reklama
Hej dziewczyny
Karola omało nie zemdlalam jak zobaczylam dzisiaj ten test Gratuluje Kochana!!!!!!!!!!!!
A ja nadal w dwupaku... teraz to zaciskam nogi zeby nie urodzic do poniefdzialku.. bo maz pojechal na swieto do polski bo nie byl na taty grobie 2 lata a ze ja mam pomoc w domu bo mame i ciocie to dalam mu jechac
Limonka ja cie nie chce wyprzedzic wiec znieraj sie juz kochana bo najwyzsza pora
Tili a za chwile pora na ciebie Ale czad:-):-)
Karola omało nie zemdlalam jak zobaczylam dzisiaj ten test Gratuluje Kochana!!!!!!!!!!!!
A ja nadal w dwupaku... teraz to zaciskam nogi zeby nie urodzic do poniefdzialku.. bo maz pojechal na swieto do polski bo nie byl na taty grobie 2 lata a ze ja mam pomoc w domu bo mame i ciocie to dalam mu jechac
Limonka ja cie nie chce wyprzedzic wiec znieraj sie juz kochana bo najwyzsza pora
Tili a za chwile pora na ciebie Ale czad:-):-)
krówkaaa obyy bo juz nie wytrzymuje chyba cos mi sie wydaje że wchodzi w kanał bo chodze jak pingwin a raczej mam wrażenie ze zaraz mi wyleci plus skurcze mi sie zaczynają noo i tak nie chciałam rodzic na 1.11 ale cóż ważne by sie zdrowy urodził i bez komplikacji a reszta mnie nie interesuje
Limonko do konca dzisiejszego dnia jeszcze spoooooooooro czasu;-)
a co do mnie to ... czuje sie dziwnie
z jednej strony wiadomo chcialabym zeby to nastapilo jak najszybciej, juz moge rodzic hehe i czekam na to
a z drugiej strony takie przerazenie mnie ogarnia ze to lada moment i jak to bedzie? 3 dzieci????
i wez tu zrozum kobiete
ja wiem ze przez najblizsze 2 tyg sie nic nie wydazy
a po 38 tyg skonczonym to juz bede czula oddech porodu na plecach:-)
aczkolwiek ostatnio co widze co wszyscy koncza 40+
a co do mnie to ... czuje sie dziwnie
z jednej strony wiadomo chcialabym zeby to nastapilo jak najszybciej, juz moge rodzic hehe i czekam na to
a z drugiej strony takie przerazenie mnie ogarnia ze to lada moment i jak to bedzie? 3 dzieci????
i wez tu zrozum kobiete
ja wiem ze przez najblizsze 2 tyg sie nic nie wydazy
a po 38 tyg skonczonym to juz bede czula oddech porodu na plecach:-)
aczkolwiek ostatnio co widze co wszyscy koncza 40+
anabelka
Fanka BB :)
Gratulacje karola widzisz jednak to hsg nie było potrzebne,u Ciebie jajowody wystraszyły się tak jak jaja mojego,myśleliśmy o badaniu i okazało się zbędne :-)
możesz w końcu zerknąć na pociąg :-)
możesz w końcu zerknąć na pociąg :-)
reklama
krowkabordo
Fanka BB :)
Limonka- dawaj czadu:-)
Smerfik- jak beta???
Smerfik- jak beta???