wracajac do imion (nie chce tu nikogo urazic) ale mnie rozwala jak slysze na placu zabaw jessika, albo nicola, vanessa itp, jak jeszcze matyski nie bylo na swiecie, bylismy z m nad morzem i w knajpce rozrabial chlopczyk moze mial 2,5 roczku i nagle slyszymy "gniewko " jeju myslalam, ze padne, chociaz to staropolskie imie, ale nie nigdy w zyciu, tak samo mieszko, kojarzy mi sie mieszko juz tu nie mieszko
. ogolnie ja mam problem z m co do imion, bo on zawsze do kazdego imienia dopowie trzy wyrazy, np podoba mi sie nastka, moj m powiedzial "nastka-mastka", a mastka to jest okreslenie medyczne na serek za napletkiem fuuuj. wiec ja mam big problem, z moim.
reklama
Akuku
Fanka BB :)
Basic no jiz tez tak myslalam... Ale ostatni dzien sluzu plodnego miala 25 bzyk tez byl23 I 25 a pozniej nie pamietam kiedy bo juz te byly nadprogramowe... Tzn te ktore I tak ciazy by nie daly... I teraz juz sie gubie ale od tyg. Mam bol w podbrzuszu... Cycki bola I w pachwinach ... No nic czekamy dalej jak jutro nie przyjdzie to pojutrze zatestuje.
reklama