reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tiluchna chyba dobrze liczysz ,jak na sam poczatek naszego wateczku to swietny wynik oby tak dalej :-) a tak i Pandorka nasza

Smerfik jak ja kupilam pierwsza gazete ...to pierwsze co ogladalam, to dzieciaczki tam umieszczone i sobie myslalam jak moje bedzie wygladac :-p

Miciurka czekamy na zdjecie ...czuje ze na dobry watek trafilam tyle pozytwywnych emocjii i wiadomosci ze nie chce sie odchodzic od lapka :tak:

reklama
fajnie byc n tej liscie :) ale ja wiem ze wszytskim sie wam uda , ja w to mocno wierze i trzymam mocno kciuki...dzisiaj ma tyle energii ze chyba wam podesle fluidkow ciazowych troche:)

Smerfik dawaj ,dawaj my zawsze chetne aby je lapac :tak: Ja teraz czekam na @ i potem heyaaa niech sie dzieje co chce :-D

Cześć dziewczęta.
Weny na pisanie brak. Śnieg za oknem a my zaguglani:angry:.
Micurka -chwal się testem!
Smerfik- wcale nie są kreseczki jaśniejsze niż wcześniejsze:-). Co ja tu będę się produkować, jutro wynik bety to potwierdzi.
Tiluchna- rozmowa z mamą bezbłędna hehe
Edyta- masz rację niezły wynik jak na początek
Kasoku- odbębnij co do Ciebie należy w pracy i nie wysilaj się za mocno:tak:

A co do bety to muszę jeszcze raz zrobić wynik w piątek. W przyszłym tygodniu na kontrol do lekarza i zobaczymy co dalej.

Miłego dnia :-)

dla chlopca Alcide albo Marcus a dla dziewczynki Lilith albo Delilah.... ale mam jeszcze w myslach Salome.... ale to juz takie troszke inne i do nazwiska mi nie pasuje :-D

ale fajnie masz, że możesz dać dzieciom zagraniczne imiona, czy dobrze myślę, że Twoja druga połówka nie jest polakiem? tak jakoś mi się skojarzyło, ale jeśli się mylę to sorry :)

ja bardzo chciałabym dać dzieciaczkowi jakieś angielskie imię albo chociaż takie międzynarodowe (ze względu na mój zawód) bo mam zamiar mówić do dzieciaczka po angielsku od samego początku, nie wykluczam też wyjazdu do UK na dłużej jeśli trafi się okazja no ale mój mąż jest alergicznie nastawiony na wszelkie zapożyczenia z angielskiego, typu Sale, target itd. i zawsze komentuje oburzonym tonem, że mieszkamy w Polsce i ludzie powinni mówić po polsku. No więc raczej nie uda mi się przeforsowac np. imienia Aleks (z polską pisownią) a szkoda bo bardzo podoba mi się to imię... :(

Krowko dzien dobry :-) to pewnie sanek dzisiaj nie bedzie ?!...Jak ja tesknie za prawdziwa zima ,ten skrzypiacy pod butami snieg mmm

Krowko wszystko bedzie dobrze :tak:

reklama
Miciurko - siedze jak na szpilkach :D
nasza piata zaciazona:-)

Edyta - no, to sobie poczekamy na @ razem hihi ;-)
a potem hulaj dusza piekla nie ma :-);-)

Do góry