reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

KAROLLLAAAAA MOJE GRATKI TAK SIE CIESZE, WRESZCIE SIE UDALO!!!!!
No to teraz zycze mało zygania i mdlosci i żeby Ci brzuchol rosl zgrabniutki i zebys za bardzo w dupie nie nabrala tłuszczyku :-D

reklama
Hej dziewczyny

Karola omało nie zemdlalam jak zobaczylam dzisiaj ten test:-D:-D Gratuluje Kochana!!!!!!!!!!!!

A ja nadal w dwupaku... teraz to zaciskam nogi zeby nie urodzic do poniefdzialku.. bo maz pojechal na swieto do polski bo nie byl na taty grobie 2 lata a ze ja mam pomoc w domu bo mame i ciocie to dalam mu jechac:tak:

Limonka ja cie nie chce wyprzedzic wiec znieraj sie juz kochana bo najwyzsza pora:tak:

Tili a za chwile pora na ciebie:D Ale czad:-):-)

krówkaaa obyy bo juz nie wytrzymuje chyba cos mi sie wydaje że wchodzi w kanał bo chodze jak pingwin :D a raczej mam wrażenie ze zaraz mi wyleci plus skurcze mi sie zaczynają noo i tak nie chciałam rodzic na 1.11 ale cóż ważne by sie zdrowy urodził i bez komplikacji a reszta mnie nie interesuje

Limonko :-D:-D do konca dzisiejszego dnia jeszcze spoooooooooro czasu;-)

a co do mnie to ... czuje sie dziwnie:-D

z jednej strony wiadomo chcialabym zeby to nastapilo jak najszybciej, juz moge rodzic hehe i czekam na to
a z drugiej strony takie przerazenie mnie ogarnia ze to lada moment:szok: i jak to bedzie? 3 dzieci????

i wez tu zrozum kobiete:-D

ja wiem ze przez najblizsze 2 tyg sie nic nie wydazy
a po 38 tyg skonczonym to juz bede czula oddech porodu na plecach:-)

aczkolwiek ostatnio co widze co wszyscy koncza 40+:sorry2:

heh okna chyba cos ruszyły bo włąsnie mi mały glut brązowy wyskoczył skurcze dalej sie aktywują jade po wyniki i do szpitala

basik 77 fajnie Cie widzieć jak u ciebie ze staraniami ????

reklama
Do góry