reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hej, a ja juz w pracy, nie nawidze poniedzialkow, rano jak wstaje to mam juz dola, smerfiku jestes w ciazy nie musza byc dwie tluste, jest wyrazna i tyle,

a ja doszlam do wniosku, ze w tym cyklu nie mialam owu, slaby sluz jajnik prawie niewyczuwalny, tak wiec nie mam co sobie robic wyrzutow, ze nie moglam sie przytulac w owulce, kolejny cykl do dsupy nastepne staranko kolo 4 stycznia :-(a gtak chcialam miec dzidzie na lato, boze dlaczego ktos tam na gorze tak mi na zlosc robi???przez to kompletnie nie umiem sie skupic na pracy...

reklama
Dzien dobry:-)

Pandorko wszystko bedzie dobrze ;-)

Smerfik jestes jeszcze przed terminem @ wiec kreseczki moga byc slabe ...albo zrob test innej firmy :tak:

Tiluchna widze ze u Ciebie cykl jeszcze trwa ,niech sie w koncu wyjasni ta sytuacja :tak:

Miciurka i jak u Ciebie ?? czekamy na wiad .

U nas na dworku swieci sloneczko ale delikatny mrozek jest ,wole taka pogode niz ma padac deszcz :-D
Dzieciaczki juz w szkole,najstarszy przez caly tydzien ma testy :huh:
Co do imion my chcemy dla chlopca myslalam Olaf,Xavier a dla dziewczynki bedzie problem moze Anita :dry:

Kasoku jak mozesz uzywac tak brzydkich słów:p hehe... nie wiem dlaczego Ci to wykropkowało , chyba dla tego ze napisałaś zamiast ł literke l :)

Zrobiłam bete jutro wynik :)

Smerfik a o ktorej bedzie wynik ?

Ja kiedys chcialam dla dziewczynki Ola ale jak za kazdym razem musialabym im literowac Alexandra to mi sie odechcialo :-D

Edytko o 11 mam zadzwonic prywtanie do takiej Pani ona mi poda wynik :) Musi byc dobrze :) rano watpiłam i smutna była a teraz znowu pełna wiary i siły ze bedzie dobrze:)

sluchajcie chyba to ze od srody pierwszy raz dzisiaj na polko wyszlam i zobaczylam piekna biala zime :)

reklama
Smerfik a co ty sie tak zaszylas w domku ?:-p

Beda kciukasy zacisniete ,ale napewno betka bedzie ladna :tak:

Butterfly sniezku to i ja bym chciala ;-)

Do góry