reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Kasoku no teraz ja, zaraz po mnie Ty...mnie juz taka ekscytacja dopadla i chyba strach jakis, bo nerwowa sie zrobilam...az mi wczoraj dziecko powiedzialo " nie dobra jestes, wyjdz stad i poszukaj sobie innej rodziny" przeplakalam pol dnia :/:/:/

Czesc dziewczynki;-)

To my Zobacz załącznik 597306

Poszlo mega szybko :-D od 6 rano mialam regularne skurcze co 6 min, o 7 juz co 2 min, o 8.30 Mloda byla z nami, Nawet morfina nie zdarzyla zadzialac:-D myslalam ze urodze po drodze juz hehe

No dziewczynki.. Akuku teraz Ty :*

Tilli piekne zdjecie. Ciesze sie ze sprawnie poszlo.
No teraz jaaaa.... mam rozwolnienie i juz wczoraj ze strachu ze moze organizm sie oczyszcza, spakowalam dzidziusiowa torbe, jeszce tylko kilka rzeczy dopakuje jak mama przyleci i jest gotowac. Choc wolalabym zeby maluszek do stycznia posiedzial... tzn. Ja juz bym chciala, ale dla malucha lepiej...

Nadal mam problem ze snem, najgorsze zasypianie, a rano jak tylko dzieci wstana to nawet jak moge pospac to sie nie da bo berbec chce do braci, kopie az wstne... teraz tez kopie, pewnie sniadanie chce hehe

Kasoku no teraz ja, zaraz po mnie Ty...mnie juz taka ekscytacja dopadla i chyba strach jakis, bo nerwowa sie zrobilam...az mi wczoraj dziecko powiedzialo " nie dobra jestes, wyjdz stad i poszukaj sobie innej rodziny" przeplakalam pol dnia :/:/:/

o matko skąd takie słowa u tak małego dziecka... :szok:

tiluchna piękne zdjęcie,dobrze że tak szybko poszło,no to teraz macie komplet :-) i przykro mi bardzo ale wywalam Cię z pociągu :-D :-)

Tilli piekne zdjecie. Ciesze sie ze sprawnie poszlo.
No teraz jaaaa.... mam rozwolnienie i juz wczoraj ze strachu ze moze organizm sie oczyszcza, spakowalam dzidziusiowa torbe, jeszce tylko kilka rzeczy dopakuje jak mama przyleci i jest gotowac. Choc wolalabym zeby maluszek do stycznia posiedzial... tzn. Ja juz bym chciala, ale dla malucha lepiej...

Nadal mam problem ze snem, najgorsze zasypianie, a rano jak tylko dzieci wstana to nawet jak moge pospac to sie nie da bo berbec chce do braci, kopie az wstne... teraz tez kopie, pewnie sniadanie chce hehe

to rozwolnienie nieźle daje do myślenia,ja kiedyś słyszałam o tym i tylko czekałam na przeczyszczenie :-) no i się wtedy doczekałam.A Ty się tak nie stresuj bo Ci będzie towarzyszyć to rozwolnienie
nakarm młodziaka niech sobie poje,ja od dzisiaj żelazo biorę bo mój dzieć zdrowy,silny i piękny ale ja z anemią :-D :-)

Po świętach już mogę kompletować wyprawkę pomalutku :-) póki co kaskę odkładamy cały czas :-)

Dziewczyny 3 miejsca w pociągu jeszcze są,wsiadać !

Ja muszę jakieś śniadanko zjeść,wczoraj zjadłam jak zwykle bo myślałam że mi minęły wymioty a tu proszę chwilę po zjedzeniu przytulałam wc :-D

Ostatnia edycja:
Anabelko nie wiem, moze z jakies bajki, bo niby brzydkich nie wlaczamy ale w wielu bajkach sa teksty nie takie jakbym chciala...ale przemyslal i przeprosil... z drugiej strony chce zeby mowil szczerze co mysli bo mi to daje do myslenia i jestem w stanie to zmienic.

Jem , a wyniki mam super dobre, bo zelazo cala ciaze biore. A to rozwwolnienie daje do myslenia, tymbardziej ze wczoraj wieczorem skurcze bolesne mialam..wrr
Jeszce troche musi poczekac.

Tili super, slicznie wyglądacie, to rzeczywiście mega szybko Ci poszlo tylko pozazdroscic, tez tak chce:tak:,
Anabelko słoneczko tez już powinno być poza pociągiem :tak:,
u mnie nic ciekawego, tocze się, sapie i staram się jakos nie zaniedbać domu i Matyski, mam kłopoty ze snem, bo brzuch mnie przydusza, w sumie to tyle, patrze na suwaczek i już mam 30 tc wow:szok:

reklama
Tili super, slicznie wyglądacie, to rzeczywiście mega szybko Ci poszlo tylko pozazdroscic, tez tak chce:tak:,
Anabelko słoneczko tez już powinno być poza pociągiem :tak:,
u mnie nic ciekawego, tocze się, sapie i staram się jakos nie zaniedbać domu i Matyski, mam kłopoty ze snem, bo brzuch mnie przydusza, w sumie to tyle, patrze na suwaczek i już mam 30 tc wow:szok:

faktycznie,już jej nie ma :-)
ja też ostatnio jak tak patrzę na swój suwaczek to widzę że szybko mi zleciała ta połowa ciąży
mój dzieć póki co leży w poprzek :-)
ja Ci współczuje za 6 tygodni bo to już brzuszek będzie spory...i większa sapka będzie ;-) ja się męczyłam przy Kubie pod koniec,bo mieszkam na 2 piętrze i po 2 piętrach to zmęczona byłam hehe :-) a teraz mi się włączył brak snu w nocy i śpioch w dzień,więc kładę się spać o 24-1 a wstaję nawet po 10-11 :szok: ale to może przez te pawie bo lepiej przespać głód niż chodzić jak głodny niedźwiedź i zjeść nie można bo się wypawiam :-D

Do góry