reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola no widzisz obywie zyjemy... Ja jadlam bardzo duzo I szybko przybieralam... Nie bylo widac roznicy pomiedzy mna a rowiesnikami...
Tez podziwiam moja mame... Bo niedosc ze moj ojciec nie byl przykladem tatusiow... To moja mama jezdzila praca szpital dom.. A w pewnym momencie dwa szpitale bo moj brat dostal zapalenia opon mozgowych... Po czym tez mowili ze z tego nie wyjdzie... Zaplakana mama...nawet sobie nie potrafie wyobrazic co czula... Ja po pol roku w szpugali lezalam albo 9 miesiecy... W gipsach jak juz mialam np. 6 lat mama musiala mnie nosic a lekka nie bylam bo przeciez nie biegalam a jadlam...
Naszczescie brat wyszedl z choroby I jest wszystko ok.
No I o tyle dobrze mama mowi ze my bylosmy wszyscy grzeczni, ja nie plakalam prawie mimo ze np. Po operacjj lezalam sama kilka dni w pooperacyjnej I mame tylko z za szyby widzialam... Malo kto do mnie przychodzil.
Ja teraz mam bardzo wysoki prog bolu bo te pielegniarki tez konkretnie sie mna obsluviwaly w szpitalu. Tzn jednej nie cierpialam... Bo po operacji kazala mi samej sie podniesc zeby sie zalatwic...
Ahh duzo tego...

reklama
Leze sobie w lozku caly dzien, mysle ,spie , czytam.... a tu nagle lup.. bol jak cholera zadne tabletki nie pomagaja... po przynicy goracym przeszlo troszke... normlanie mam wrazenie jakby mi ktos piesc wsadzil i naciskal jak najmocniej jednoczesnie probojac rozciagnac moje biodra w dwie rozne strony...nie wiem co jest... spojoenie mi sie rozchodzi czy co? jak znowu mnie tak lupnie to jade do szpitala bo juz mam dosc... rano jak sie burdze jest spoko , caly dzien dzis w luzku przelazalam a tylko sie do toalety przejde czy co to umieram... jeszcze goraczka mi doszla....
a tam na dole to wogole mam temp 37.6 juz jakies 3-4 tygodnie (mieze sobie tak dla samej siebie dla wprawy)

Jezus Pam.. a nie mozesz zadzwonic do jakiegos lekarza? after hours doctor?
to nie jest normalne!! sciskam mocno
mam nadzieje, ze sie wszystko niedlugo uspokoi

a ja od pol godziny rycze
na reklamach rycze, na xfactor rycze bozeeee.. moje hormony chyba wariuja jak nie wiem co :-D
no i tez juz boli wszedzie

Akuku - przeciez ja ci mowie ze masz ciagle szanse to nie sluchasz :-D:-D:tak:
przeciez z Vikim mialas pozytywa tydzien po @ tak?

Lorelai - wlasnie nie odpowiedzialam na pytanie
przy pierwszym dziecku mialam w ogole dziwnie bo po 1.5 roku staran jak widzialam negatyw w ciagu 3 min to wyrzucalam test - tak myslalam ze jak test pokazuje to od razu 2 grube krechy
no i pewnego razu myslalam ze cos jest na rzeczy i zrobilam test, po 3 min odlozylam do szafki (nie wyrzucilam:szok:) no i tydzien a moze i nawet pozniej. 10 dni? bardzo mnie bolalo w boku.. baaaaardzo i nic nie pomagalo, mielismy jechac do szpitala i postanowilam zrobic test i jak byk w jednej sekundzie 2 kreski
juz nie pamietam ktory dzien to byl itd
bylam niedoswiadczona w cyklach i juz sie zagubilam w tych 1.5 rocznych staraniach
nic nie obliczalam, po prostu byl okres, potem sie kochalismy i jak przychodzil tak przychodzil
dobrze ze pamietalam date ostatniej miesiaczki hehe

a z Piotrula mialam pozytywa w 27dc :) to pamietam bardzo dokladnie

hej, ale popedzilyscie, no ja mam skoki wagi, moge w ciagu miesiaca stracic alebo nabrac ok 8 kg, to zalezy od moich stanow psychicznych-wiecie pisalam wam. Aktualnie waze cos ok 51 kg przy wzroscie 160, czyli ok, dobrze sie czuje w tej wadze, ale poluzowla mi psycha i czuje, ze idzie do gory waga. Wow karola i akuku takie drobinki bylyscie, o matko jestem w szoku :szok:. Dzisiaj szalalam w figlolandzie z Matuska, potem wizyta u rodzinki meza i upragniony cieplutki domek, bo na dworze -15 brrrr, oj edytko wstaw jeszcze raz zdjecie, bo nie zobaczylam :no:w ogole dziewczyny powstawiajcie swoje zdjecia w avatarach, jestem bardzo ciekawa jak wygladacie, z kim mi sie tak dobrze pisze, mnie juz znacie:tak:, co wy na to???no to czekam.

pam zglos sie do lekarza ,to nie jest normalny bol, wiem, ze masz tam potezne zapalenie ,ale niech cie lekarz zobaczy,przy tej chorobie nie ma zartow.

tiluchna toz ty na samym poczatku twojego cyklu (27 dzien) zobaczyla te dwie krechy, co?wow

porownanie 2012a.jpgSCANorginacanl.jpg13.jpg a to ja i moje cuda :)

Niby pewnie moge ale taki lekarz nie wiele mi poradzi a do szpitala nie chce jechac bo bede siedziec cala noc... w poniedzialek musze byc na uczelni nie wiem jak dojde i wysiedze....

reklama
Kasoku z tamtym cyklem bylo dziwnie
bo po porodzie uzywalismy gumek
potem zdecydowalam sie na krazek Nuva Ring dopochwowy hormonalny
i po tygodniu go wyjelam bo baaaardzo zle sie czulam
i wtedy podjelismy decyzje ze sie staramy o drugie
i tak jak zaczelismy zrobilam test owu, wyszlo ze mam owulacje
i w 27dc juz na tescie byla cieniutka kreska, 2 dni pozniej digital powiedzial Pregnant
wydaje mi sie ze ten krazek ktory mialam tydzien jakos te hormony pobudzil inaczej do dzialania i po wyjeciu moze wywolal szybsza owulacje? nie wiem
ale wierz mi byl to dla nas szokkkk!
bo myslelismy ze bedziemy sie starac kolejny rok:szok:
dlatego zaczelismy tak wczesnie
i wyszlo ze oboje sa z lutego i jest tylko 2 lata roznicy :tak:

Do góry