reklama
die_perle
Fanka BB :)
czesc dziewczynki- wpadam miedzy karmieniami- urodziłam tydzień temu 24.10.2013 o 23:07 przedstawiam synka :
Zobacz załącznik 591477Zobacz załącznik 591478 3530 gr 54 cm
Zobacz załącznik 591477Zobacz załącznik 591478 3530 gr 54 cm
Załączniki
krowkabordo
Die- gratulacje! Piękny synek!!! Podobny do CIebie :-)
Die Kochanie slicznego masz syneczka, cudo.
A ja się pochwale moim kolose, bylam dzisiaj na USG i wazy 1012 g , na szczęście z serduszkiem ok.a co tam sobą tez się pochwale Zobacz załącznik 591500
A ja się pochwale moim kolose, bylam dzisiaj na USG i wazy 1012 g , na szczęście z serduszkiem ok.a co tam sobą tez się pochwale Zobacz załącznik 591500
Załączniki
krowkabordo
Kasoku- ale super, że serducho zdrowe!!! Kobieto ale Ty nosisz przystojniaka w brzuchu, no no usteczka tylko do całowania :-). A i Tobie zmienił się brzunio do przodu piłeczka wybiła :-)
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
akuku zgadza się, 11 lipca ale jeśli brać by pod uwagę datę owulacji to 9 lipca ale tak czy siak lipiec
no nie wiem właśnie kiedy do Gina iść, chyba tak, żeby już coś było wiadomo konkretnego, np. żeby było słychać serduszko. Czyli chyba połowa listopada, tak? (tak mi zasugerował BestBellyFriend, ta ciąża aplikacja na OvuFriend)
mąż opanowany, trzyma emocje na wodzy jakoś to do niego jeszcze nie dociera, w sumie do mnie też...
jakoś nie mogę w to uwierzyć... zwłaszcza, że na dniach miałam umawiać się do Gina na powtórkę badania czystości pochwy, robić CRP no i HSG!
przeklinałam to, że ta czystość nie wyszła mi idealnie i HSG znów się przesunie a tu proszę, nic nie dzieje się bez przyczyny
die synek prześliczny!!!
kasoku ale brzusio, no, no niezłego przystojniaka nosisz po sercem, dziewuchy będą drzwiami i oknami waliły
limonka do boju!!!!!!!
anabelka tak po cichu przypuszczałam, że owu była po raz piewrszy z prawego jajnika no i wychodzi na to, że miałam rację
tili święta racja jedna IN, druga OUT, dobrze powiedziane!!!!
smerfik powtarzałaś betę?
basik, emalia , smerfik kciuki!!!!! zarażam Was, bleh bleh bleh (kaszle ciążowymi wiruskami)
dziś nie mogłam spać, obudziłam się kompletnie wyspana o 4 nad ranem ciekawe jak będzie dziś. Ale już mam plan, jak obudzę się nad ranem to wstaję i będę piec muffinki ze śliwkami dla gości na jutro :-)
jutro termin @, to będzie stresujący dzień
PS. Dzięki za te wszystkie miłe słowa, za słowa otuchy gdy łapałam doła, za opierniczanie mnie i sprowadzanie na właściwy tor gdy miałam doły i gadałam głupoty, dziękuję za wszystko, dziękuję za to, że jesteście!
tili albo akuku Wam przetłumaczą bo ja nie dam rady, tak się wzruszyłam jak zobaczyłam to co napisałyście, że zaraz zaleję sobie klawiaturę łzami
no nie wiem właśnie kiedy do Gina iść, chyba tak, żeby już coś było wiadomo konkretnego, np. żeby było słychać serduszko. Czyli chyba połowa listopada, tak? (tak mi zasugerował BestBellyFriend, ta ciąża aplikacja na OvuFriend)
mąż opanowany, trzyma emocje na wodzy jakoś to do niego jeszcze nie dociera, w sumie do mnie też...
jakoś nie mogę w to uwierzyć... zwłaszcza, że na dniach miałam umawiać się do Gina na powtórkę badania czystości pochwy, robić CRP no i HSG!
przeklinałam to, że ta czystość nie wyszła mi idealnie i HSG znów się przesunie a tu proszę, nic nie dzieje się bez przyczyny
die synek prześliczny!!!
kasoku ale brzusio, no, no niezłego przystojniaka nosisz po sercem, dziewuchy będą drzwiami i oknami waliły
limonka do boju!!!!!!!
anabelka tak po cichu przypuszczałam, że owu była po raz piewrszy z prawego jajnika no i wychodzi na to, że miałam rację
tili święta racja jedna IN, druga OUT, dobrze powiedziane!!!!
smerfik powtarzałaś betę?
basik, emalia , smerfik kciuki!!!!! zarażam Was, bleh bleh bleh (kaszle ciążowymi wiruskami)
dziś nie mogłam spać, obudziłam się kompletnie wyspana o 4 nad ranem ciekawe jak będzie dziś. Ale już mam plan, jak obudzę się nad ranem to wstaję i będę piec muffinki ze śliwkami dla gości na jutro :-)
jutro termin @, to będzie stresujący dzień
PS. Dzięki za te wszystkie miłe słowa, za słowa otuchy gdy łapałam doła, za opierniczanie mnie i sprowadzanie na właściwy tor gdy miałam doły i gadałam głupoty, dziękuję za wszystko, dziękuję za to, że jesteście!
tili albo akuku Wam przetłumaczą bo ja nie dam rady, tak się wzruszyłam jak zobaczyłam to co napisałyście, że zaraz zaleję sobie klawiaturę łzami
Załączniki
Ostatnia edycja:
Karola ja poszlam po 6 tc żeby było slychac serducho wiec tak kolo 6-7, a nawet w 8tc no i rada ode mnie nie daj sobie na początku pchac gina paluchy tam do srodka niech Ci zrobi na początek usg i sio, a po 10 tc ja sobie dalam zbadac szyjke ale nie wcześniej!!!!
Witaj basik za Ciebie tez trzymam kciukasy
smerfik jak tam?????
Witaj basik za Ciebie tez trzymam kciukasy
smerfik jak tam?????
reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
kasoku a to dlaczego? to coś złego może się stać jak zbada mnie "tradycyjnie"?