anabelka
Fanka BB :)
Akuku tylko nie wybuchaj bo poplamisz ściany :-)
a gdzie bardziej odczuwasz ruchy ? to tak powinny być nogi,bo nogami dziecko częściej rusza niż głową,mnie mój łobuziak kopie ciągle po prawe stronie,czasami leży pod kątem ale nie odwraca się głową do góry lub w dół,to akurat czuję,przy Kubie też czułam wyraźnie jak był ułożony
Hej, tili fajnie,ze corcia grzeczna i wcale nie taka mala, moja tez tyle wazyla po wyjściu ze szpitala ,
Karola wspolczuje zatok, siedz w domu i siekuruj,
Ja mam wrazenie jakby Mlody zmienil pozycje na pionowa, tylko czy glowka jest na gorze czy na dole sama nie wiem, nie potrafie się zorientować macając, bo i glowka i dupcia okragle sa :-), skuli zmiany pozycji zostałam przyduszona jeszcze bardziej, wczoraj i dzisiaj myslalam ,ze wykorkuje...No nic musze wytrzymać do lutego, oby Mlodemu się nie odwidziało i żeby nie wyszedł wcześniej
a gdzie bardziej odczuwasz ruchy ? to tak powinny być nogi,bo nogami dziecko częściej rusza niż głową,mnie mój łobuziak kopie ciągle po prawe stronie,czasami leży pod kątem ale nie odwraca się głową do góry lub w dół,to akurat czuję,przy Kubie też czułam wyraźnie jak był ułożony