reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Miciurka ja aplikowala dzien po operacji... lekarz mi napisal 3-6 miesiecy a juz 6 miesiecym minelo a ja dalej na kulach czasem chodze, dostalam nowy list i doslalam jak ostatnio dzwonilam to mam czekac jeszcze 8 tygodni... a ogolnie powinno byc od 13 do 15 tygodni... w jajca sobie leca no... Jesli dobrze kojaze to w pracy jest Ilness Benefit a nie Disability Allowance... ale moge sie mylic ... ja pewnie tez bede skakac i sie stresowac w ciazy.

Akuku no to kiepsko masz z biodrami...a jak to sie odnosi do ciaz?

Domi ty chyba pisalas ze masz stoly nosic... owin sobie reke bandazem i powiedz ze zwichnelas po sie poslizgnelac na sniegu.... ja pamietam jak w ciazy (wtedy jeszcze nie wiedzialam chyba 10 tydzien byl) nosilam gruz z tata... caly dzien w lato gruz wynosilismy z ogrodka i jakis wielki piecyk grzewczyn tez... i nawet mnie nic nie bolalo... ale ja nieswiadomo stanu bylam wtedy moze dlatego

reklama
pandorka- fajne fotki - sliczna masz rodzine! laseczka z Ciebie

jeszcze wam postanowilam wkleic fotki testu again :) hah ;p ten na samym dole to dzis w sridku to z wczoraj

pandorko szkoda ze nie robilas bo niee ma jej z kim porownac... hehe ..... nie no wszystko bedzie dobrze...musi byc... a jak sie czujesz?

Pandorka super fotki widze wujek google zawsze pomoze :-)

Pam ciaze 1 pracowalam do 7 miesiaca a w drugiej prawie wcale ale to ze wzgledu na mdlosci...
Mam prace siedzaco w razie czego.

U mnie jest teraz mama wiec przy dzidciach mi pomoze. Teraz I tak jestem w leprzesj sytuacji bo Alex ma prawie 5 lat I jest samodzielny a Victor ma prawie 3 lata... Od luteho idzie do przedszkola a ja mam prawko.
A w pierwszej I drugiej ciazh mamy nie mialam... Byl maly alex wyjacy victor a ja bez auta I sama cale dnie. Wiec teraz spoko

smerfik- robiłam w poprzedniej ciąży, ale to był już 8 tc. Pewnie że będzie, czym Ty się martwisz?? ja czuję się dobrze, dziś już dużo mniejsze mdłości:-D teraz czekam tylko na usg w środę-i już się nie mogę doczekać:-D

akuku- pewnie że pomoże, i nawet w miarę podobne do siebie osoby znalazłam:-D

reklama
Do góry