reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

reklama
Hej hej,

u mnie @ nadal brak, nic nie wskazuje żeby miała przyjść. Tak sobie przypomniałam że w zeszły piątek kłuło mnie od jajnika do pachwiny. Czyżby to była owu? Ale tak spóźniona ponad 2 tygodnie? To by tłumaczyło brak @. Może więc nie wszystko stracone :-)
Jeśli chodzi o odczucia to mi mokro cały czas, ale nie biorę tego jako objaw. Piersi już mnie nie bolą.
Jutro mam zamiar zacząć brać dupka. Jak jestem w ciąży to @ nie przyjdzie :)

Witam nowe staraczki. Trzymam kciuki &&&&

Hej. Przyłączam sie do lipcowych staraczek, bo staram sie juz dwa lata bez rezultatu. Wiec może na forum uda mi sie wspólnie z Wami :-)

karola1986-21 szykuj mi miejsce w szafkach, wprowadzam się :-D
Przepiękny salon, śmiało mogę powiedzieć, że z moich marzeń. Jednak metraż jaki posiadam nie pozwala na tak piękne zagospodarowanie wnętrza.:crazy:

spoko, nie ma sprawy, narożnik się rozkłada i ma funkcję spania, poza tym mamy jeszcze pokój gościnny więc nawet będziesz mogła wybrać gdzie chcesz spać :tak: szafeczka też się jakaś znajdzie :tak:

Dziewczynki, czytałam, że macie problem z kocimi siuśkami. Polecam te miejsca skąd wydobywa się zapach spsikać/przetrzeć octem.

mówisz, miejsca skąd wydobywa się ten zapach? to ja bym musiała dorwać te obce kocury i im tego octu do duuuupala nalać :wściekła/y:

a jakiś sposób na odstraszenie obcych kotów jest?

karolaale bym z moim mężusiem szalała na tej kanapie :-D

hehe, nam już się nie raz zdarzało :-p

fajnie, że Wam się podoba mój salon, wymyśliłam go sobie w głowie już jakiś czas temu i potem krok po kroczku dążyłam do zrealizowania mojej wizji. W zamyśle tv miał wisieć na ścianie ale jednak baliśmy się trochę powiesić tak duży tv, oj byłby płacz gdyby jakieś mocowanie puściło :szok:

no i moja wymarzona szara ściana z czarno-białymi zdjęciami :rolleyes:

na ścianie był już położony tynk, gładź i było pomalowane gdy uświadomiłam sobie "a oświetlenie zdjęć????? :szok:", no i nie ma to tamto, ściana rozstała zdewastowana, kabelki poprowadzone i oświetlenie zamontowane, jezzzzuuu, mina teścia i mojego męża gdy usłyszeli - bezcenna", no ale jakoś uszłam z życiem :sorry2:

przerabiałam remont rok temu, przeszliśmy przez wszystko od A do Z, bo góra domu (na dole mieszka moja mama) była w stanie surowym, kładliśmy tynki, robiliśmy wylewki, cała elektryka, hydraulika, ona wymienialiśmy, dach robiliśmy, no wsjo normalnie jak budowa domu.

tak więc mogę służyć radą w sprawie remontów i urządzania, hehe

piaska witaj!!! powiedz coś więcej o sobie, staracie się 2 lata, a w czym jest problem? jakie badania już robiliście?

Ostatnia edycja:
19ania90 jutro mija tydzień...

a jakiś sposób na odstraszenie obcych kotów jest?
Kup psa
laugh.gif

w zoologicznym zapytaj, znajoma kiedyś kupywała preparat do odstraszania kotów, więc wiem, że cos takiego istnieje, ale czy skuteczne tego nie wiem.

Właśnie wygooglowałam, że komuś pomogło rozsypanie cynamonu.

Ostatnia edycja:
kurde dziweczyny tak mi ciężko,przed chwilą byłam u znajomej w sklepie która mówi że spoźnia jej sie okres i bolą ją cycki, tak mi ciężko bo wszystkie zachodzą z mojego otoczenia bez większego wkładu a mi tak ciężko, ciesze sie że klolerzanka bedzie miała byc może dzidzie ale tak mi sie jakos smutrno zrobiło bo ja mimo że tydzien do okresu to nie czuje sie w ciąży podświadomie mysle że znowu nic z tego- obym się myliła. pozdrawiam Was

reklama
Do góry