reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
przepraszam was kobitki ale ja po prostu nie mam czasu na komputer
jeszcze w zeszlym tyg to zapalenie piersi
a w tym tyg mam zapalenie zeba - antybiotyk i jade na przeciwbolowych bo po scianach chodze
no masakra po prostu
kiepsko sie zaczal ten rok u mnie ...

na szczescie dzieci zdrowe i to najwazniejsze

jak sie ogarne z bolem i tym remontem to sie napewno poprawie z wchodzeniem :*

kamilko no faktycznie kiepsko,tak sądziłam bo pamiętam jak pisałaś że z Polski sobie przywiozłaś wózek
To ja sobie w Polsce kupie :-)

A mnie dzisiaj dopadł głód hehe :-) odwiedziny w smyku bo wyprzedaże są fajne,Kubie nakupowałam fajnych ubranek za 150zł bo bluzki były po 15-20 zł więc na wiosnę i lato będą jak znalazł :-)
a teraz mały odpoczynek,jakieś jedzonko no i znowu przyjdzie pora na zakończenie dnia w łóżku :-)

hejka, bole okresowe już sa :tak:czyli cos się tam rozwiera:tak:czyli już za jakiś czas wroce do jednopaku i odetchnę pelna piersią:tak:. Matko jak mi się nic nie chce, chodze jak zombie, spalabym tylko, regeneruje sily, przerzuciłam się na owoce i je jem, bo nic innego mi nie podchodzi :no:

Tili bol zeba, oj to bol niemiłosierny, jak się obrobisz wstap do nas.

kasoku ostatnia prosta i będziesz miała to za sobą :-) ja jedynie czuję ciasnotę,teraz muszę się prostować podczas siedzenia bo mnie żołądek uwiera hehe no i refluksik jeszcze mam i też zaczyna mi się ciężej oddychać ale to tylko po nocy gdy się podnoszę,ale się przyzwyczaję tak jak przy Kubie

śpię sobie na prawym boku,na lewym mi niewygodnie,z Kubą spałam na lewym bo na prawym było mi niewygodnie :-)

No a mój wspaniały m ma zamiar wrócić na początku kwietnia,no to już wiadomo że muszę wszystko sama załatwiać

o tak Anabelko wkorczylas w ten tc gdzie już jest duszno i zgagulec trzyma dluzej, ale zobacz jak ten czas leci, dopiero co z Krowka zachodzilyscie , dopiero co ja zobaczyłam dwa bledziuchy na teście i nie wierzyłam oczom, a tu już koniec, ufffff.

a pomyśl że karola dopiero co pisała że zaszła a tu już tak daleko jest :-)
leci ten czas szybko,chociaż jak pomyślę o kwietniu to mi się wlecze

No i pora spać,ostatnio jakoś przestawiłam się na późne kładzenie się i wstawanie,masakra.Nie umiem się teraz przestawić,ale jakoś muszę bo i Kuba zaczął później chodzić spać a wstaje tak jak ja hehe

Kobiety halo, utrzymajmy ten nasz watek noooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kolejny dzień toczenia się :-D, jezu ale mam dużo obrzmiala pipke :szok:masakra, ohydna, az się wstydzę m poprosić o wygolenie, ale nie dam rady sama nie ma bata, mam nadzieje,ze już po tak do roku zmniejszy się lacznie z brzuchem , dupa i udami :tak:

Dziewczyny te, które już urodzily, jak tam waga???/idzie Wam w dol, a jak tak to jak szybko, piszcie, no i co jecie tzn folgujecie sobie czy scisla dieta dla karmiących?????

reklama
Moja kluska 6kg i 65cm...

Załączniki

• 1389963924415.jpg
    1389963924415.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 39
Do góry