reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
czesc dziewczynki- wpadam miedzy karmieniami- urodziłam tydzień temu 24.10.2013 o 23:07 przedstawiam synka :
P1070310.jpgZobacz załącznik 591477Zobacz załącznik 591478 3530 gr 54 cm

Załączniki

• P1070310.jpg
    P1070310.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 55
Kasoku- ale super, że serducho zdrowe!!! Kobieto ale Ty nosisz przystojniaka w brzuchu, no no usteczka tylko do całowania :-). A i Tobie zmienił się brzunio do przodu piłeczka wybiła :-)

Die sliczny twoj synus.

Kasoku slicznie wygladasz a maly jaki duzy juz... ciekawa jesten ile moj maluszek wazy I brakuje mi tak wyraznego zdjecia maluszka z brzuszka. Ale cuz trudno sie mowi.

akuku zgadza się, 11 lipca ale jeśli brać by pod uwagę datę owulacji to 9 lipca ale tak czy siak lipiec :tak:

no nie wiem właśnie kiedy do Gina iść, chyba tak, żeby już coś było wiadomo konkretnego, np. żeby było słychać serduszko. Czyli chyba połowa listopada, tak? (tak mi zasugerował BestBellyFriend, ta ciąża aplikacja na OvuFriend)

mąż opanowany, trzyma emocje na wodzy :tak: jakoś to do niego jeszcze nie dociera, w sumie do mnie też...
jakoś nie mogę w to uwierzyć... zwłaszcza, że na dniach miałam umawiać się do Gina na powtórkę badania czystości pochwy, robić CRP no i HSG!

przeklinałam to, że ta czystość nie wyszła mi idealnie i HSG znów się przesunie a tu proszę, nic nie dzieje się bez przyczyny :tak:

die synek prześliczny!!!

kasoku ale brzusio, no, no niezłego przystojniaka nosisz po sercem, dziewuchy będą drzwiami i oknami waliły :-D

limonka do boju!!!!!!!

anabelka tak po cichu przypuszczałam, że owu była po raz piewrszy z prawego jajnika no i wychodzi na to, że miałam rację :tak:

tili święta racja jedna IN, druga OUT, dobrze powiedziane!!!!

smerfik powtarzałaś betę?

basik, emalia , smerfik kciuki!!!!! zarażam Was, bleh bleh bleh (kaszle ciążowymi wiruskami) :rofl:

dziś nie mogłam spać, obudziłam się kompletnie wyspana o 4 nad ranem :confused: ciekawe jak będzie dziś. Ale już mam plan, jak obudzę się nad ranem to wstaję i będę piec muffinki ze śliwkami dla gości na jutro :tak: :-)

jutro termin @, to będzie stresujący dzień :dry:

PS. Dzięki za te wszystkie miłe słowa, za słowa otuchy gdy łapałam doła, za opierniczanie mnie i sprowadzanie na właściwy tor gdy miałam doły i gadałam głupoty, dziękuję za wszystko, dziękuję za to, że jesteście!

33236-I-Love-You-For-All-That-You-Are.jpg

tili albo akuku Wam przetłumaczą bo ja nie dam rady, tak się wzruszyłam jak zobaczyłam to co napisałyście, że zaraz zaleję sobie klawiaturę łzami :zawstydzona/y:

Załączniki

• 33236-I-Love-You-For-All-That-You-Are.jpg
    33236-I-Love-You-For-All-That-You-Are.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Karola ja poszlam po 6 tc żeby było slychac serducho wiec tak kolo 6-7, a nawet w 8tc no i rada ode mnie nie daj sobie na początku pchac gina paluchy tam do srodka niech Ci zrobi na początek usg i sio, a po 10 tc ja sobie dalam zbadac szyjke ale nie wcześniej!!!!

Witaj basik za Ciebie tez trzymam kciukasy
smerfik jak tam?????

reklama
Do góry