reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
basik- dzieki za sprowadzenie mnie do pionu hih a jak tempka u Ciebie i kiedy next tescik?

kasoku- oj chyba niczego sie latwo nie leczy ale dieta, ruchem i nie przegrzewaniem plus witaminki zdzialaja na bank cos, poczytaj na google znajdziesz da tez preparaty ktore pomagaja; czytaj czytaj czytaj aa jeszcze ci sprzedam jeden trik pare lyczkow coli niech maz sie napije z 30 min przed przytulankami to zolnierzyki dostana kopa na rozped - ;) slyszalam ze dziala :)))

Kasoku to chyba nie najgorszy wynik glowa do gory....

Ja dzisiaj w nocy wylądowałam w szpitalu dostałam jakiegoś silnego bolu podbrzusza a raczej skorczow... Bol był w miare krotki bo jak dojechalam do szpitala to juz prawie nie bolalo , ale niestety nie wiadomo co sie działo....zrobiono mi USG Pan doktor ( ktory operowal moja ciaza pozamaciczna bo akurat znow na seibie trafilismy) powiedział ze macica czysta , endometrium 20 mm, jajniki czyste....Kazal dzisiaj powtorzyc bete i w piatek mam znowu kontrol w szpitalu...

Niby widział jakąs kropeczke w macicy ale ciężko mu było ustalic co to jest tak naprawde.... Strasznie sie wystraszylam...

kasoku - nie martw się! Zajdziesz w ciąże, przecież to całe 2% a nie zero, no więcej optymizmu proszę!
Basik- ja nadal kciuki trzymam!!!
Smerfik- wszystko będzie dobrze. Jak na mój gust jest wszystko ok:-). Trzeba jeszcze poczekać bo to początki i ma prawo jeszcze nic nie być widać:tak:
Miciurka, Pandorka- jak się czujecie?

basik przykro mi :-(, tak bardzo kurna chata nie chcemy tej @, w nastepnym cyklu na pewno sie uda zobaczysz.
smerfik trzymaj sie kochana, na szczescie masz tam wszystko w porzadku, a ta kropeczka to pewnie fasoleczka :tak:

a co u mnie???hmm...m sie wczoraj zacial i postanowil kupic sobie bokserki, o ktore medze mu juz tyle ile sie znamy i postanowil czesciej sex uprawiac, bo jego zawod i ped zycia niestety nie pozwalal nam na czeste bara bara, wstyd sie przyznac, ze jak nie myslalam o ciazy bylo 1, 2 razy w m-cu, wiem, wiem to stanowczo za rzadko i zle wplywa na zolnierzyki, dzisiaj ma wizyte u androloga, zobaczymy co mu powie, ja jednak mam juz bol zoladka, mysli jak zwykle czarne i w ogole masakra, miciurko dzisiaj po pracy, albo najdalej jutro wysylam:tak:.buziakuje was z rana, a, ze mam humor jaki mam i udaje, ze pracuje, to bede tu zagladac.cmoki cmoki.

reklama
pandorko, teraz dopiero zobaczylam twoje zdjecia-sliczna jestes i taka ciepla na buzi,ze tak ujme, suoper fotki,z tego mojego zamartwiania wszystko przeoczam, trza sie wziac.

Do góry