reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki lipcowo sierpniowe

U mnie kurcze to kłucie jest, jest do wytrzymania, ale mam większy brzuch uczucie takiego wzdętego brzucha, nie przeszkadza mi tylko jak wstaje i chodzę to mnie bardziej boli, to mój 15dc i testy owulacyjne dalej negatywne, a z mojego kalendarzyka wychodzi ze jutro najbardziej dzień płodny
Screenshot_20200729_171008_maybebaby.getpregnant.getbaby.flo.jpeg

reklama
U mnie kurcze to kłucie jest, jest do wytrzymania, ale mam większy brzuch uczucie takiego wzdętego brzucha, nie przeszkadza mi tylko jak wstaje i chodzę to mnie bardziej boli, to mój 15dc i testy owulacyjne dalej negatywne, a z mojego kalendarzyka wychodzi ze jutro najbardziej dzień płodny Zobacz załącznik 1155639
Hmm, może owulacja sie przesunęła i będzie później ?a może cykl bez owulacyjny ?a kłucie i reszta może za bardzo o tym myślisz ?nie mam pojęcia , mi zwykle testy owulcyjne wychodziły okej 🤷

Dziewczyny moglybyscie mi napisac jak u Was objawialo sie plamienie implantacyjne,czy w ogole takie mialyscie?
Wczoraj czulam wiekszosc dnia straszny bol jajnika i podczas badania szyjki zauwazylam brazowo- rozowy sluz z zylkami krwi,dzis tez jest ale widoczne tylko podczas badania szyjki- wkladka czysciutka 🙈 Boli dzis nie mam- wszystko minelo i nie wiem czy to przed @ czy moze nam sie udalo. Nie chce narazie testowac,zeby sie nie nakrecac. Dzis mam 35dc, @ powinnam dostac wedlug kalendarzykow(mam dwa dla pewnosci) miedzy 31.07 a 03.08. Owulacja byla miedzy 23 a 25 dc Wyczytalam gdzies,ze implantacja odbywa sie bezbolesnie,dlatego bede wdzieczna za pomoc :)

Kochana robiłam test owulacyjny wczodaj i wyszedł pozytywny [emoji3590]więc to zbliżającą się owulacja
Hmm, może owulacja sie przesunęła i będzie później ?a może cykl bez owulacyjny ?a kłucie i reszta może za bardzo o tym myślisz ?nie mam pojęcia , mi zwykle testy owulcyjne wychodziły okej [emoji1745]
IMG_20200729_213150.jpeg
IMG_20200729_213202.jpeg

Dziewczyny byłam dzisiaj u nowej pani ginekolog.. Nic się nie dowiedziałam, powiedziała ze monitorowanie cyklu może zacząć po minimum roku starania a my staramy się 9 cykl teraz. Do tego zleciła mi badania za ponad 600zl 😰 Za 10 dni będę testować, owulacja według kalendarzyka 25.07 a wczoraj dziwne brązowe upławy 🤔

Dziewczyny byłam dzisiaj u nowej pani ginekolog.. Nic się nie dowiedziałam, powiedziała ze monitorowanie cyklu może zacząć po minimum roku starania a my staramy się 9 cykl teraz. Do tego zleciła mi badania za ponad 600zl 😰 Za 10 dni będę testować, owulacja według kalendarzyka 25.07 a wczoraj dziwne brązowe upławy 🤔
A może implantacja 😁

Ja jakoś dzisiaj mam doła... Już mam zaplanowane powtórne badania krwi, hormony tarczycy, badania męża i później umówić się na wizytę do gina... 2.08 termin @, ból podbrzusza i jajnika nadal się pojawia dość często i nadal myślę, że okres przyjdzie wcześniej... zobaczymy. Szyjka stosunkowo twarda i nisko, także książkowa przed okresem 🙂 może te badania coś zmienią, bo już nie mam siły ☹️

Hej. Jeśli mogę to dołączę do was. Już rok staramy się o dziecko w między czasie dowiedziałam się że mam Pcos ale nie mam problemu z owulacja i regularnością cykli. 3 tygodnie temu miałam robioną drożnośc jajowodów i wyszło że mam drożne. We wtorek dostałam @ i jestem teraz na urlopie więc nie zrobię sobie żadnych badań ale cały czas się zastanawiam co mi dolega [emoji848]
Ale nie poddajemy się i walczymy dalej tym razem spróbuje ananasa i siemię lniane [emoji6]

reklama
Hej. Jeśli mogę to dołączę do was. Już rok staramy się o dziecko w między czasie dowiedziałam się że mam Pcos ale nie mam problemu z owulacja i regularnością cykli. 3 tygodnie temu miałam robioną drożnośc jajowodów i wyszło że mam drożne. We wtorek dostałam @ i jestem teraz na urlopie więc nie zrobię sobie żadnych badań ale cały czas się zastanawiam co mi dolega [emoji848]
Ale nie poddajemy się i walczymy dalej tym razem spróbuje ananasa i siemię lniane [emoji6]
A może partner niech się przebada ?🤔

Do góry