Aksamitka28
Fanka BB :)
To będziemy razem siedzieć jak na szpilkach mi też tak wypada hahahaSuper, termin okresu 2 sierpień. Zobaczymy teraz 8 dpo testy póki co negatywne..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To będziemy razem siedzieć jak na szpilkach mi też tak wypada hahahaSuper, termin okresu 2 sierpień. Zobaczymy teraz 8 dpo testy póki co negatywne..
Hehehe testowałas już?To będziemy razem siedzieć jak na szpilkach mi też tak wypada hahaha
Od pół roku nie testuję przed @ wcześniej nigdy mi się nie zdarzyła nawet biochemiczna i stwierdziłam, że nie będę się nakręcać. W pierwszych 4 cyklach robiłam testy co drugi dzień od 6 dpoHehehe testowałas już?
No wlasnie, masz racjęOd pół roku nie testuję przed @ wcześniej nigdy mi się nie zdarzyła nawet biochemiczna i stwierdziłam, że nie będę się nakręcać. W pierwszych 4 cyklach robiłam testy co drugi dzień od 6 dpo
I mi też no to część dziewczynyTo będziemy razem siedzieć jak na szpilkach mi też tak wypada hahaha
Ja przez ostatnie miesiące już chyba wszystko czułam teraz od 3dpo czułam ciągnięcie w macicy i dzisiaj 6dpo łaskotanie....normalnie jakbym miała zaraz dostać okres.... Ale nie martwcie się, dostanę piersi bolą od owulacji, czyli będą mnie irytować do 2 sierpniaMacie jakieś objawy? Czulyscie zagnieżdżanie?
Mnie od 4 dpo bola sutki. I 7 i 8 dpo bolał mnie jajnik, dziś już jajniki nie bolą. ❤Ja przez ostatnie miesiące już chyba wszystko czułam teraz od 3dpo czułam ciągnięcie w macicy i dzisiaj 6dpo łaskotanie....normalnie jakbym miała zaraz dostać okres.... Ale nie martwcie się, dostanę piersi bolą od owulacji, czyli będą mnie irytować do 2 sierpnia