reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

50 dzieci hahaha urodzic jam urodzic ale kto sie nimi zjamie ??? Hahaha...nakarmic wszystkie piersia po kolei to poznie by kobita woreczki do stanika zwijalA haha
czemu ja mam taka wyobraznie

reklama
Edyta oj wiem cos o tym... Co prawda woreczkow nie mam... Ale zostaly mi piersi o dwa rozmiary wieksze.. Ciezsze... No i nadprogramowe kg i rozstepy mimo smarowania...
Mam zamiar kiedys zrobic sobie operacje plastycnza ale to kiedys...

no coz moj jednak ma humor mimo wszystko.... wlasnie wali kurczaka....:-D tzn mamy chyba z 6 kawalkow zmorozonych razem a chcemy tylko 3 na dzis i wali kurczakiem o rog blatku

Edyta oj wiem cos o tym... Co prawda woreczkow nie mam... Ale zostaly mi piersi o dwa rozmiary wieksze.. Ciezsze... No i nadprogramowe kg i rozstepy mimo smarowania...
Mam zamiar kiedys zrobic sobie operacje plastycnza ale to kiedys...

Wiesz ja po pierwszym dziecku mialam czyczki o rozmiar mniejsze a teraz moj mezulek jest zadowolony z rozmiaru bo po najmlodszym mam je jedrnusie jak nigdy przedtem :-p

no coz moj jednak ma humor mimo wszystko.... wlasnie wali kurczaka....:-D tzn mamy chyba z 6 kawalkow zmorozonych razem a chcemy tylko 3 na dzis i wali kurczakiem o rog blatku

Jak to czytalam to myslalam ze sie poszczam :-D a dokladnie ze slowa "wali kurczaka":szok: na poczatku pomyslalam cos innego ale jak doczytalam to stalo sie wszystko jasne :-p
Wtakim razie smacznego kurczaczka Wam zycze ;-)

dziewczyny zeszły na temat jedzenia a ja mam sie brać za robienie spaghetii z brokalami tylko sie boje zapachow i tego ze mnie znowu zemdli... ale kto nie ryzykuje ten nie je :p heh

reklama
Do góry