reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Smerfik jak juz bedzie gotowe to wpadne do Ciebie uwielbiam spaghetii :tak:

My tu pitu pitu o jedzonku a ja czuje ze spodnie robia sie za ciasne :-D:-p

reklama
basik nie wyobrazasz sobie jak mi wszystko cuchnie ...
Edytko zaparaszam na spaghettii ja tez uwielbiam kazde i w kazdej postaci ..... a co do tycia to ja mam nadzieje ze w koncu przytyje bo taki chudzielec ze mnie ze patrzec na siebie nie moge :)

Jak spaghetii to zawsze i wszedzie :tak:
Co do tycia to ja po 2-gim dziecku nie wazylam 50kg i za nic w swiecie nie moglam przytyc...a teraz mam kilka kg do przodu i jak to moj maz mowi w koncu nie wygladam jak dziewczynka tylko jak kobieta :-D

Smerfiku jeszcze troszke i zaczniesz przybierac na wadze ;-)

ja mam 24 ,prawie 25 :p lat waze 45 kg przy wzorscie 166 takze szczupla jestem strasznie i ciezko mi przytyc... ... i bardzo czesto slysze ze gdyby mnie do gimnazjuum wpuscili to roznicy by nie było zadnej widac

Ja mam 29 lat i 164 cm a waze nie wiem ile ale napewno nie mniej niz 50kg :-p...na chwilke wstawie swoje zdjecie abyscie zobaczyly z kim klikacie.

Jedno zdjecie jest ze slubu a drugie terazniejsze robione w wakacje ;-)

buu ja juz fotki nie zobaczylam hehe...
co do wagi to ja kiedys (przed pierwsza ciaza) wazylam 45-50kg przy 180.... :zawstydzona/y: w ciazy przytyklam do 85 a potem w depresji i od lekow jeszcze jakies 20.... w tym momecie waze cos kolo 105kg... i trudno mi zzucic wiec jak jakas chetna to oddam po 10kg kazdej :-D

Poszlam do sklepu bo cola mi wyszla (proboje pic wode ale mnie mdli... cola jedyna dobra) i dorwalam w puszkach wisniowa cole... i teraz sobie popijam... ale to wyjscie nie bylo zbyt dobre bo teraz boli.... mam wrazenie jakby mi sie tak biodra rozchodzily..:szok: a w poniedzialek musze isc na uczelnie oddac prace, wtorek sobie odpuszcze, srodka tylko 3h czwartek za to od 9 rano do 22.... umre chyba... piatek wolne i juz swieta :-D

ja juz jestem, udało mi sie wyrwać z domu na zakupy, przy okazji upolowałam młodemu zajebiste kapcie :-)

coraz wyraźniej czuje ból jak na @ :-( ... nie wiem czy warto test robić. Jak tempka spadnie jutro w dół to wiadomo że nie ma sensu :dry:

reklama
Do góry