecko ;) Ja jeszcze siedze tez na necie, gonie starego, zeby szybciej sie poszedl kapac bo tez od komputera nie moze sie odkleic :p Niech czyni moj malzonek swoja powinnosc i da w koncu seriale pogladac :-D Bo tym bardziej, ze albo mam wrazenie, albo podbrzusze mnie tak troszke pobolewa, cmi

hello

mamolinka
może coś sie tam kluje skoro pobolewa :)
chyba ze na @ czekasz

a ja dzisiaj byłam u gina i ku mojemu zdziwieniu na lewym jajniku mam big 2,2 cm !!! pęcherzyk powiedział że dzisiaj max jutro on pęknie :-)ale jestem podjarana masakra :-p:-D:-D ciekawe czy coś wyjdzie bo wychodowany pęcherzyk to dopiero połowa sukcesu no imam nadzieje ze nie przerośnie więc dziewczynki trzymac za mnie kciuki proszę!!!! szkoda że śluzu nie mam ale gin mowi ze przy szyjce jest odpowiedni. lece bo m nadchodzi ;)

hello

mamolinka
może coś sie tam kluje skoro pobolewa :)
chyba ze na @ czekasz

a ja dzisiaj byłam u gina i ku mojemu zdziwieniu na lewym jajniku mam big 2,2 cm !!! pęcherzyk powiedział że dzisiaj max jutro on pęknie :-)ale jestem podjarana masakra :-p:-D:-D ciekawe czy coś wyjdzie bo wychodowany pęcherzyk to dopiero połowa sukcesu no imam nadzieje ze nie przerośnie więc dziewczynki trzymac za mnie kciuki proszę!!!! szkoda że śluzu nie mam ale gin mowi ze przy szyjce jest odpowiedni. lece bo m nadchodzi ;)

Mam dopiero 15dc wiec @ napewno nie , moze ta nieszczesna owu niewiem niewiem, jestem dobrej mysli ;)

witajcie

ja dopiero niedawno z pracy wróciłam:-( i kiedy tu mieć czas na przytulanki:wściekła/y:

missiiss- kciuki zaciśnięte!! powodzenia!!

karotka- i za Ciebie też:tak: coś mi się zdaje że to właśnie Ty otworzysz listę zaciążonych:tak:

pandorka oj oby, byłoby prze-cu-do-wnie :-D:-D
No oczywiście,że wiedziałam,że chłopy tak mają,ale chodziło mi o to,że ten...wrrr.PALANTUNIO!! jak zdycha z bólu zęba,żołądka,wymiotuje czy ma angine,to ostatnia rzecz,jaką robi,jest pójście do lekarza.:wściekła/y::wściekła/y: A teraz nagle wymyśla jakieś szpitale,no i nie wiem co jeszcze...Paranoja z nim normalnie. Ale przynajmniej młoda miała "orzeźwiający" spacerek :-D Osobiście nie znoszę,jak się zaczyna zimno robić,no ale cóż poradzić.:sorry2:

reklama
missiiss no to trzymam mocno zacisniete kciuki !!

Karotka ja tez nie lubie zimna, a tym bardziej Holenderskiej zimy,bo to takie niewiadomo co :/
A ja w koncu mam wieczor dla siebie, moj stary oglada mecz a ja moge spokojnie z Wami popisac ;)

Do góry