reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki lipcowo sierpniowe

27 🙂 regularne cykle, waga idealna, hormony tarczycy ok, owulacje ok, aktywny tryb życia, nigdy nie stosowałam antykoncepcji hormonalnej....i cóż...lipa 😞 mąż będzie się umawiał niedługo na badania, a później ja.... Boję się, że mogę mieć zrosty jajowodów
U mojego męża właśnie wyszły złe wyniki jak staraliśmy się o pierwsze dziecko , ale zmieniona dieta duży nacisk na składniki bogate w cynk, selen i jakoś poszło , w sumie to jakoś udało się 2 miesiące od "cudownej diety "😄 a łącznie staraliśmy się pół roku

reklama
Dziewczyny ja dzisiaj sprawdzałam test owulacyjny i był negatywny, a od kilku godzin mam mocne kłucia jajników, czy mogę powtórzyć test wieczorem i może się zmienić na pozytywny ? Czy już lepiej jutro?

Cześć wszystkim 🤗 To i ja tutaj przycupne. 8 cykl starań.. Cykle bardzo regularne 29-31 dni. PCOS i IO do tego lekka nadwaga😥 Ale staram się dalej. Dzisiaj 15dc i wypada owulacja przytulanki były środa, czwartek i dzisiaj 🤗 Oby się udało!

reklama
Do góry