pam_x_pam
Fanka BB :)
Miciurka ja aplikowala dzien po operacji... lekarz mi napisal 3-6 miesiecy a juz 6 miesiecym minelo a ja dalej na kulach czasem chodze, dostalam nowy list i doslalam jak ostatnio dzwonilam to mam czekac jeszcze 8 tygodni... a ogolnie powinno byc od 13 do 15 tygodni... w jajca sobie leca no... Jesli dobrze kojaze to w pracy jest Ilness Benefit a nie Disability Allowance... ale moge sie mylic ... ja pewnie tez bede skakac i sie stresowac w ciazy.
Akuku no to kiepsko masz z biodrami...a jak to sie odnosi do ciaz?
Domi ty chyba pisalas ze masz stoly nosic... owin sobie reke bandazem i powiedz ze zwichnelas po sie poslizgnelac na sniegu.... ja pamietam jak w ciazy (wtedy jeszcze nie wiedzialam chyba 10 tydzien byl) nosilam gruz z tata... caly dzien w lato gruz wynosilismy z ogrodka i jakis wielki piecyk grzewczyn tez... i nawet mnie nic nie bolalo... ale ja nieswiadomo stanu bylam wtedy moze dlatego
Akuku no to kiepsko masz z biodrami...a jak to sie odnosi do ciaz?
Domi ty chyba pisalas ze masz stoly nosic... owin sobie reke bandazem i powiedz ze zwichnelas po sie poslizgnelac na sniegu.... ja pamietam jak w ciazy (wtedy jeszcze nie wiedzialam chyba 10 tydzien byl) nosilam gruz z tata... caly dzien w lato gruz wynosilismy z ogrodka i jakis wielki piecyk grzewczyn tez... i nawet mnie nic nie bolalo... ale ja nieswiadomo stanu bylam wtedy moze dlatego