reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

mnie interesuje miejsce zagnieżdżenia:-D a na serduszko poczekam do tego 6-7 tyg:tak:
uciekam spać, Antek jeszcze wojuje więc trza się z nim położyć:tak: Dobranoc kochane

reklama
domi masz racje... jednak ja sie boje po przedniej ciąży ten strach jest okropny... czasem mi sie wydaje ze nie powinnam o tym myslec tylko sie czyms zajać dzisiaj pol dnia jakies stroiki swiateczne robilam i nie mialam czasu rozmyslac i było ok a teraz wieczorem znowu mi czarne mysli przyszly... ale juz je odrzucilam ... i sie usmiecham do laptopa :)

Ja również uciekam, nie wyrabiam choć czekam na wyniki mężula Kasoku. Na bank się zapładniają teraz:-D:-D
Kolorowych snów dziewczęta!

Domi ja nawet mam,taka znajoma polke... Urodzilysmy w lipcu nasze pierwsze dzieci. I spotkalam ja na spacerze.
Moj Alex w samycb nodach bo byly 28 stopni. A ta mala body rajstopki spoiszko czapeczka kombinezon I koc a na wozku pokrowiec...a pozniej mowi dobda ja ide bo mala placze nie wiem czemu... I ze ma jakies krosty... Tak potowki ahhh

Pandorka trzeba myslec pozytywnie i dziekuje wam dziewczyny ze mnie wspieracie bo pewnie gdyby nie wy to by zwariowala...bardzo wam kochane dziekuje .....
DZIEKUJE

Smerfik - Ja rozumiem, że się martwisz po takich przejściach i mam nadzieję, że wizyta u lekarza Cię ostatecznie uspokoi :) A ja i chyba wszystkie dziewczyny tu na forum trzymamy kciuki żeby było u Ciebie wszystko dobrze więc nie ma innej opcji :-)

Akuku - ja widzę właśnie całą masę ludzi, którzy tak ubierają dzieci. Z resztą daleko nie muszę patrzeć - bo pracuję w przedszkolu :-D

To i ja się z Wami żegnam, bo już ledwo patrzę na oczy, a jutro czeka mnie mega ciężki dzień w pracy, a potem podróż przez całe miasto do mojego gina

Ostatnia edycja:
Smerfik wszystko bedzie ok.

Kasoku masz wyniki??

Macie pozdrowionka od tiluchny ale nie ma sily juz dzis pisac... Mowi ze postara sie jutro nadrobic.

No nie wiem czy da rade hehe tyle postow.

Pandorka dobranoc i wypoczywaj ;-)

Pam ja jak zaszlam w ciaze mialam ..x..lat bylam mlodsza od Ciebie a i tak wiedzialam ze dam sobie rade ,moja sytuacja nie byla tak stabilna jak teraz jest Twoja...takze glowa do gory ;-)

reklama
Do góry