reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipcowo sierpniowe

27 🙂 regularne cykle, waga idealna, hormony tarczycy ok, owulacje ok, aktywny tryb życia, nigdy nie stosowałam antykoncepcji hormonalnej....i cóż...lipa 😞 mąż będzie się umawiał niedługo na badania, a później ja.... Boję się, że mogę mieć zrosty jajowodów
U mojego męża właśnie wyszły złe wyniki jak staraliśmy się o pierwsze dziecko , ale zmieniona dieta duży nacisk na składniki bogate w cynk, selen i jakoś poszło , w sumie to jakoś udało się 2 miesiące od "cudownej diety "😄 a łącznie staraliśmy się pół roku

reklama
Dziewczyny ja dzisiaj sprawdzałam test owulacyjny i był negatywny, a od kilku godzin mam mocne kłucia jajników, czy mogę powtórzyć test wieczorem i może się zmienić na pozytywny ? Czy już lepiej jutro?

Cześć wszystkim 🤗 To i ja tutaj przycupne. 8 cykl starań.. Cykle bardzo regularne 29-31 dni. PCOS i IO do tego lekka nadwaga😥 Ale staram się dalej. Dzisiaj 15dc i wypada owulacja przytulanki były środa, czwartek i dzisiaj 🤗 Oby się udało!

reklama
Do góry