reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

pandorka
kochana będzie dobrze !! zobaczysz !:tak: ale rozumiem cie w pełni bo ja po pierwszym nieudanym porodzie jak juz nasta czas 23-24 tydzien ciązy strałam pod siebie ze strachu a wiem ze to mi wcale nie pomagało ale jakos dałam rade i urodziłam zdrowego synusia więc i ty urodzisz córcie lub synka :tak: trzymam mocno kciuki i poprosze o kciuki za mnie żeby i mi sie udało w tym cyklu.

mój mąż w ogóle dechy wczoraj sprzatamy nasze mieszkanko nowe i mówie że mnie brzuch pobolewa i jak będziemy mieli dwójke to co wtedy ?? a on na to ze im częściej jasiek daje popalić to on się zastanawia i ma poważne wątpliwości ale ostatnie 3 tygodnie to jedziemy bez gumki do środka bez zastanowienia... dechy poprostu to mu mó∑ie ze w sumie jak już coś nawojowaliśmy? a on to teraz już koniec z sexem i w śmiech :-D nie rzumiem go ale niech mu będzie ;-) marze juz o l4 i o założeniu właśnej firmy oczywiście po urodzeniu zdrowego maluszka i fajnie jakby to dziewczynka była :-p się rozpisałam dobra bo się spóźnie do pracy ...

ciao !!! :-)m może się uda dzisiaj w trakcie worka zaglądnąć na chwwilkę choć :)

reklama
Tulichno kochanie jak sie czujesz? przyszła małpa?

Mamolinko skąd te mdłości ?

Pandora napewno sie zagniezdzi w odpowiednim miejscu .... musimy byc silne i wierzyc ze wszystko bedzie dobrze,chociaz dzisiaj mi brak wiary troche..

Krówko tez mialam takie koszmary.... codziennie ten sam .... bałam się zasypiania ,ale przeszło... samo od siebie... po prostu za bardzo to przezywamy co w naszym zyciu sie dzieje i dlatego tak jest....

Miciurka jestem jestem ,wczoraj mialam gosci a wieczorem o 19 juz padlam do spania... Daj znac co u ciebie?

Dzisiaj miałam tyle nadrabiania ze juz sie pogubiiłam ,jeśli komuś nie pogratulowałam alco cuś to przepraszam :)

Dziewczyny troszkę się martwię :( Wydaje mi sie ze ta drugra kreska nie jest ciemniejsze niz w poprzednim teście :( zrobiony przed chwilą..
.. DSCN7319.jpg

as ttu dla porownania ten poprzedniii
DSCN7283.jpg

Ostatnia edycja:
smerfik
mi sięw ydaje że to nie ma większego znaczenia, ze zalezy to od testu. tak jak kidedyś pisałam jak zaszłamw ciąże to robiłam kilka testów od 11 dc i nawet tydzien po terminie wychodziła mi ciągle blada taka jak twoja kreska a przecież więcej hormonów miałam po tygodniu od testowania :tak: więc myśle że nie masz czymś się martwić a jesli chcesz być pewna że jest ok wszystko to zrób bete kochana. i nie smutaj się ja trzymam kciuki i wiem że jest wszystko ok !!:tak:

Witam...
tyle naskrobalyscie ze nie wiem co komu odpisac,przepraszam.Smerfik ja nie widze roznicy w tych kreseczkach,nie zamartwiaj sie na zapas Kochana,a kiedy przewidywany termin wredoty@?

missis troszkę mnie pocieszyłas moze polece zrobic bete byłabym spokojniesza troche...
basik77 cięzko okreslic bo cykle mam 30-31 dniowe, czasem z jednym dniem do przodu jeszcze 32 dni... wiec wczoraj ,dzisiaj albo jutro... nie czekam na nią i nie chce jej widziec... hehe

reklama
hej kochane moje

ja lece do pracy, wpadam tylko powiedziec ze @ ani widu ani slychu
dzisiaj 16/17 dpo
jej ostatnia szansa na pojawienie sie:angry::wściekła/y::angry:
ide wziac wkladki do pracy zeby to mnie nie zalalo

jeszcze atmosfera jest tak nabuzowana w domu
moj maz to oaza spokoju ze jeszcze nie wybuchl i nie potrzasnal mna konkretnie:zawstydzona/y:

51dc:baffled:

Do góry